DIARY: 128

 photo RecentlyUpdated435.jpg

Ook afgelopen week was weer een druk, maar gezellig weekje. Een week waarin ik Cameron Diaz van een meter afstand zag, in Amsterdam sliep, een onwijs gezellige training deed met de GirlsLove2Run Crew, naar Roermond afreisde en hardliep met mijn zusje. Goed, laten we maar gewoon zoals altijd bij het begin beginnen, maandag.

Maandag werkte ik voor Girlscene, vanuit huis. Ik had een migraine aanval gehad en reizen naar Amsterdam was eventjes geen optie. Omdat ik thuis veel sneller werk was ik om 17.00u al klaar. Ik trok mijn hardloopschoenen aan en ging naar buiten voor een loopje van vijf kilometer. Ik had één doel, mijn PR op de kilometer verbeteren. Dat betekende… Twee kilometer inlopen, één kilometer sprinten voor mijn leven, twee kilometer uitlopen. Ik heb nooit een poging gedaan om een snelle 1000 meter te lopen, dus mijn PR was niet heel erg scherp, 4.21 om precies te zijn. Moest te verbeteren zijn, toch? Het liefst wilde ik een tijd onder de 4 minuten.

Goed, na 170 meter had ik al spijt van mijn experiment, jeeeuzus wat is dat zwaar. Na 800 meter ontstond er een enorme spanning tussen mijn ogen en op mijn voorhoofd, alsof mijn hoofd uit elkaar aan het spatten was, NOT good, maar ik ging door. Toen ik thuis kwam bleek ik precies 4.00m gelopen te hebben. Grrrrrrrrr! Deze week mag ik niet zo’n gek experiment doen van mezelf, ik moet er alles aan doen om mijn benen te sparen voor zondag. Maar de komende weken moet dat PR er toch een keer aangaan.

Dinsdag vertrok ik al vroeg richting Hilversum voor een intake bij de Velthuiskliniek. Nee, ik ben niet van plan om mijn gezicht te laten verbouwen, het is voor mijn acné. Morgen heb ik mijn eerste (van twee) behandelingen. Ik vertel jullie er snel meer over. Na mijn gesprek reed ik door naar Amsterdam, waar ik mijn auto parkeerde in de P+R onder het Olympisch Stadion. Met mijn tassen toog ik naar de Girlscene redactie, waar ik mijn tassen dumpte. Vervolgens ben ik lekker richting Vondelpark gelopen en heb ik eventjes van het zonnetje genoten in het park. Ok, Amsterdam, je bent best wel leuk. Ik shopte nog een paar sokken bij Run2Day (De Hyper-Elite sokken van Nike zijn dan misschien wel 11,95 per paar, ik krijg hier de minste blaren in!) en een paar oordopjes voor mijn iPhone bij de Apple Store, want die waren van het ene op het andere moment ineens kapot, lekker dan.

Vervolgens weer naar Girlscene, om met Emma naar haar huisje te lopen. Emma en ik zouden namelijk samen naar de galapremière van The Other Woman gaan. Het was zulk lekker weer, het leek net vakantie, ik kreeg zelfs bijna een beetje een Parijs-idee. Bij Emma maakten we onszelf in recordtempo klaar voor de première, aangezien we ook nog even snel een pitstop wilde maken bij de McDonalds, prioriteiten ;-). Alles over de rest van de avond lees je hier. Het was in ieder geval een zeer geslaagde film, aanrader!

De volgende ochtend werd ik wakker naast Emma in haar kamertje aan de gracht. Weer eens wat anders dan Den Haag. Met al mijn tassen vertrok ik weer richting Girlscene-redactie, maar niet voordat ik een ontbijtje gehaald had bij Starbucks. Ik werkte bij Girlscene, lunchte bij Yoghurt Barn en had ’s avonds een shoot voor Nike met GirlsLove2Run, daarna een NTC training met de crew en een heerlijk en gezond diner. Ja, het was een druk maar gezellig dagje, wat jullie natuurlijk allemaal al lang gezien hebben.

Donderdag had ik eindelijk een blog-dag. Alleen maar bloggen, bloggen en ehhhh bloggen. Deed ik nog iets anders dan bloggen? Volgens mij niet… Ik kan het me in ieder geval niet meer herinneren.

Vrijdag vertrok ik alweer vroeg richting Den Haag Centraal voor een dagje Roermond. Toen ik 25 minuten te vroeg op het station aankwam werd aangegeven dat mijn trein 10 minuten vertraging zou hebben. Shit. 35 minuten wachten. Dan maar koffie bij Starbucks. Toen ik 22 minuten later naar buiten keek zag ik dat er ineens geen vertraging meer was. Shit, keihard rennen naar het perron.. anders had ik dus gewoon mijn trein gemist. Ik reisde eerste klas en dat vind ik één van de fijnste manieren om te reizen. Lekker schrijven, muziek luisteren, rust, het landschap aan je voorbij zien razen… Not bad. Die twee uur vlogen voorbij. Meer over mijn dagje Roermond lees je hier.

Dit weekend heb ik lekker rustig aangedaan. Blogjes geschreven, zaterdag veel van het zonnetje genoten, hardgelopen met mijn zusje, gebarbecued en verder een beetje rommelen.

Deze week staan er niet zo veel spannende dingen op het programma als vorige week, maar ik slaap wel weer een nachtje in Amsterdam (bij vriendinnetje Raquel dit keer!) en aanstaande zondag is natuurlijk de dag waar ik al vijf maanden naartoe leef, de Rotterdam Marathon. AAAAAAAAAAAAH!!!!! Spannend genoeg weekje dus ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

22 Reacties

 1. april 7, 2014 / 12:20

  Probeer maar lekker rustig aan te doen en je te sparen deze week. Wanneer loop jij je laatste rondje voor zondag? Heel veel succes met de spanning in ieder geval!

 2. Zoe
  april 7, 2014 / 12:34

  Hallo, ik las onlangs op je instagram dat je maat 42 hebt. Waar koop je je gewone ‘vrije tijds’schoenen of draag je zowat iedere dag Nike? :)

  • Annemerel
   Auteur
   april 7, 2014 / 12:49

   Gewone schoenen draag ik meestal maat 41, dat gaat redelijk goed (heb meer 41,5 zeg maar en mijn andere voet is gewoon 40). Maar eh… ja ik loop dus meestal op Nike’s!

 3. april 7, 2014 / 12:38

  Oeh de marathon komt nu wel heel dicht bij, spannend! Maar dat moet helemaal goed komen! Je kan het meid!

 4. Suzanne
  april 7, 2014 / 12:41

  Oeps nu heb ik ook de nike sokken besteld!!

 5. april 7, 2014 / 12:43

  Dat hardloop experiment laat ik maar even helemaal aan mij voorbij gaan, rustig aan he! De marathon komt dichtbij! Veel succes!!

 6. april 7, 2014 / 12:54

  Haha moest wel een beetje lachen om je experiment, ik heb er nooit zo bij stil gestaan om een pr op een km te verbeteren, mijn aandacht gaat dan ook uit naar het overleven van de 10km zondag :p en jij gaat gewoon een marathon lopen, dat ga ik me voorhouden als ik het zwaar krijg.

 7. april 7, 2014 / 13:46

  Leuke maar drukke week! Ben heel benieuwd naar je acne behandeling.

 8. april 7, 2014 / 14:13

  Een marathon vind ik ook wel genoeg spanning in een week ;)

 9. april 7, 2014 / 14:31

  De marathon komt nu wel dichtbij!! Wat vind ik die foto’s met dat beertje schattig!

 10. april 7, 2014 / 14:54

  Ohh zooo irritant als je activiteit niet wordt opgenomen, dat had ik vandaan. Had 5 km hard gelopen, maar hij heeft maar 300 meter geregistreerd, argh -.- Alvast heel veel succes met de marathon! :)

 11. april 7, 2014 / 16:19

  pff 4 minuten over een kilometer, ik voel me altijd echt een slak als ik jou tijden lees:P

 12. april 7, 2014 / 16:32

  Leuke diaryy!! En 1 kilometer over 4 min 21 is prima toch! Oke, oke, ik snap dat wat goed is altijd beter kan, maar je mag trots zijn! liefs

 13. Judith
  april 7, 2014 / 17:15

  Haha, dat hardloopexperiment komt me bekend voor. Ik ben sinds kort ook weer volop aan het hardlopen maar wil snel teveel, met als resultaat dat het meestal toch niet zo goed uitpakt. Oh en die film! Lijkt me erg leuk, wil hem ook graag zien :)

 14. Ilse
  april 7, 2014 / 18:04

  Lekker rustig aandoen deze week en niet te gekke experimenten!

 15. Debra
  april 7, 2014 / 20:36

  Benieuwd naar je behandeling! Hopelijk werkt het voor je.

  XX

 16. april 7, 2014 / 20:47

  Oehh, die marathon komt nu zo ontzettend dichtbij. Maar je bent er helemaal klaar voor volgens mij!

 17. april 7, 2014 / 21:45

  Aah de marathon komt zo dichtbij!! Je gaat het fantastisch doen, weet ik nu al :)

 18. Sanne
  april 7, 2014 / 22:28

  Wat betekenen de snelheden de jij gebruikt in kilometer per uur?
  En heel veel succes bij de marathon

 19. april 8, 2014 / 04:20

  Heeeeel stoer de marathon!

 20. Jennifer
  april 8, 2014 / 07:23

  Spannend, die marathon, maar het gaat je lukken! Kan niet wachten om erover te lezen! :)

 21. Mandy
  april 8, 2014 / 22:02

  Spannend dat het zo dichtbij komt!!
  Heb je er geen moeite mee om nu de komende dagen af te bouwen nu je zo in het ritme met lopen zit?