DIARY: #11

En weer een stormachtige week is achter de rug. Niet omdat ik het zo verschrikkelijk druk had, maar als je afgelopen week ook in Nederland spendeerde dan weet je vast wel waar ik op doel. Wat een deprimerend takkeweer. Het ergste lijkt voor nu achter de rug, maar ik heb wel zoiets van ‘eerst zien, dan geloven’.

Maandag was ik lekker bezig met het schrijven van mijn diary toen ik besloot mijn moeder eens te bellen, ik had haar het hele weekend niet gesproken, dus het werd wel weer eens tijd. Ze vertelde me onder andere dat ze met Roos had afgesproken naar IKEA te gaan. Toevallig had ik nog wat spullen liggen die ik terug moest brengen naar IKEA, dus ik besloot ook even langs te gaan. Mijn zusje droeg de mooiste sneakers die ik in tijden gezien heb en nu wil ik ze dus ook (voor iedereen die het op Instagram vroeg, ze zijn gewoon te koop in de Nike Store online, het zijn de AirForce 1’s)

Thuis ruimde ik de laatste spulletjes op en kwam ik tot de conclusie dat ons huis echt heel gezellig geworden is. De kunst is nu om het zo te houden.

Dinsdag beleefde ik weinig foto-waardigs. Ik kan me niet echt meer herinneren wat ik überhaupt gedaan heb. Woensdag was ook al niet echt een mega goede dag. Het weer werkt echt op mijn humeur. Als ik nu een werkgever had gehad die van alles van me verwacht had en waar ik de hele dag op kantoor zou moeten zitten, was er vast wel iets uit mijn vingers gekomen. Maar nu het niet perse hoeft, gebeurt het ook niet. Daar kan ik best chagrijnig van worden, maar dat werkt ook niet echt stimulerend.

Aan het eind van de dag deed ik krachttraining en maakte ik foto’s voor een samenwerking die ik deze maand heb met ODLO voor de nieuwe Zaha Hadid collectie. Helaas zijn deze foto’s niet gelukt, deze sukkel bekeek tijdens het editen nog eens goed de outfitcombinaties en zag dat de zwarte top helemaal niet samen met de zwarte broek gedragen moet worden. Toen ik de ‘juiste combinatie’ aan had zag ik ook precies waarom. Woensdag was echt een totaal niet productieve dag.

Donderdag dreigde bijna net zo onproductief te worden als woensdag. Ik zat gewoon een beetje in een schrijfdipje. Uiteindelijk kwam ik op het idee om dan maar aan jullie te vragen waar jullie over willen lezen. Via Instagram kreeg ik mega veel berichtjes en ik heb een hele mooie lijst aangemaakt in mijn notities. Dank daarvoor! Mocht jij de Instagrampost over het hoofd hebben gezien en nog wat dingen hebben waar je meer over wil lezen op mijn blog, laat het me dan vooral weten onder deze blog.

De foto links was trouwens de eerste foto die ik nam voor bij de post. Ik vond hem toch wel heel deprimerend en besloot toch nog even een tweede selfie te maken. Die bleek ook een stuk scherper ;-).

Vrijdag, de werkweek zit er op. Op het menu? Homemade hamburgertjes met Aperol Spritz (en bier) en de bank met Netflix. Prima vrijdagavond besteding.

Zaterdag was een mega gezellige dag. Na de krachttraining togen Tuur en ik naar Amsterdam voor een event van Asics, Predict The Long Run, voor de lancering van de nieuwe duurloopschoen de MetaRide. Op een loopband was Leslie Pangemanan bezig om zo lang mogelijk op de band te lopen. Ik mocht hem twintig minuutjes vergezellen en daarna was het de buurt aan Arthur.

Leslie had net zes dagen ervoor een super knappe tijd op de marathon gelopen in Barcelona (2.45) en nu stond hij gewoon de hele dag in de Asics store op de loopband.

In totaal liep hij gewoon 6 uur, 2 minuten en 12 seconden. Bizar. Ik vond het na 20 minuutjes eigenlijk al wel genoeg. Ik ben dan ook echt geen loopband liefhebber. Laat mij maar lekker buiten lopen. De rest van de zaterdag spendeerden we met eten, eten en koffie drinken Amsterdam.

Zondag was een echte zondag. Ik schrok om half tien wakker van de kerkklokken, wauw. Daarna bleef ik gewoon nog een uur liggen, omdat het kon. Toen ik om half elf aan het ontbijt zat, zat mijn rechteroog ook nog volledig dicht. Maar dat zie ik nu pas, nu ik de selfie die ik toen nam even goed analyseer.

De rest van de zondag was niet veel spectaculairder. We keken naar de Stevensloop op Omroep Gelderland op de bank. Daarna gingen we naar Olympus waar ik op de crosstrainer ging en Tuur ging lopen. Daarna maakten we foto’s in de goede combinatie voor ODLO. Vervolgens deden we boodschappen in een overvolle Albert Heijn (er waren zoveel goede hamsteraanbiedingen!) en we sloten af met het maken van een ontzettend lekkere risotto met paddenstoelen. Zoals ik al zei, een echte zondag.

En dan is het nu tijd voor een nieuwe week. Ik hoop van harte dat de zon zich wat meer laat zien en de wind eindelijk een keertje gaat liggen. Volgens mij heeft heel Nederland dit keihard nodig. Ik weet dat je weinig invloed hebt op het weer en dat je daarom je gemoedstoestand dan ook niet af moet laten hangen van het weer, maar wat nu als je ondanks verwoede pogingen je stemming niet te laten beïnvloeden het tóch gebeurt?

Fijne week allemaal!

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Anique
  maart 18, 2019 / 12:41

  Ik heb gisteren meegedaan aan de stevensloop halve marathon. Het is een heel mooi parcour. Echt een aanrader. Wel veel bruggen op en af en veel dijkjes op en af. Volgens mijn vanaf volgend jaar NK halve Matathon.

  • Annemerel
   Auteur
   maart 18, 2019 / 14:28

   Jaaa wat gaaf! Zag eruit als een pittig parcours. Volgend jaar inderdaad NK halve marathon daar, maar is waarschijnlijk weer week na de CPC (en die wil ik toch eigenlijk ook wel weer lopen…)

   • maart 18, 2019 / 18:57

    Oh ja dat is wel jammer! Ik heb gisteren ook voor het eerst met de Stevensloop meegedaan en vond het idd een heel mooi maar ook zwaar parcours!

 2. maart 19, 2019 / 18:56

  Hahaha zoo herkenbaar dat je gelijk heel improductief bent bij het weer van afgelopen week. Jullie huis is ook echt een leuk plekje geworden!