DIARY: 148

 photo RecentlyUpdated112-1.jpg

Hallo, is het echt al de tweede week van september?! You. Have. Got. To. Be. Kidding. Me!!! Is het echt al weer zeven weken geleden dat ik terug kwam van zomervakantie? Ja… Dat is het zeker, mijn bruine kleurtje ben ik zelfs alweer bijna kwijt. Dat is allemaal de schuld van die zure augustusmaand. Maar goed de nazomer is lekker begonnen en laten we nu maar gewoon hopen dat we dit fijne weer tot en met de herfstvakantie vasthouden. Dan ben ik meer dan tevreden.

Afgelopen weken heb ik weer lekker van hot naar her gehold. Het begon met een dagje Girlscene, niet in Amsterdam, maar gewoon fijn vertrouwd achter mijn eigen keukentafel. Als ik in Amsterdam ben haal ik meestal tussen de middag ergens lunch. Soms bij de Albert Heijn, soms een soepje, heel soms frietjes (sorry!), maar als ik thuiswerk zit ik vaak de hele dag binnen. Maandag scheen de zon en besloot ik lekker even naar buiten te gaan. Ik heb ontdekt dat bij mij in de buurt heel veel leuke bijzondere winkeltjes zitten en ik had zin om op ontdekkingstocht te gaan. Zo gezegd zo gedaan, na een wandelingetje van een half uur kroop ik fris weer achter mijn iMac.

Dinsdag had ik een dag met allemaal afspraken, overal en nergens. Of nou ja vooral in Den Haag, maar overal en nergens in Den Haag dus. Eerst een afspraak bij de bank, vervolgens met mijn moeder in de duinen om foto’s te maken voor een blog en later op de middag had ik een zakelijke afspraak op het Noordeinde. Omdat de zakelijke afspraak zeer voorspoedig verlopen was (nieuwe opdrachtgever!!!) besloot ik vervolgens nog even naar ZARA te lopen, daar heb ik in maart voor het laatst geld aan gedoneerd, dus ik vond dat ik wel weer eens mocht. Ik kwam een kwartier later naar buiten met een streepjes trui en een mooie sjaal/deken. Ik ging nog net niet huppelend naar huis.

Ook op woensdag schreef ik vanuit huis voor Girlscene en ook dit keer maakte ik tussen de middag een lekkere wandeling door mijn buurt. Ik liep woensdag net een ander straatje in en kwam een visrestaurantje tegen, tien minuten later stond ik met een bakje kibbeling buiten. Ach ja, in Amsterdam had ik waarschijnlijk meer geld uitgegeven aan mijn lunch. Woensdag was ook de eerste dag dat ik voor het éérst een volwaardige maaltijd gekookt heb in mijn studio en… ik ben best onder de indruk van mijn eigen kookkunsten, ik kan het echt wel, ik moet er alleen even tijd voor maken. Mijn zalm was per-fect, mijn tagliatelle met champignonsaus was heerlijk, het glaasje Sauvignon Blanc smaakte goddelijk.

Donderdag werkte ik een dagje samen met Marloes, die naar Den Haag kwam. Ik werk heerlijk als ik alleen ben, maar met iemand anders aan mijn keukentafel gaat het eigenlijk ook best wel goed en het is wel zo gezellig. ’s Middags lunchten we met een bagel bij Bagels & Beans (ik heb afgelopen week erg véél lekkere dingen gegeten, haha) en rond een uurtje of 15.00u reed ze voor de file weer terug naar Breda.

De dag erna werd ik al om 7.00u ’s ochtends opgehaald door Carlissa. Ze organiseerde een personeelsuitje voor 350 mensen van haar werk en had wat logistieke hulp nodig. Ik ben de rotste niet en hielp haar een dagje tijdens het evenement in Amsterdam. Ik hoefde niet heel veel te doen en spendeerde het grootste gedeelte van de dag op een terras aan het IJ. Not bad, not bad at all. Toen ik ’s avonds op Den Haag Centraal aankwam was ik super onrustig en besloot ik naar huis te lopen, in plaats van met de tram te gaan. Onderweg kon ik het niet laten een pitstop bij de Mac te maken (oeps) en de rest van de avond spendeerde ik in bad met Suits en wijn, heel fijn.

Zaterdag spendeerde ik het grootste gedeelte van de dag bij mijn ouders. Het was eigenlijk de bedoeling dat ik alleen even zou gaan fietsen, maar toen ging ik naar de stad en toen was ik in de stad met mijn moeder en toen moesten we mijn zusje ophalen in Leiden en toen was het ineens al 17.00u. Niet echt tijd meer om te gaan fietsen dus. Maar ik wilde wel heel graag fietsen, dus besloot ik bij mijn ouders te blijven en de volgende dag heel vroeg op de fiets te stappen. Je zou kunnen denken, “Annemerel, neem die fiets mee naar Den Haag”, maar het punt is dat ik geen schuur heb en mijn goede fiets zet ik liever niet zomaar op straat neer. Nog even op zoek naar een oplossing dus.

Zondag dus al vroeg op de fiets, om 7.15u om precies te zijn. Het eerste uur kwam ik helemaal niemand tegen, het tweede uur een paar verdwaalde lopers en wielrenners, maar meer ook niet. Heerlijk! Het was droog, de temperatuur was perfect om te fietsen en het was eigenlijk best lekker. Het is niet hardlopen, wat ik liever gedaan had maar door een lichte blessure nu even niet kan, maar het was wel even lekker. Ruim twee uur later en 53 kilometer verder kwam ik thuis. Snel gedoucht en daarna genoten van een ontbijt met Nutella croissants en scrambled eggs met bacon. Not bad! Vervolgens snel door naar mijn oma voor een kopje koffie en bijkletsen, om vervolgens wéér snel door te crossen, even naar huis, omkleden en daarna snel met Kim naar de stad. We moesten nog steeds eten voor MIJN verjaardag en HAAR verjaardag! George is een paar weken geleden op het Plein in Den Haag geopend en daar moesten we natuurlijk even proefeten. De tongfilet was heerlijk, de steak tartaar ook. Evenals de lemon merengue taart en de cheesecake. Na een rondje Bijenkorf was het helaas alweer tijd om naar huis te gaan. My iMac was calling me!!!

En zo spendeerde ik dus de rest van mijn zondag, met mijn iMac. Nu weer helemaal klaar voor een nieuwe week met hopelijk net zulk lekker nazomer weer als de afgelopen dagen!

Liefs,
Annemerel

Delen:

27 Reacties

 1. september 8, 2014 / 12:04

  Wauw, drukke week heb je gehad! Al dat eten ziet er overigens heerlijk uit :D

 2. Lisanne
  september 8, 2014 / 12:28

  Leuk & lekker druk! Alvast een fijne nieuwe week toegewenst!

 3. september 8, 2014 / 12:29

  Gezellig weekje zo te lezen :)! Ik woon “gelukkig” maar in een klein stadje maar niet zoveel eettentjes in mijn buurt zitten anders zou ik ook elke dag iets fouts gaan lunchen haha.

 4. Mandy
  september 8, 2014 / 12:30

  Die pine Apple bloemen zijn geweldig! Vragen waar je ze gekocht heb is ongetwijfeld nutteloos aangezien ik niet meer zo vaak in DH kom, maar ik ga het toch doen; waar heb je ze gekocht!!

 5. september 8, 2014 / 12:40

  Leuk verslagje om te lezen. Zondagochtend zat ik om 7:00 uur ook al op een berg. Oké, bergje. Maar het is zo ontzettend lekker om eerder dan de rest van Nederland buiten te zijn! Snap je helemaal.

 6. september 8, 2014 / 12:49

  Leuk en druk weekje! Ik ga binnenkort ook geld ‘doneren’ bij de Zara haha

 7. september 8, 2014 / 12:54

  Ik ben heel benieuwd welke sjaal je gekocht hebt :)

 8. september 8, 2014 / 12:56

  Weer leuk om te lezen! En wat goed dat je sinds maart niks bij de ZARA had gekocht. Dan mag jezelf inderdaad nu wel weer eens op iets trakteren :)

 9. september 8, 2014 / 13:13

  Whuuut, die bloemen! Nog nooit gezien! Zo tof! En ooh, die merengue. Ik heb het nog nooit gehad (alleen een slechte zelfgemaakte variant), maar het ziet er altijd zo lekker uit!

 10. september 8, 2014 / 13:18

  Mijn fiets hangt aan mijn muur in mijn studio je hebt daar speciale ophangsystemen voor. Maar je kan ook als ke hoge gang hebt een plafond systeem nemen met een catrol. Fiets aan muur is niet meest mooiste misschien maar vind het wel motiveren je kijkt er namelijk elke dag naar haha

 11. Olga
  september 8, 2014 / 13:22

  Toevallig spotte ik je gisteren op Lange Poten, en je benen zijn nog prachtig bruin hoor :D

  • Annemerel
   Auteur
   september 8, 2014 / 14:03

   En je hebt niets gezegd whuuttttttttt!!!

   • Olga
    september 8, 2014 / 14:13

    Jaa je was zo druk aan het kletsen haha! Zal volgende keer even hallo roepen! :D

 12. september 8, 2014 / 13:27

  Ooh nou heb ik zin in kibbeling!

 13. Joëlle
  september 8, 2014 / 13:51

  Misschien is het leuk om een keer een artikel met je favoriete plekjes in Den Haag te maken, bedacht ik me toen ik je diary las? Daar zou ik in ieder geval erg benieuwd naar zijn! ;)

 14. september 8, 2014 / 13:53

  Laten we ook niet vergeten dat je mijn reddende engel was en dat dit keer jij degene was die mijn bed in elkaar kwam zetten ;-) THANK YOU!!! <3

  • Annemerel
   Auteur
   september 8, 2014 / 14:04

   Oh ja dat OOK nog!!!!

 15. september 8, 2014 / 15:23

  Leuk die strepentrui die je aanhebt! Klinkt als een drukke maar leuke week :) X

 16. Desiré
  september 8, 2014 / 15:49

  Was een leuke week zo te lezen, heerlijk!

 17. september 8, 2014 / 16:55

  Wat een drukke week, maar wel vol met leuke dingen zo te lezen!

 18. Suuz
  september 8, 2014 / 22:09

  Wat een heerlijke week weer! Klinkt goed! Aaaaah ik hou van de Zara!

 19. september 9, 2014 / 07:56

  Lekker druk weekje weer!!

 20. september 10, 2014 / 12:33

  Wowww zo vroeg op de fiets op zondag :) dan lig ik nog in m’n bedje! De zaterdag probeer ik wel al vroeg op te staan. Dan plan ik,meestal ook m’n duurloop.
  Hoe kom jij aan zo een leuke job op girlscene? Zou ik ook zo graag hebben! M’n droom is om iets te doen in de online media :)