DIARY: 146

 photo RecentlyUpdated67-1.jpg

Als ik maandagochtend wakker word voel ik me alles behalve OK. Mijn snot gaat overal en mijn keel zit dichtgeplakt. Blegh. Ik werk vandaag bij Girlscene, maar voel eigenlijk al dat het niet slim is om naar de redactie te reizen. Ik stuur Danique een sms’je of ik thuis mag werken, maar spring voor de zekerheid toch even onder de douche. Om kwart voor zeven ben ik eigenlijk ready to go, maar dan krijg ik het verlossende woord ‘werk maar lekker thuis’. Ja, wat doe je dan, aangekleed mijn bed weer in duiken? Nee. Ik besluit meteen achter mijn iMac te duiken en aan het werk te gaan. Daar blijf ik ongeveer tot half negen (’s avonds) zitten en dan vind ik het tijd voor eten.

’s Avonds besluit ik nog even naar de mediamarkt te rijden om te kijken naar Apple TV. In de winkel wordt me verteld dat ik Apple TV alleen kan gebruiken met een werkende internetverbinding, maar ik heb zelf het idee dat dat heus ook wel moet kunnen zonder internet als ik maar een router heb en die heb ik wel (mijn KPN kastje is al geleverd). Na een uurtje stoeien krijg ik gelijk, mijn Apple TV werkt! Dat moet natuurlijk meteen uitgeprobeerd worden en ik kijk een aflevering Suits en nog één, totdat ik weer veel te laat mijn bed in duik.

Dinsdag heb ik een afspraak in Amsterdam, ik heb een fitting bij Nike. Not bad, not bad at all. De fitting vindt plaats in het nieuwe Waldorf Astoria hotel op de Herengracht. Ik ben er nog nooit binnen geweest en ben een sucker voor luxe hotels, dus dit is écht iets waar ik naar heb uitgekeken. Ik pas de nieuwe sportbeha’s van Nike en loop een half uurtje later met twee mooie sportbeha’s naar buiten. Lucky me. Bij H&M Home koop ik voor 35 euro een tas vol aan ‘koper-waar’ en vervolgens loop ik met mijn veel te zware tassen naar de Bijenkorf, ik heb inmiddels zoveel punten gespaard dat ik best iets moois kan uitzoeken. Helaas hebben ze niet waar ik naar op zoek ben, misschien maar beter ook, heb vandaag al zoveel nieuwe spulletjes, kan mijn geluk beter wat verspreiden ;-).

Van al dat sjouwen heb ik helaas hoofdpijn gekregen, maar goed, rustig, veel water drinken en naar huis. ’s Avonds komt Raquel langs, ik heb haar al meer dan twee maanden niet gezien, dus dat werd wel weer eens tijd. We bestellen sushi en brengen de avond op mijn bank door. Om elf uur liggen we al in bed, want de wekker gaat morgen alweer om 6.00u. Veel te vroeg, maar ik moet weer naar Girlscene en Raquel rijdt met mij mee. Woensdagavond heb ik afgesproken met Nienke van Glowmag, we organiseren een Girls Love 2 Run/Surf crewdate (vandaag!) en we moeten de laatste dingetjes regelen. Rond half tien ben ik thuis en echt wel even klaar met de dag.

Donderdag moet ik vanaf 8.00u klaar zitten voor de KPN die iets komt doormeten. Natuurlijk komen ze op het laatste moment, om 12.55u. ARGH en ik had dus geen boodschappen in huis en had echt honger. Helaas kon ik daarna geen boodschappen meer doen want ik ging samen met mijn moeder naar Amsterdam voor een evenement van Estée Lauder. Na het event hebben we samen in de Pijp bij de Wasserette gegeten en daarna gingen we onze eigen weg, mijn moeder naar huis, ik naar een borrel van Spice PR en later nog een borrel met vriendinnetjes bij Brandstof. Weer een lekkere lange dag dus. Toen ik ’s avonds thuis kwam en op de bank stortte was ik zo moe dat ik de paar stappen naar mijn bed een half uur heb uitgesteld.

Ook vrijdag zat ik om 8.00u klaar voor de KPN, dit keer zou mijn internet geïnstalleerd worden. Helaas ging dit feestje niet door. Om 8.13 werd ik gebeld, maar mijn telefoon stond op stil, een halve minuut later werd ik weer gebeld, dit keer was ik NET te laat met opnemen. Het was een geheim nummer dus ik kon niet terugbellen. Ben meteen naar beneden gerend omdat ik al zo’n vermoeden had dat de KPN voor de deur stond, maar er was NIEMAND meer. Vervolgens heb ik nog twee minuten bij mijn voordeur gestaan, maar er gebeurde niets meer. Daarna maar de KPN gebeld, maar die zeiden dat de monteur vast gebeld had om te zeggen dat hij in de buurt was. Dus ik weer rustig wachten en om kwart over tien word ik ineens door een boze man van KPN gebeld dat ik niet open heb gedaan en blablablabla. Monteur stond dus wel om 8.13 voor mijn deur (maar waar?) en nu moet ik dus een nieuwe afspraak maken, dit duurt bij elkaar zo’n drie kwartier. AGHHHHH en ik heb dus nog steeds geen eten in huis, ik ben misselijk en BOOS.

Dus ga ik rennen, op een lege maag, wat best dom is, maar goed ik ben boos en MOET nu rennen. Als ik thuis kom en gedoucht heb vind ik ineens een bolletje mozzarella in mijn koelkast, waarom is dat me niet eerder opgevallen? Ik heb ook nog wat tomaatjes en pesto dus maak snel een salade caprese. Toch nog eten. Daarna boodschappen gedaan en daarna met mijn MacBook op de bank geploft, dit was een ZEER onproductieve dag, thanks to mijn vrienden van de KPN.

En zaterdag begon ik dus weer met wachten op de KPN. Dit keer kwamen ze een uur (!) te laat, maar hé, ik had wel internet en TV hierna (en dat zou eerst dinsdag pas het geval zijn), dus eind goed al goed. Daarna ben ik naar de buurt supermarkt gerend voor een zak ijsblokjes die ik vervolgens in een bak met koud water heb gedaan en over mezelf heb heen gegooid. Freaking koud, maar hé het is voor het goede doel. Mijn middag spendeerde ik op mijn bank met mijn MacBook en Apple TV op de achtergrond en ’s avonds at ik bij mijn ouders. Pasta carbonara, extra veel, want zondag moest ik 30 kilometer lopen. Ik hield het bij slechts één wijntje en lag om 23.00u in bed. Netjes he?

Zondag liep ik dus die 30 kilometer en dat ging veel beter dan verwacht. Ik zat erna zo vol adrenaline dat ik urenlang aan het stuiteren was, terwijl ik normaal na een duurloop volledig gevloerd ben. Esther vroeg via Instagram of ik mee ging naar Ikea en ik dacht, why not? Ergens in Ikea kreeg ik mijn dip en toen ik heel even toegaf en op een bed ging zitten, ging ik al snel liggen en wilde ik er eigenlijk niet meer uit. Maar na een bord met balletjes en frietjes ging het alweer een stuk beter. Gelukkig! Toch nog een soort van productieve zondag gehad ondanks die duurloop. Yeaahhhh!

En dan is het vandaag 69 dagen tot de marathon van New York! Het wordt weer een gezellig drukke week, met een Girls Love 2 Run/Surf Crew event vanavond, een weekendje Brussel en natuurlijk gewoon mijn normale werk. But it’s all fun!!!

Liefs,
Annemerel

Delen:

33 Reacties

 1. bo
  augustus 25, 2014 / 12:09

  Vind je diaries altijd erg leuk! Oh en die afspraken met KPN, echt om te huilen altijd. Maar internet hebben is wel heel erg fijn. ;-)

  • september 24, 2014 / 06:26

   Can you tell us more about this? I’d care to find out more details.

   Feel free to visit my site search

 2. xAmber
  augustus 25, 2014 / 12:18

  Ik vind jou site zo leuk om te lezen!
  Ik ga in september de dam tot dam lopen, ik heb er veel zin in en ben al hard aan het trainen! Weet jij misschien wat een goed ontbijt is?

 3. augustus 25, 2014 / 12:20

  Leuk om te lezen weer! :D
  En die KPN mijn hemel, wat een ellende is dat toch. Gelukkig werkt het nu.

 4. augustus 25, 2014 / 12:20

  Wat een drukke week! Irritante KPN, maar hé je hebt nu wel tv én internet!

 5. augustus 25, 2014 / 12:22

  Oh wat een drama zeg, die afspraken met KPN. Op zulke momenten ben ik maar al te blij dat ik geen ‘eigen’ huis heb, maar dat mijn huisbaas dit soort dingen allemaal regelt. Maaaarrrr, leuke diary weer!

 6. augustus 25, 2014 / 12:33

  Leuk om te lezen! En super dat je duurloop zo fijn ging, ookal kan ik 30km me echt niet voorstellen, ik vind een loop van 16km echt al mega ver en dat is nog maar net over de helft :p

 7. augustus 25, 2014 / 12:52

  Jouw diaries zijn altijd zo leuk!!

 8. Muriël
  augustus 25, 2014 / 12:58

  Je bent zo leuk en inspirerend!

 9. augustus 25, 2014 / 13:19

  Wat leuk dat je zo veel onderweg bent! Ik werk momenteel vooral thuis en mis het dynamische leven een beetje…

 10. augustus 25, 2014 / 13:25

  Ik vind je diarree altijd zo leuk om te lezen!

  • augustus 25, 2014 / 13:25

   hahaha fijn, autocorrect :’D

   Je diaries dus, over je diarree hoef ik niets te weten!

   • augustus 25, 2014 / 14:28

    Haha ik las dit en ik dacht echt zo van, Wàt? :)

    • Annemerel
     Auteur
     augustus 25, 2014 / 16:22

     HAHAHAHAA

 11. Janey
  augustus 25, 2014 / 13:30

  Pff, wat een gedoe met KPN! Maar het is weer een leuke diary, van alle blogs die ik volg vind ik jouw diaries altijd de leukste :)

 12. augustus 25, 2014 / 13:31

  Pff wat een gedoe met de KPN deze week! Wel heel leuk weer om je dairy te lezen :)

 13. augustus 25, 2014 / 13:47

  Super frustrerend altijd, telecommensen of post mensen die zich niet houden aan afspraken terwijl je zelf het huis niet uit kom, zelfs niet om boodschappen te doen…

 14. augustus 25, 2014 / 13:57

  Liefde voor jouw dairies! Leuk om te lezen!

 15. augustus 25, 2014 / 14:07

  Ben benieuwd naar je Brussel verslag!

 16. augustus 25, 2014 / 14:09

  Ik vind jouw diary’s altijd zo leuk! Te drukke weken en altijd die spontane selfies haha!

 17. Femke
  augustus 25, 2014 / 14:21

  Pfff, wat een drama met KPN zeg!!! Wel weer een superleuke diary om te lezen :)

 18. augustus 25, 2014 / 14:41

  Och het is ALTIJD drama met dat soort bedrijven die tv/internet/telefonie regelen… Of bouwvakkers, ja sorry maar die kunnen er ook wat van! Leuk om je diary weer te lezen :D

 19. augustus 25, 2014 / 17:03

  Wat lekker dat je dan op die dagen thuis kan werken. Ideaal!

 20. augustus 25, 2014 / 17:18

  Ik voel een soort van frustratie die je naar buiten hebt laten komen in deze post. Fijn dat nu eindelijk alles werkt!

 21. augustus 25, 2014 / 17:59

  Mooie diary! En kunstige fotocollage….Apple TV staat ook op mijn wishlist en 30 km rennen stiekem ook, maar ben helaas bij het paaltje al moe. Succes!

 22. augustus 25, 2014 / 18:29

  He wat balen van je gedoe met KPN :(

 23. augustus 25, 2014 / 19:10

  Die trui staat je goed (links bovenin in combi met knot). And holy moly.. 30 km. Goed bezig! Kijk alweer uit naar je NY marathon!

 24. Suuz
  augustus 25, 2014 / 22:35

  Whahahahaha wat herkenbaar! Ik ben echt zooooooo klaar met KPN!!! Ongelofelijk :-( gelukkig werkt t nu bij jou! En bij mij inmiddels ook!

 25. augustus 26, 2014 / 00:23

  Haha 30 km ga ik waarschijnlijk noooit lopen, wat een eind! En dan helemaal fijn als je nog zoveel energie hebt erna!

 26. aliz
  augustus 26, 2014 / 20:40

  Hoe krijg jij de leuke klok schermafbeelding bij je mac?

 27. augustus 27, 2014 / 21:54

  30 kilometer lopen whaaaa?! Super knap!
  Oh wat een gedoe met KPN dikke fail.

  Hoe bevalt Apple tv? I’m a sucker for Apple maar manlief gebruikt liever ander apparatuur FAIL!

  Leuk geschreven en nu al benieuwd naar New York!