DIARY: 134

 photo RecentlyUpdated564.jpg

Toen ik afgelopen maandag wakker werd had ik niet meteen door dat ik jarig was, dat besefte ik pas toen ik mijn iPhone pakte en deze overspoelt bleek te zijn met felicitaties. Oja, ik ben 25. Hoera! Ik werd verrassend snel waker en een uurtje later zat ik samen met mijn zusje aan het ontbijt bij Aubaine. Aan afgelopen maandag heb ik al een volledige blog gewijd, dus ik zal jullie niet veel langer lastig vallen met mijn verjaardag, maar ik moet zeggen… ik voelde me in Londen eigenlijk nog minder jarig dan dat ik me normaal in Nederland voel. Nu voel ik me in Nederland de afgelopen tien jaar ook niet echt jarig meer, maar in Londen voelde ik gewoon helemaal niets. Natuurlijk at ik een heerlijk ontbijt, een taartje bij Ladurée en verwende ik mezelf bij Lululemon, maar dat soort dingen doe ik eigenlijk ook wel als ik niet jarig ben. Misschien is dit een teken dat ik mezelf iets te vaak verwen ;-).

De dag na mijn verjaardag had ik het lekker druk. Drie dagen zonder MacBook, ja dat wil wel… Alhoewel, ik moet eerlijk bekennen dat ik stiekem op het laatste moment toch mijn MacBook nog in mijn koffer gegooid heb, gewoon, voor de zekerheid zeg maar. Ik heb er uiteindelijk niet op gewerkt, ik heb hem alleen gebruikt als oplader voor mijn iPhone. Goed he? Maar dat betekende dus wel dat mijn mailbox dinsdag erg vol was en dat ik erg veel te schrijven had.

Woensdag begon ik aan mijn triatlon bij Girlscene, ik werkte namelijk woensdag, donderdag en vrijdag bij Girlscene. Lange dagen dus. Woensdag deed ik iets dat ik in 2,5 jaar nog nooit gedaan had, met de auto naar mijn werk. Ok, niet helemaal naar kantoor, maar naar het Olympisch Stadion, waar ik mijn auto in een P+R parkeerde. De reden dat ik nooit met de auto ga? Ik moet ongeveer even laat van huis, het is uiteindelijk duurder en tijdens het rijden kan ik geen andere dingen doen. Daarnaast, fileleed. Woensdag was het nog redelijk te doen, met alleen wat langzaam rijdend verkeer, maar ik merkte dat ik daar al bloedchagrijning van werd.

De reden dat ik met de auto ging is, dat ik ’s avonds een bootcamp met Esmée gaf voor Girlscamp. Esmée kwam sowieso met haar auto, maar we hadden twee auto’s nodig. Eén voor de (veel te volle) goodiebags en één voor de spullen van de meiden die met ons mee deden. Goed, ik zette dus mijn auto in de P+R, ging met de tram naar kantoor en ging om 17.00u weer met de tram naar de P+R om mijn auto op te halen, vervolgens zette ik mijn auto in de garage van kantoor (waar nu eindelijk plek was) en om 18.45u reden we naar het Vondelpark, om daar onze auto te parkeren voor de bootcamp.

Dat rijden door het centrum van om 17.45u is trouwens nog wel een dingetje. Er zijn heel wat momenten geweest waarop ik dacht, er gaat heel snel iemand dood. Of ik rijd de gracht in, of ik rijd tegen een fietser aan. Tussen 17.00u en 18.30u wordt Amsterdam gewoon overgenomen door fietsers, als automobilist kun je dan nog vrij weinig. Maar goed, ik heb uiteindelijk niemand geraakt, gelukkig.

De bootcamp was weer hartstikke gezellig en om een uurtje of 21.00u stapte ik in mijn auto om naar huis te rijden. Ik was graag nog langer in Amsterdam gebleven, maar de dag erna moest ik weer vroeg op voor een dagje redactie. De wekker ging dit keer om 5.45u, omdat ik eerst nog een date had met Laura bij Starbucks. Ik heb wel geteld 5,5 uur geslapen die nacht, maar ik was nog high van de bootcamp van de dag ervoor, dat geeft me zoveel energie. Donderdag ging ik na kantoor wel zo snel mogelijk naar huis er was namelijk nog werk aan de winkel die avond.

En vrijdag ging de wekker weer veel te vroeg, 6.00u. Ik word helaas niet meer uit mezelf wakker. Vroeger werd ik wakker van het zonlicht, nu ligt mijn raam op het westen en lig ik ver van mijn raam vandaan, dus er is weinig zonlicht dat mijn kamer verlicht. Maar goed, als ik eenmaal wakker ben, dan ben ik ook wel wakker. Over vrijdag hebben jullie al kunnen lezen in mijn Plog, het was weer een lekkere lange dag. Om 6.45u stapte ik in de auto om 23.15u kwam ik was weer thuis.

Zaterdag bleef ik dan ook wat langer in bed liggen, of nou ja, tot half negen. Ik had nog wel langer in bed willen blijven liggen, maar er was werk aan de winkel. Ik werkte met een To Do List en die To Do List moest voor de helft af zijn om 12.00u, zodat ik om 12.00u een paar uurtje van het lekkere weer kon gaan genieten. Het is me gelukt en om 12.00u ging ik dus lekker naar buiten, om 16.30u kroop ik weer achter mijn MacBook, voor To Do List part II. Prima, toch?

De dag erna vierden we moederdag, vorige week waren mijn zusje en ik in Londen en mijn ouders waren in Italië, niet echt een moment om moederdag te vieren dus. We ontbeten met croissants met Nutella en scrambled eggs en bacon en daarna verliet ik de festiviteiten. Ik had een date met Esther en daarna had ik een interview voor Metro Kids, allemaal in Scheveningen. Het was, zoals jullie waarschijnlijk ook wel gemerkt hebben, heerlijk weer en het was dus echt geen straf om de hele middag op Scheveningen te zien. Ik moest vijf surfdudes interviewen, ik dacht nog even…. hmm… misschien interessant ;-), maar ze bleken tussen de tien en twaalf te zijn, oeps.

Rond een uurtje of 15.00u was ik weer thuis en voegde ik me weer bij de festiviteiten, die op dat moment bestonden uit zonnen in de tuin. My kinda thing, ya know. Rond een uurtje of 17.00u vertrok ik weer naar mijn MacBook, dat interview zat nu nog vers in mijn hoofd dus ik kon beter maar gelijk het interview gaan uitschrijven, het maken van het interview zelf stelde ik nog even uit, ik heb nog  een week… We sloten de week (en ‘moederdag’) af met een heerlijke barbecue, Aperol en rode wijn. En ik zit nu, 21.00u ’s avonds, met mijn MacBook in de tuin mijn dagboekje te tikken. Nagenieten van de heerlijke week, het heerlijke zonnige weekend en onwijs veel zin in een nieuwe week. Deze week nog even knallen en dan volgende week… Milano! Oh yeah… Nu nog even hopen dat mijn knie meewerkt zodat ik We Own The Night op normaal tempo kan lopen.

Fijne week!

Liefs,
Annemerel

Delen:

22 Reacties

 1. mei 19, 2014 / 12:16

  Dat is inderdaad geen straf: gisteren door brengen in Scheveningen ;) jammer dat de surf dudes ‘iets’ te jong waren!

 2. mei 19, 2014 / 12:42

  leuk overzicht!

 3. mei 19, 2014 / 12:50

  Meeerrrr Bootcamp foto’s! :) Ik vind dat zo leuk en motiverend om te zien! Nog iets minder dan een maand en dan mag ik eindelijk, maar wel ‘jammer’ dat het dan ook alweer is afgelopen.

 4. mei 19, 2014 / 13:00

  leuke week als ik het zo lees:) ik ben benieuwd naar je verslagen van WOTN Milaan :)

 5. Desiree
  mei 19, 2014 / 13:08

  heerlijk om te lezen dat je zoveel leuke dingen doet!!

 6. mei 19, 2014 / 13:09

  Zo wat een drukke week weer! Ik hoop dat je knie snel meewerkt!

 7. mei 19, 2014 / 13:21

  Wat een lekker zonnige foto’s! :-)

 8. mei 19, 2014 / 13:30

  Oh Scheveningen, heerlijk! Ik woon helaas helemaal niet bij het strand in de buurt.
  En jammer van de surfdudes, anders had je er ook 1 deze kant op mogen sturen ;)

 9. mei 19, 2014 / 13:44

  De mooie reisjes volgen elkaar op, Londen, Milaan, wow! Heerlijke weer he?

 10. mei 19, 2014 / 14:08

  Wat een heerlijke week! Lijkt me dat het je erg veel energie heeft gegeven :)

 11. mei 19, 2014 / 17:22

  Ik voel me ook nooit echt jarig op mijn verjaardag, stom!!

 12. Lara
  mei 19, 2014 / 17:32

  Klinkt super chill allemaal!

 13. mei 19, 2014 / 17:53

  Ziet er weer uit als een fijne week! Nu heb ik zin in een taartje.

 14. mei 20, 2014 / 07:10

  Nog gefeliciteerd! Je foto’s spreken voor zich, wat een leuke week heb je gehad.

  Liefs

 15. mei 20, 2014 / 09:38

  Oh Milaan, ik droom met je mee, al ga jij er echt heen. Jaloers! Wat een fijn weekje en ik moet zeggen dat ik mij ook niet meer echt jarig voel hoor. Op naar de 26…

 16. jose
  mei 20, 2014 / 16:51

  i looooove your diaries!

 17. A. Nus
  mei 21, 2014 / 13:32

  *overspoeld, *wakker.

 18. mei 21, 2014 / 19:08

  Wat een drukke week! Ik voel me ook steeds minder jarig…