DIARY: 116

 photo Desktop174.jpg

Zondagavond ging ik niet erg vroeg slapen. Ik weet niet wat ik ook alweer aan het doen was, maar ik sloot mijn ogen pas ver na twaalven. Normaal werk ik op maandag in Amsterdam, maar dat was deze week niet het geval. De volgende ochtend werd ik pas rond 9.30u wakker, van een smsje. Van Ashley. Toen ik een half uur later reageerde stuurde ze ‘lig je nog in bed?’ HOE RAADDE ZE HET?! Hoe, hoe, hoe?! Het enige dat ik in mijn smsje gezegd had was dat ik niet in Amsterdam was. Goed, ik voelde me aardig betrapt en slingerde snel mijn benen het bed uit en begon met mijn dag. Maar ik wist niet zo goed wat ik moest doen, normaal werk ik dus in Amsterdam en het voelde een beetje onwennig. Ik had het gevoel dat ik helemaal niets hoefde te doen. Oooooh boy was I wrong, sinds die ochtend heb ik niet meer stilgezeten. Er was GENOEG te doen. Teveel misschien zelfs wel.

De rest van de dag deed ik boodschappen en maakte ik vijf verschillende (gezonde) recepten die over een paar weken op mijn blog komen te staan. Ze waren stuk voor stuk gelukt, yes. Daarna schreef ik nog een aantal andere blogs en toen was het ineens alweer 23.00u. De volgende dag moest ik naar Amsterdam voor een presentatie voor H&M, dus het was tijd om naar bed te gaan.

Wakker worden ging dinsdag niet erg makkelijk, zoals dat wel vaker niet zo makkelijk gaat, maar hé het is uiteindelijk goed gekomen. Ik dronk mijn bietensapje die ik de dag ervoor gemaakt had, kleedde me aan, deed mijn masker (make-up dus) op en nam mijn bananenbroodje mee in het OV, want daar was helaas geen tijd meer voor. De collectie presentatie bij H&M was erg geslaagd, maar dat hebben jullie al kunnen lezen. Ik had nog uren door Amsterdam kunnen wandelen, maar duty called, dus ging ik naar huis om weer aan het werk te gaan. Althans dat dacht ik, maar rond 15.00u stond mijn moeder voor de deur en zij was nog niet weg of mijn zusje kwam langs. Ach, het was wel heel erg gezellig. ’s Avonds dus eindelijk maar aan de slag gegaan.

Woensdag en donderdag werkte ik in Amsterdam. Maar ik begon woensdag mijn dag niet voordat ik een kopje koffie had gedronken met Laura op Haarlem Centraal. Zo’n fijn begin van de dag (ik heb het gevoel dat ik in herhaling val, maar het is ook gewoon écht heel fijn om je dag op die manier te beginnen). Ik was rond half acht ’s avonds thuis, maar had een smsje van mijn moeder ontvangen dat mijn pakketje van Net A Porter dat ik een dag ervoor besteld had, nu al geleverd was. Ik kon niet anders dan heel snel naar mijn ouders rijden met een bak quinoa op schoot, mijn zusje bellend dat ze zich snel om moest kleden en dat we vijf kilometer gingen hardlopen (ik bedoel, die hardloopkleding moest ook meteen getest worden natuurlijk). Het was een beetje haasten, want om 21.00u moest ik alweer thuis zijn want dan zou mijn vriend terug komen van zijn vakantie. Maar hé ik heb alles gered en toen ik ’s avonds in bed lag was ik meer dan voldaan.

Ook donderdag werkte ik in Amsterdam, toen ik thuis kwam had ik zo’n trek in friet, maar ik was juist aan het proberen wat gezonder te eten dus ik wilde echt niet naar de snackbar. Maar die hunker naar friet bleef. Uiteindelijk ben ik maar gaan googlen hoe je zelf friet maakt en dit in de oven bakt. Een uur later had ik een heerlijke bak friet (en een salade met tonijn, avocado, tomaat en heel veel andere lekkere groenten). Best een goede oplossing, al zeg ik het zelf.

Vrijdag begon ik mijn dag met het beantwoorden van heel veel comments op dit bericht. Wow, wat een hoop behulpzame reacties, daar moest ik wel op reageren. Vervolgens heb ik een uur naar een blank scherm gestaard, ik had nog geen blog voor 12.00u en moest voor die tijd nog 10K hardlopen en naar de fysio. No pressure. Maar toen ik een foto van New York zag wist ik precies waarover ik wilde schrijven en was mijn verhaal er binnen een kwartiertje uit. Soms kan het zo makkelijk zijn.

’s Avonds had ik een date met Kim en haar vriend Tom, ze kookten een heerlijke truffelrisotto voor mij (en zichzelf natuurlijk) en we kletsten gezellig bij. Ze vertelden dat ze de dag erna naar The Wolf of Wall Street wilde gaan en ik heb mezelf vervolgens heel brutaal voor hun date uitgenodigd, die film wilde ik namelijk ook zien. Voelde me wel een beetje schuldig tegenover mijn vriend die hem ook graag wil zien, maar die is nóoooooit vrij en ik wil films toch altijd meerdere malen zien, dus eigenlijk was er helemaal geen probleem. Dus zaterdagavond had ik weer een date met Kim en Tom, maar niet voordat ik eerst de nodige werkzaamheden verrichtte en weer verschillende recepten uitprobeerde. Ik begin koken écht steeds leuker te vinden en bedenk nu ook regelmatig mijn eigen recepten omdat ik na een paar jaar voor mezelf zorgen inmiddels wel weet wat lekker is. I’m no Martha Stewart, maar ik ben ook niet langer meer hulpeloos in de keuken.

The Wolf of Wall Street was net zo goed als ik al dacht, misschien nog wel beter. Maar het is geen korte film, hij duurt 179 minuten, drie uur dus. Ik was pas rond half twee thuis en toen ging ik natuurlijk niet meteen slapen. Toch stond mijn wekker zondag alweer om 8.30u, want er stond een duurloop van 20K gepland. Wakker worden was wederom niet makkelijk, maar toen ik eenmaal buiten stond was ik meteen wakker, eindelijk zijn de temperaturen gedaald, toen ik naar buiten ging lagen de temperaturen nog onder nul. Heerlijk. Strakblauwe lucht, rust op straat en zo’n heerlijke frisse lucht. Mijn longen protesteerden de eerste paar kilometer, maar nadat die waren opgewarmd ging het prima. Heerlijke run.

’s Middags was er een uitje naar de wintersportwinkel gepland, op zoek naar een skihelm. Ja jullie lezen het goed, Annemerel (en de rest van de familie + mijn vriend) gaat eindelijk aan de helm. Goed, de rest van de zondag spendeerde ik met mijn MacBook en WordPress. Ik sloot de avond af met een zondagsdiner bij mijn ouders, één van mijn favoriete momenten van de week. Klaar voor een nieuwe week.

Liefs,
Annemerel

Delen:

33 Reacties

 1. Margot
  januari 13, 2014 / 12:12

  Ik stond zondagochtend om 8u30 voor mijn allereerste 10 miles. En wat was het zaaaaaalig! Ook hier in Belgie was alles mooi wit gevroren en met de zon was het zo een speciaal licht/effect… Echt perfect! Ik heb genoten met volle teugen!

  Heel goed dat je aan de helm gaat! Ik ben jaren tegen zowel een helm voor het paardrijden als het skien geweest… Maar sinds twee jaar draag ik beiden. Voor het paardrijden heb ik een mooie zwart en voor het skien een appeltjesgroene (mijn skivest en broek zijn al zwart dus er mocht wel wat kleur in, het was overigens de helm die het best paste)! Veiligheid gaat voor alles! Goed dat je die stap zet!

 2. Anouk
  januari 13, 2014 / 12:15

  Dat klinkt als een hele drukke week! Wat goed dat je een skihelm gaat kopen :) Ik draag ze zelf altijd met skiën (we huren er altijd) en het is naast dat het veilig is ook heerlijk warm!

 3. januari 13, 2014 / 12:17

  Respect voor al dat gezonde eten! I am not there yet..:)

 4. januari 13, 2014 / 12:33

  Hahahaha, busted! ;)

 5. januari 13, 2014 / 12:39

  Ik vind je diary’s zo leuk om te lezen!

 6. januari 13, 2014 / 12:46

  wat een drukke maar heerlijke week zeg! Ik vind het zo goed hoe veel jij gaat rennen en je eten goed bijhoud! Zo ver ben ik nog niet, maar geef het ook niet op! Op naar de volgende week en een stapje dichterbij gezondleven/sporten! :D

 7. Aukje
  januari 13, 2014 / 12:52

  Klinkt weer als een prima week! Ik kan niet wachten tot je wintersportposts haha, die vind ik zo heerlijk. Klinkt goed van je helm. Je weet maar nooit door wie je eventueel onderuit geskiet wordt natuurlijk, en bovendien zijn ze lekker warm enzo en waaien ze niet af! Ik heb zelf m’n week afgesloten met ’t kopen van een nieuw snowboard, nog een paar weekjes yeahhh (en nu nog sneeuw graag..)

 8. januari 13, 2014 / 12:52

  Ik ga eind deze week naar The Wolf of Wall Street, ben benieuwd! :)

 9. januari 13, 2014 / 12:53

  Leuke diary weer! Het was inderdaad heerlijk hardloopweer gisteren!

 10. januari 13, 2014 / 12:54

  Hele drukke week weer! Maar wel weer tijd gehad gelukkig om dit leuke diary te schrijven!

 11. januari 13, 2014 / 12:59

  Fijne diary weer! Ik wil The Wolf of Wall Street ook nog heel graag zien!

 12. januari 13, 2014 / 13:01

  Drukke week! Ik ben heel erg benieuwd naar de recepten!

 13. januari 13, 2014 / 13:13

  Ik ga deze week ook eindelijk naar The Wolf of Wall Street. Ben heel benieuwd!

 14. januari 13, 2014 / 13:19

  Dat klinkt als een drukke week! ben benieuwd naar je gezonde recepten!

 15. januari 13, 2014 / 13:24

  Wat een drukke weken heb jij vaak. Maar wel heel leuk!
  Ik ben benieuwd naar de recepten.
  Gisteren heb ik Wolf of wallstreet gezien. Hij was idd goed. Het wordt toch eens tijd dat Leonardo een oscar gaat krijgen.

 16. Joëlle
  januari 13, 2014 / 13:44

  Goed dat je aan de helm gaat! Ik weet dat ik het ook zou moeten doen. Maar ja, zo lekker de wind door je haren als je van de berg afsuist en dat gevoel van vrijheid hè… Maar ook al heb je zelf genoeg controle en houd je heel veel afstand, er kan altijd van achteren plotseling iemand tegen je aan skiën. Aan het einde van het seizoen (ik ben net terug) maar eens kijken in de sale bij de sportzaken.

 17. januari 13, 2014 / 13:45

  Ik ben benieuwd naar de recepten voor gezond eten

 18. januari 13, 2014 / 13:52

  Wow, jij was weer lekker druk afgelopen week! Wel een fijne week gehad zo te lezen :)

 19. januari 13, 2014 / 14:03

  Leuke week gehad zo te zien!

 20. Patricia
  januari 13, 2014 / 14:39

  Klinkt weer als een lekker weekje! Ik ben gisteren ook naar The Wolf of Wallstreet geweest.. echt een toffe film! Had echt niet het idee dat ik 3u in de bioscoop heb gezeten (langer nog, want pauze.. en commercials..). WOW!

  Dit filmpje al gezien? Al f*ckerdief*ckf*cks uit de film op een rijtje haha!

  http://www.wtf.nl/spotlight/17275/the-wolf-of-wall-street-in-5-min.html

 21. januari 13, 2014 / 14:56

  Ik ben heel benieuwd naar de receptjes die je binnenkort gaat laten zien! Verder klinkt het weer als een echte Annemerelweek haha, leuk!

 22. Catharina
  januari 13, 2014 / 15:22

  Ik ben echt te benieuwd naar the wolf of wall street, helaas heb ik de komende periode niet genoeg tijd …

 23. januari 13, 2014 / 16:18

  Haha jouw weken van heen en weer rennen en vliegen lijken zo op die van mij! Vind ik stiekem wel lekker ;)

  Anyway, goed dat je aan de helm gaat hoor ;) Ik snowboard met helm en heb al te nare ongelukken zien gebeuren waarbij ik blij was dat ik mijn (ugly-ass-maar-wel-zilverkleurige) helmpje op had ;)

  x

 24. januari 13, 2014 / 16:44

  Mee eens! Zondag was het heerlijk weer. En de zon was zoooo fel, pure lichttherapie!

 25. januari 13, 2014 / 17:06

  Ook ik val in herhaling: klinkt weer als een heerlijke week!

 26. januari 13, 2014 / 17:58

  Leuke foto’s!

 27. januari 13, 2014 / 18:46

  Was inderdaad heerlijk week zondag! Ik herken je korte nachtjes maar zolang ik nog energie heb de rest van de dag heb ik het moeilijke wakker worden er wel kinda voor over. Leuk ook dat je zo druk bezig bent in de keuken!

 28. januari 13, 2014 / 19:37

  Heb de film ook dit weekend gezien. Had geen idee dat hij drie uur geduurd had, niks van gemerkt, was zo om. Keigoed en wat een acteerprestatie van Di Caprio.

 29. januari 13, 2014 / 19:41

  Truffelrisotto…. mmmm

 30. januari 13, 2014 / 20:02

  Oh oh oh, wat een heerlijk weekje weer!

 31. januari 13, 2014 / 21:21

  Ben benieuwd naar de recepten!

  The Wolf of Wall Street was echt een absurd goeie film! Wanneer krijgt Leo nou eens zijn welverdiende Oscar, people??

 32. januari 13, 2014 / 21:49

  Wat heb jij toch een druk leven!
  Maar het klinkt wel allemaal ontzettend leuk. Volgens mij haal je veel voldoening uit de dingen die je doet.

 33. Ilse
  januari 13, 2014 / 22:51

  En toen wist ik geen reactie meer. Maare, goed dat je een helm hebt gekocht, zoals een paar andere al zeggen ; veilig en heerlijk warm. Hmmmm, ben toch wel benieuwd naar die film eigenlijk. -gaat zo trailer kijken-