DIARY: 112

 photo Desktop129-2.jpg

En nog een week ging voorbij voordat ik doorhad dat ‘ie goed en wel begonnen was. Is het echt al over 9 dagen Kerstmis? Telt 2013 echt nog maar 15 dagen? Wow. Time flies.

Afgelopen week begon op station Haarlem bij Starbucks, waar ik mijn wekelijkse koffiedate met Laura had. Ik kan er maar niet over uit hoe geniaal ik die dates vind. Ik sta een half uurtje eerder op (wat ik amper door heb, want alles voor 9.00u voelt op dit moment dramatisch) en ik begin mijn dag met één van mijn favoriete personen. Je moet toch toegeven, dat klinkt aardig geniaal, toch?

Iets minder geniaal voelde ik me toen ik ’s avonds thuis kwam. Ik haalde mijn sleutel uit mijn tas en kwam tot de schrikbarende conclusie dat ik de sleutel van het huis van mijn ouders bij me had. NOOOOOOO. Die sleutel lijkt niet eens op mijn eigen huissleutel, maar ze liggen sinds kort op hetzelfde plankje en waarschijnlijk pakte ik met mijn slaaphoofd gewoon de verkeerde van het plankje. Hoe stom? Mijn vriend was aan het werk en ik stond daar met mijn zware tas. Ugh. Ik had mijn avond iets anders voorgesteld. Gelukkig nam na 10 keer bellen mijn vriend eindelijk op en kwam hij naar huis, maar ondertussen had ik nog wel een uurtje tijd te doden. Dus ben ik gaan wandelen. Dat wandelen is sinds ik mijn fuelband heb geen straf, want het bewijs staat vereeuwigd in mijn fuelband archief.

De volgende dag was ik wat minder blij dat ik was gaan wandelen, want ik werd wakker met migraine. Die zware tas had mijn schouders niet veel goeds gedaan. Dat ik migraine had kwam ik overigens pas later achter, nadat ik had hardgelopen en boven de WC eindigde en vervolgens een uur doorbracht op het toilet. Niet veel later begon de hoofdpijn en toen was het allemaal ellende.

Woensdag ging ik iets later naar kantoor, maar dat betekende niet dat ik ook iets later kon opstaan, ik schreef namelijk het eerste artikel thuis en ging daarna direct door naar de nieuwe Starbucks locatie op het Damrak. Wat een super mooie locatie is dat geworden, echt een fijne plek. Maar ik ging niet zomaar naar Starbucks, ik had een kerstkoffie tasting. Cool! En vooral… lekker.

Donderdag begon ik de dag bij de fysio. Ik weet niet waarom ik iedere keer afspraken om half negen blijf maken, want dat betekent dat ik om 6.45u mijn bed uit moet (het is ’s ochtends ruim een half uur rijden naar de fysio), maar aan de andere kant, het is wel een reden om vroeg mijn bed uit te gaan en wanneer ik geen afspraken heb blijf ik de laatste tijd iets te lang in bed liggen. Langer dan ik eigenlijk zou willen. Na de fysio heb ik een klein stukje hardgelopen met mijn zusje, die alweer onwijs veel last heeft van haar hamstring. Die blessure heeft ze nu al zes maanden, ik vind het tijd voor de fysio, maar Roos is nog eigenwijzer dan ik, dus dan raad je het wel… die gaat natuurlijk niet.

Oh ja.. en wie gaat er naar Miley Cyrus op 2 mei? ROOSMARIJN EN IK gaan naar Miley Cyrus op 2 mei. Roos wist kaartjes te bemachtigen vrijdagochtend (ik had me verslapen, om 10.00u ja, maar dat durfde ik Roos niet te vertellen). Maar goed, volgens mij was er uiteindelijk weinig ‘bemachtigen’ aan, want er zijn nog steeds kaartjes te koop. Toch leuk dat Roos een half uur van te voren al in de startblokken zat ;-). ’s Middags had ik een leuke (werk gerelateerde)afspraak en ’s middags bracht ik door met mijn MacBook, like usual.

Over zaterdagochtend hebben jullie alles al kunnen lezen. Zaterdagmiddag bracht ik met mijn moeder en zusje door in de stad. Op zoek naar kerstcadeautjes. Er bleek weinig dat mijn hart sneller deed kloppen, of nou ja, weinig in mijn prijsklasse dat mijn hart sneller deed kloppen. Ik kan uren door de Bijenkorf struinen, maar ook al is het sale, een paar Chloé laarzen blijft veel te duur. Zaterdagavond dook ik de keuken in voor een bananenbrood dat voor middenacht al voor de helft op was (oeps, het was gewoon zo lekker). Het wordt tijd dat mijn zaterdagavonden weer eens wat minder boring worden. Begrijp me niet verkeerd, ik vond het heerlijk om The Holiday voor de 2600ste keer te bekijken, maar eh, ik heb nu niet meer het excuus dat ik bijna een marathon moet lopen.

Maar het feit dat ik zaterdagavond redelijk op tijd in bed lag, zorgde er wel voor dat ik zondagochtend op een redelijk normaal tijdstip op kon staan en voor 12.00u al heel wat nuttige klusjes kon afstrepen. Toen mijn vriend om 12.00u eindelijk opstond (hij was pas om 6.00u klaar met werken, dus OK, I’ll give him some slack) was het tijd voor een uitgebreid zondagsontbijt. Ik had ondertussen al weer drie plakken bananenbrood op (dus daar was weinig meer van over), maar goed, er was nog een plakje voor hem en hij maakte scrambled eggs met shii-take paddenstoelen en we persten verse jus d’orange en we noemden het een zondagse brunch.

En nu is het alweer zondagavond, tijd om naar bed te gaan want de wekker gaat morgen weer op een onchristelijk tijdstip en ik verheug me nu al op het gevecht. Nog twee weken in 2013, op twee mooie, productieve, gezellige en vooral lekkere weken!

Liefs,
Annemerel

Delen:

31 Reacties

 1. december 16, 2013 / 12:05

  Leuke week! Ik heb ook zin om weer eens The Holiday te kijken, die ik overigens twee weken geleden ook al keek, brengt me meteen bij het punt dat ik ook wel eens wat spannendere dingen mag gaan doen op mijn vrije avonden. Geniet nog van de laatste weken van het jaar!

 2. december 16, 2013 / 12:07

  Wat een boel foto’s! Ik vind je legging nog steeds zo gaaf van Nike!

 3. december 16, 2013 / 12:07

  Jij hebt echt mazzel dat je een zusje hebt die dezelfde muziek smaak heeft, niemand wil met mij mee naar Miley :(

 4. december 16, 2013 / 12:09

  Leuk geschreven weer deze week, alleen wat minder van je sleutel en migraine. Waar heb je trouwens die coole ‘just do it’ mat van Nike vandaan? Bij de NTC zeggen ze altijd dat ze in Nederland niet te koop zijn….

  • december 16, 2013 / 12:52

   Ja, naar die mat ben ik ook heel benieuwd. Verder inderdaad een hele leuk week (die Starbucks moet ik even gaan opzoeken binnenkort!)

   • Annemerel
    Auteur
    december 16, 2013 / 14:53

    Ik heb een keer tijdens een NTC training/collectie presentatie meegekregen!

 5. december 16, 2013 / 12:13

  OMG Miley Cyrus was bijna langs me heen gegaan! Thanks, ik ga meteen een kaartje kopen.

 6. december 16, 2013 / 12:19

  Ik heb The Holiday nog nooit gekeken.. En dat bananenbrood lijkt me LEKKER! Waarom hang je niet gewoon de sleutels van je ouders aan de sleutelbos van je eigen huis, kun je ze nooit meer vergeten of door de war halen haha.

  • Annemerel
   Auteur
   december 16, 2013 / 14:54

   Haha ik heb al mijn sleutels los omdat ik ze vaak meeneem met hardlopen en dan is het niet fijn om een bosje bij je te hebben en als ik ze iedere keer los moet maken ga ik vergeten ze weer terug te doen.

 7. december 16, 2013 / 12:26

  Leuk stuk! Vroeg opstaan is zo vervelend!

 8. december 16, 2013 / 12:26

  Noooooo ik schrik even van het aantal tot kerst en nieuw jaar!

 9. december 16, 2013 / 12:58

  Dat klinkt weer als een fijne week! Behalve de migraine dan, wat vervelend!

 10. december 16, 2013 / 13:02

  Ik ken het gevoel dat alles voor 9 uur vroeg is. Vooral als ik in het weekend dan wel wat langer heb kunnen slapen, is het op maandag (en de rest van de week) nog een ergere bummer.

 11. december 16, 2013 / 13:16

  Oh blegh, migraine. Lijkt me heel naar als je daar gevoelig voor bent :(
  En dit jaar is ZO SNEL voorbij gegaan. Dat zeg ik elk jaar, maar nu echt!

 12. lisa
  december 16, 2013 / 13:21

  Leuke diary!Vraagje; waarvan is die nagellak bij je koekjesfoto?

 13. december 16, 2013 / 13:41

  Wat een fijne foto’s zeg, en wat ben je lekker druk altijd. Haha, dat met die sleutel, had mij ook kunnen overkomen :’)

 14. december 16, 2013 / 14:22

  Ik vind jouw diaries zo leuk! In mijn ogen heb jij zo’n leuk leven :). Ik wou dat er ook een Starbucks dicht bij mijn huis zijn, maar helaas…

 15. december 16, 2013 / 14:25

  Twee weken, damn. Time flies. Je week klinkt in elk geval wel fijn afgezien van die migrainedag. En Miley, wohooo!

 16. december 16, 2013 / 15:29

  Wow, nog maar 15 dagen.. Dat had ik serieus niet door, gaat echt snel! Weer een leuke week :)

 17. december 16, 2013 / 15:30

  Leuke Dairy! Oh en dat vroege opstaan, sinds mijn zoontje (nu bijna 2) kan ik het gewoon niet meer. Ook als hij er een nachtje niet is word ik om 6.00 wakker! AARGH! Frustrerend ;).

 18. Rosemarijn
  december 16, 2013 / 16:40

  Oké, ik vind je nu nog leuker door die opmerking over The Holiday. <3 Want zelfs na 2600 keer blijft hij geweldig hahaha

 19. december 16, 2013 / 17:10

  Weer een hele leuke diary! Echt een van mijn favoriete posts van de week!

 20. december 16, 2013 / 17:38

  Ik word altijd al moe als ik lees wat je allemaal doet haha. Vooral vroeg opstaan…phoe! Volgens mij heb je je prima vermaakt bij Starbucks, wie wil dat nou niet?!

 21. december 16, 2013 / 17:41

  Ben benieuwd naar het concert van Miley!!

 22. december 16, 2013 / 19:42

  Klinkt als een leuke week! En ik het herken het van het vroege opstaan. Ook al ga ik vroeg naar bed, als mijn wekker om 6 uur gaat voelt het alsof er een auto over me heen is gereden…

 23. december 16, 2013 / 20:31

  Ik ga ook naar Miley, zie je daar!!!

 24. december 16, 2013 / 22:31

  Leuke week heb je gehad! Tof trouwens zo’n fuelband, ik ga eens googelen, want ben ook op zoek naar zoiets! Balen van je sleutel! Heb dat weleens gehad toen ik van ouderlijk huis naar m’n studentenhuis ging (2,5 uur met trein/bus). OMG! Was zo erg haha.

 25. december 16, 2013 / 23:11

  Leuke diary weer! Ik denk alleen maar aan morgenavond, vrijdag en zaterdag… En daarna vakantie :D.

  Liefs, Mariette

 26. december 17, 2013 / 14:51

  Poeh wat een leven heb jij toch zeg. Zo vroeg moeten opstaan voor zoveel dingen: respect.

  Ik moet zeggen nu ik in de ochtend vaak niks heb blijf ik ook te vaak te lang liggen. Dus ik zorg tegenwoordig dat ik drie keer per week om 8:30 in de sportschool sta. :P

 27. januari 10, 2014 / 17:30

  Ik weet dat het al honderdduizend keer gevraagd is, maar ik kan het (en je antwoord ;)) niet meer vinden :(. Gebruik je een app om je foto’s zo leuk naast elkaar te zetten? :-). probeer van alles, maar bij mij lukt het niet zo mooi ^^. hahaha! thnx!