DIARY: 126

 photo RecentlyUpdated26.jpg

Ik schrijf mijn diary vanaf heel veel meter hoogte.. Ik zit in het vliegtuig terug van mijn wintersportpersreis naar Amsterdam. Best presstrip EVER! Ik heb een klein beetje buikpijn, heimwee. Dat heb ik normaliter alleen na een HELE fijne vakantie, niet na een perstrip. Hoe leuk persreizen ook zijn, meestal heb ik met naar huis gaan niet heel erg veel moeite. Maar dit keer dus wel. Goed, laten we maar gewoon weer bij het begin beginnen.

Maandag was het Girlscene-dag, een dag waarbij ik niet vanuit Amsterdam maar vanuit huis werkte, ik had namelijk ergens rond half twaalf ook nog een date bij de fysio. Vier maanden geleden kwam ik daar voor een knieblessure, inmiddels focussen we alleen nog maar op mijn hoofdpijn en stijve nek. Afgelopen maandag werd de binnenkant van mond/kaak gemasseerd. Dat dat bestond wist ik ook niet, maar erna voelde ik wel degelijk verlichting. Heel bijzonder.

De volgende dag was het weer Annemerel.com-dag, een dag waarop er weer heel erg veel moest gebeuren en ik me helaas niet heel erg goed voelde. Ik wilde eigenlijk alleen maar mijn bed in, maar goed, dan had ik tijdens de persreis veel moeten schrijven en daar had ik ook geen zin in, dus zette ik mijn verstand op nul (OK, bijna dan, ik moest natuurlijk nog wel wat schrijven) en werkte ik mijn to-do-list af.

Woensdag had ik nog een dagje Girlscene, dit keer werkte ik wel vanaf kantoor EN had ik voor mijn werk een date met Laura, dus zat ik al om 6.30u in de tram. Gelukkig maakt een Flat White bij Starbucks en drie kwartier praten met Laura ALLES goed. Toen ik ’s avonds uit mijn werk kwam at ik samen met mijn vriend en ging ik daarna heel saai en Granny-achtig naar bed. Helaas kwam ik er in bed achter dat ik mijn slaapmasker kwijt was en ik kan dus niet meer slapen zonder. Als je daar eenmaal aan gewend raakt wil je niets anders meer. Ik heb werkelijk waar anderhalf uur gezocht naar dat kreng en dat weet nu dus heel Den Haag, want na een uur werd ik toch ietwat opstandig, mijn wekker zou om 4.00u gaan, ik wilde uitgerust op persreis. Natuurlijk lag die uiteindelijk ‘gewoon’ onder mijn bed. GRRRRRR!

De volgende dag ging dus de wekker om 4.00u. Ik had het vrij zwaar, maar een warme douche deed wonderen. Het was helaas douche of ontbijt en doordat ik gekozen had voor die warme douche was er voor ontbijten geen tijd meer. Natuurlijk vergat ik de banaan die ik voor mezelf had klaar gelegd ook mee te nemen, zo gaan die dingen. Goed, de autoreis naar Schiphol ging super snel (40 minuten) en vervolgens checkte ik snel in. Goed, wat er na gebeurde weten jullie allemaal, ik deed een impulsaankoop en liep ineens met een Bose QuietComfort15 op mijn hoofd. Oepssssss…

Ik ging op persreis voor Girlscene, dit keer niet met een reisleider vanuit Nederland, maar alleen. Er waren twee anderen waar ik mee zou reizen, maar van te voren wist ik niet precies wie het waren en hoe ze eruit zouden zien. In het vliegtuig kreeg ik echter al snel het idee dat het meisje dat naast mij zat Marloes (van Travelvalley) was en dat naast haar Gerrit-Jan zat, oftewel Eetschrijver. Mijn vermoeden werd bevestigd en ineens was ik niet alleen meer. Volgens mij is er geen seconde geweest tijdens die vlucht dat we alle drie ons mond hielden. Zo leuk dat je nieuwe mensen leert kennen en dat je het direct heel gezellig met elkaar, alsof je elkaar al jaren kent. Eigenlijk was die vlucht een voorbode voor de rest van de reis.

Goed, het volledige verslag van de persreis verschijnt binnenkort op Girlscene, wellicht schrijf ik er daarna ook nog uitgebreid over op Annemerel.com, maar het blijft natuurlijk een reisje dat ik voor Girlscene maakte, dus ik wil hier nog niet te veel in detail treden ;-). Laten we het er op houden dat het onwijs gezellig was. We skieden met een vrouw van het toeristischbureau Serfaus-Fiss-Ladis en skileraar Hannes. Het was al ruim tien jaar geleden dat ik voor het laatst met een skileraar skiede, ik dacht dat ik alles wel zo’n beetje geleerd had, maar eh… ik mocht nog wel wat soepeler in de knieën worden (dan zou ik niet zo over de heuvels springen) en wat ik ook erg leuk vond was dat we op deze manier veel meer over het skigebied te weten kwamen. Langs sommige dingen ski ik al ruim 20 jaar, maar tot voor kort waren ze me niet opgevallen, of wist ik niet waarom ze nu juist daar stonden. Ik heb het gevoel dat ik de afgelopen vier dagen erg veel geleerd heb.

Ook leuk: hardlopen van Fiss naar Serfaus (en weer terug) met skileraar Hannes en Marloes, dat kan ik volgend jaar wanneer ik weer naar Serfaus ga dus ook gewoon doen, maar ook.. après skiën met Marloes en Gerrit Jan, in het vliegtuig naar Innsbruck vertelde ik Marloes en Gerrit Jan dat ik absoluut niet van après skiën hield maar zaterdagavond had ik de tijd van mijn leven en ondanks dat ik meer gedronken heb dan dat ik normaal in een maand drink (nu drink ik in een maand niet zoveel, dus maak je geen zorgen) en dat ik maar 4,5 uur sliep, ik heb geen kater gehad. Heel fijn. Hoe vaak er zaterdagavond niet YOLO geroepen werd of ‘Wo bist du Hannes’? (onze skileraar die het uiteindelijk toch liet afweten, hahaha).

Goed, nu treed ik nog veel te veel in detail. Dat was niet de bedoeling. Maar het was gewoon ZO gezellig en de sneeuw die we zondag (vandaag voor mij dus) hadden maakte alles af. Er is ZOVEEL sneeuw gevallen, niet normaal.

Mag ik terug, nu?

Ik hoor nu dat we gaan landen, ik mag straks de reis naar Den Haag gaan maken, waar op dit moment die NSS aan de gang is. Ik heb mezelf al mentaal voorbereid dat dit een erg lange reis naar huis kan gaan worden. Maar komt goed, komt goed.

Liefs,
Annemerel

Delen:

24 Reacties

 1. maart 24, 2014 / 12:09

  Het valt mee hoor met het NSS gedoe! Vanochtend van Rotterdam naar Amsterdam ging helemaal prima! Benieuwd naar het volledige verslag van de persreis! x

 2. maart 24, 2014 / 12:09

  Ik word happy van je post :)

 3. maart 24, 2014 / 12:13

  Heerlijk, ben jaloers op al jouw traveluitjes, lekker van genieten!

 4. Karly
  maart 24, 2014 / 12:15

  Ik heb nu ook fysio voor hoofdpijn en een stijve nek (twee naar geleden een ongeluk gehad en van alles geprobeerd maar nu fysio gericht op de hoofdpijn en spierspanning in de nek en schouders)
  En ik heb nu twee keer een behandeling gehad en beide keren was de hoofdpijn diezelfde dag killing. Had jij dat ook de eerste keer/keren? Dat je een reactie had op de behandeling?

  Over je persreisje, klinkt heel goed!! Ik zal deze week af en toe Girlscene bezoeken voor het uitgebreide verslag. :)

 5. maart 24, 2014 / 12:18

  Die wintersport vakantie klinkt heerlijk! :) En succes met dat NSS gedoe, lijkt me maar vreemd dat je amper je eigen stad niet in kan..

 6. maart 24, 2014 / 12:30

  Ah wat een heerlijke week! Ik wil ook op vakantie!

 7. maart 24, 2014 / 12:35

  Girlscene dan maar in de gaten houden voor je avonturen :) Ben erg benieuwd!

 8. maart 24, 2014 / 12:40

  Aaaah, heerlijk, je vakantie… :-) Still jealous!

 9. maart 24, 2014 / 12:45

  Okee, heel eerlijk: dit doet een beetje pijn, haha. Aangezien ik eerst zou gaan, maar niet genoeg ski-ervaring had. Maar ben blij voor je dat het zo leuk was!!! Het plezier spat van de foto’s af.

 10. maart 24, 2014 / 12:53

  Je perstripje klinkt echt zo leuk! Als er iets van je reisje op Girlscene komt, zou je dat dan willen melden? Vind het leuk om er alles van te lezen (stalker-alert)! Je foto’s op Instagram waren ook al zo gezellig. Succes met je terugreis!

 11. maart 24, 2014 / 13:21

  haha, heerlijke diary!

 12. maart 24, 2014 / 14:19

  Oh wat klinkt zo’n persreis toch leuk! Helemaal als het voor jou in bekend gebied is en je het zo leuk hebt gehad met mensen die je eigenlijk niet kent. Hopelijk duurde je reis naar huis niet al te lang, heel Den Haag is afgesloten hoorde ik!

 13. maart 24, 2014 / 14:59

  Die persreis zag er echt geweldig uit! Ik ben nu al benieuwd naar het verslag dat op Girlscene zal verschijnen.

 14. maart 24, 2014 / 16:35

  Jaloers!! Maar het is je gegund, super leuk!

 15. maart 24, 2014 / 16:44

  Ik ben erg benieuwd naar je verslag van de persreis!

 16. maart 24, 2014 / 16:50

  Ah wat een gezellige persreis! Vooral zaterdagavond klinkt leuk, haha. Ook heel leuk dat je het gebied al kende en nu eens op een andere manier zag :)

 17. maart 24, 2014 / 17:20

  Leuk artikel! Ik vind die legging die je op twee foto’s aanhebt echt superleuk!

 18. maart 24, 2014 / 17:43

  Super leuke week heb je weer gehad. Heerlijke uitjes heb je altijd. :)

 19. maart 24, 2014 / 19:19

  Wat super dat je naar de sneeuw ging voor Girlscene! Jaloers!

 20. Aagje
  maart 24, 2014 / 19:25

  Oh klinkt heerlijk! Nog een tip voor de hoofdpijn: chiropracter op de Turfmarkt! Ik bleek gewoon scheef te staan en daar kwam de hoofdpijn vandaan, en ik die maandelijks terugkerende ellende maar de schuld geven!

 21. maart 24, 2014 / 20:13

  Wauw wat een super leuk artikel en wat heb je het heerlijk gehad! En ik hoop dat je reis spoedig is verlopen, geniet van de mooie herinneringen aan deze fijne tijd!

 22. maart 24, 2014 / 20:25

  Wat een leuk diary weer en wat een leuk persreis moet dit zijn geweest! Ik hoop dat je nog een beetje vlot thuis bent gekomen xx

  http://www.creativityandchocolate.com GIVEAWAY TIME

 23. maart 25, 2014 / 10:11

  Het plezier straalt er vanaf, leuk om te lezen! En goed dat je zo’n klik had met je mede-reizigers!

 24. maart 26, 2014 / 21:27

  Hahaha ooh ik zie die Après-Ski al helemaal voor me, heerlijk! Ben je nog goed thuisgekomen zondagavond? Wij kwamen zaterdag terug uit Flachau en ben bewust ’s avonds direct doorgereden naar Den Haag (weliswaar via Rijswijk Den Haag ingereden) zodat ik zo min mogelijk last zou hebben. Heb er uiteindelijk niks van gemerkt.