DIARY: 14

Photobucket

Ahhhh wat was het koud afgelopen week! Looks can be deceiving! Ik was maandag niet echt buiten geweest (op een snelle boodschap bij de Albert Heijn na) en toen ik dinsdag voor het eerst echt naar buiten ging dacht ik dat ik prima kon hardlopen zonder handschoenen en muts. OMG. Dat was niet mijn geniaalste actie. Toen ik thuis kwam kon ik niet eens mijn hardloopbroek uittrekken omdat mijn vingers verlamd waren van de kou. Het was overigens wel heel erg lekker. Ik hou wel van een beetje kou, zolang het droog is zeker. Tegen kou kun je je kleden, toch?

Dinsdagmiddag ging ik even de stad in. Heel fout, de dag voordat ik op shopreces ging had ik ineens van alles nodig. Zoals.. een yoga mat en een yoga exercise bal. Maar, in my defense, ik heb ze wel allebei de afgelopen dagen al goed gebruikt, ze waren in de aanbieding (bij elkaar was ik nog geen veertien euro kwijt) en het is een investering (maar dat zeg ik bij alles). Ik had ook in mijn hoofd gehaald dat ik cupcakes ging maken voor de hele redactie. Omdat ik niet wist hoeveel mensen er de volgende dag aanwezig zouden zijn nam ik maar gewoon het zekere voor het onzekere 20 cupcakes.

Toen ik thuis aan het bakken sloeg kwam ik er al gauw achter dat ik 30 cupcakes nodig had om de cupcakes goed te vervoeren en dus rende ik naar de buurtsuper voor nog meer roomboter en vijf minuten later voor extra poedersuiker. De keuken was een zooitje, maar na drie uur waren mijn cupcakes klaar (en was ik misselijk van de hoeveelheid botercreme die ik gegeten had).

Woensdag op de redactie werden mijn bakkunsten door iedereen de hemel in geprezen en werd me zelfs vertelt dat ik wel een carrière switch kon gaan maken. Ik weet niet of ik dit nu juist positief moet opvatten (vonden ze de cupcakes gewoon ZO lekker) of negatief (willen ze me weg hebben), maar ik ga voor het gemak maar eventjes uit van het eerste. Helaas genoot ik net iets te veel van de zoetigheid en kreeg ik migraine, maar daar heb ik al genoeg woorden aan vuil gemaakt. Komende tijd maar eventjes iets meer uitkijken met de suiker, helaas…

Donderdag werd ik al om half zes wakker! En hoe wakker was ik? KLAAR wakker. Ik lag dan ook al vanaf half acht de avond ervoor in bed, maar toch. Om zes uur verliet ik mijn bed en was ik zelfs al zo helder dat ik een paar oefeningen met mijn bal wilde (en kon) doen. Hmm helemaal zen stond ik een kwartier later on de douche. In de trein naar Amsterdam zag ik de zon opkomen en het was echt prach-tig! Zo’n grote oranje bal die langzaam aan de horizon verschijnt.. PRACHTIG! Na een dagje Girlscene kwam ik thuis waar er een heerlijk bord noedels met verse kabeljauw op me stond te wachten. LEKKER!

Het weekend heb ik lekker rustig aan gedaan. Filmpjes gekeken, twee keer bij mijn ouders langs gegaan (mijn vader is vandaag jarig en dat werd gevierd). Lekker hardgelopen, voor de rest erg veel binnen gezeten (met warme chocolademelk, kaiserschmarrn en erwtensoep) en lekker veel blogjes geschreven. Oh en gespeeld met mijn exercise / stabillity ball! Dat ding is een uitkomst!

Nog maar 2,5 week tot mijn volgende wintersport! Kan niet wachten! Maar zoals een wijze man (ik weet helaas niet meer wie) ooit zei “don’t count the days, make the days count!”

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

11 Reacties

 1. februari 6, 2012 / 12:21

  Heerlijk om je diary te lezen. Ik ben erg benieuwd naar die bal, ga je daar ook over bloggen? Haha.

 2. februari 6, 2012 / 12:22

  Echt knap hoor, dat je met deze kou toch hardloopt.

 3. Joy
  februari 6, 2012 / 12:27

  Oeh, mag ik vragen waar je die bal vandaan hebt?

  • februari 6, 2012 / 12:54

   Daar was ik stiekem ook wel heel erg benieuwd naar, ook naar de mat! ;)

 4. Annemerel
  Auteur
  februari 6, 2012 / 12:59

  De bal en de mat zijn van het Kruitvat! Wordt natuurlijk nog uitgebreid over geblogd ;-)

 5. februari 6, 2012 / 15:32

  Misschien moet ik me toch ook maar eens aan yoga wagen…
  Verder: lekker weekje heb je gehad zo! :)

 6. februari 6, 2012 / 15:34

  Gefeliciteerd met je vader en ben benieuwd wat voor oefeningen jij op de bal doet zelf heb ik ook een bal en mat namelijk

 7. februari 6, 2012 / 16:57

  lekker weekje!

 8. Iris
  februari 6, 2012 / 18:07

  Heb nog nooit yoga gedan, ms maar is doen :) loop wel hard maar heb mn runners high helaas nog niet gevonden..

 9. Rana
  februari 6, 2012 / 19:45

  Lijkt me een super leuke week! En die cupcakes zien er echt overheerlijk uit.

 10. februari 6, 2012 / 19:48

  Leuke diary weer. En mooie quote zeg!