DIARY: #11

 photo Recently Updated412.jpg

Strand, zon en bijzondere aankopen. Oh en mijn fiets is eindelijk gerepareerd. Of nou ja, de banden zijn opgepompt en mijn stuur is geplakt ;-).


 photo Recently Updated412.jpg

Goedemorgen! Maandagmorgen! Vandaag staat er een videoshoot voor Wings For Life gepland in Amsterdam. Het regent en hier heb ik nog het idee dat ik vandaag de hele dag BUITEN moet filmen. Gelukkig blijkt dit uiteindelijk niet het geval te zijn. Maar dat verklaart waarom ik dit hoofd trek. Verder ben ik ook een beetje misselijk. Ik moet zo snel mogelijk chips en cola, omdat ik het gevoel heb dat dit het enige is dat mijn misselijkheid een beetje kan onderdrukken. Als ik dit uiteindelijk bij het tankstation gehaald heb voel ik me echt direct een stuk beter, zout en cola is een gouden combinatie voor mij. Maar eh… niet echt een hele gezonde. Gelukkig ben ik niet dagelijks misselijk ;-). En nee. Niet zwanger.

De volgende foto is alweer een dag later gemaakt. Soms heb ik het zo druk met vloggen en ‘leven’ dat ik van hele leuke momenten vergeet foto’s te maken, dus ook van de videoshoot in Amsterdam waarin ik rolstoel-les kreeg van een paralympisch atleet. Mocht je benieuwd zijn hoe dat er uit zag verwijs ik je door naar deze video.

Maar deze foto is dus van een stapel grijze sweaters die ik zojuist van de waslijn had gehaald. Help me herinneren dat ik geen grijze sweaters nodig heb…

 photo Recently Updated412.jpg

Casey is aan het vloggen en ik vind het fantastisch. Misschien niet dagelijks, maar afgelopen week kwamen er vier dagen achter elkaar video’s live, behalve in het weekend. Ik heb nu de hoop dat hij doordeweeks gaat vloggen en in het weekend overslaat, omdat het dan beter te combineren is met zijn leven. Wat ik ook grappig vond: de Nederlandse krant hier op de voorgrond. Pakketje uit Nederland gehad denk ik.

Ik heb dinsdagmiddag samen met Roos foto’s gemaakt in Leiden voor een samenwerking met Intersport die later vandaag op mijn blog en op Instagram komt. Het bewerken van de foto’s deed ik lekker in bed.

 photo Recently Updated412.jpg

Op woensdag deed ik een intervaltraining en daarna lag ik er zo bij. Ik gaf tien keer een minuut alles dat ik at, afgewisseld met een minuutje wandelen. Ik blijf dit zo zwaar vinden en ik weet ook niet of ik het echt heel leuk vindt om zo diep te gaan. De ene keer wel, de andere keer echt niet.

Pasta met paddenstoelen en champignon truffelsaus van de Albert Heijn, niets homemades aan, maar ik vind dit zo lekker, verveelt echt nooit.

 photo Recently Updated412.jpg

Little known fact, ik schrijf een groot gedeelte van mijn vlogs niet in de WYSIWYG (what you see is what you get) modus van WordPress, maar in het text/html gedeelte. Behalve als ik blogs maak zoals deze diary, omdat ik dan tekstjes bij foto’s schrijf en dus moet weten over welke foto ik het heb. De reden dat ik vaak de HTML editor gebruik is omdat WordPress sommige functies (zoals uitlijnen) niet in de WYSIWYG heeft zitten.

Ik ben woensdagavond erg actief en ben bezig met mijn planning tot 3 april, de dag voordat ik een weekje weg ga. Geeft best veel rust om dit zo te plannen.

 photo Recently Updated412.jpg

Mijn ontbijt van afgelopen donderdag… krijg er meteen trek van… hoop dat mijn moeder vandaag weer granola maakt, zodat ik een bakje mee kan nemen voor mezelf. Niks zo lekker als homemade granola.

Sun’s out so I’m out!

 photo Recently Updated412.jpg

Mijn To Do List van donderdag is zo goed als klaar, de onderwerpen voor Metro staan uit, dus kan alleen maar wachten op antwoord en het recept voor de kabeljauwsalade kan ik pas maken op het moment dat ik dit ga eten, vanavond dus, nou dan kan ik best wel even van het mooie weer gaan genieten en de stad in gaan.

Let’s go!

 photo Recently Updated412.jpg

De outfit op links heeft het niet gehaald…

Evenals dit shirt van Maison Labiche, hoewel ik dat streepje wel heel schattig vind. Maar ik vind de tekst niet heel spectaculair ‘boys don’t cry’ … waarom zouden jongens niet kunnen huilen?

 photo Recently Updated412.jpg

Jaaaa wat leuk! Binnenkort Jamies Italië in Den Haag. Heel benieuwd naar!

En jullie geloven het niet, maar ik heb na bijna een jaar mijn banden opgepompt bij de fietsenmaker en ik ben op de fiets naar de stad. Wat een genot. Met dit heerlijke weer zeker. Hopelijk zien jullie mijn fiets deze zomer vaker terug.

 photo Recently Updated412.jpg

Filmtip, Begin Again. Op Netflix! Met onder andere Keira Knightley, Hailee Steinfeld, Mark Ruffalo en Adam Levine (Maroon 5). Een van de leukste films die ik sinds tijden op Netflix gezien heb.

Oh mensen ik denk dat ik binnenkort toch weer een grijze trui ga kopen… deze officiële Boston Marathon sweater is toch fantastisch? Hoe gaaf is dat als aandenken? Ik kan er ook niks aan doen dat hij grijs is…

 photo Recently Updated412.jpg

Vrijdag loop ik mijn laatste lange duurloop in aanloop naar de Boston Marathon. 35 kilometer. Hier was ik halverwege en vroeg ik een arme meneer een foto van me te maken. Het duurde even voordat hij door had hoe het werkte (hij drukte meerdere keren op de home button in plaats van op het scherm) en toen het uiteindelijk lukte was het een burst en had ik mijn ogen dicht. Maar ik dacht, laat ik nu maar niet over de foto gaan zeuren want ik heb die meneer nu al lang genoeg lastig gevallen. Het mooiste was dat hij zei ‘ja, ik heb er ook zo een’. Maar alle dank voor deze super lieve meneer die deze foto wilde maken zodat ik het dit keer niet met een self-timer hoefde te doen.

Even dacht ik dat ik de hele dag in bed zou gaan liggen na mijn duurloop, maar ik voelde me ’s middags goed genoeg om nog even langs mijn ouders en zusje te gaan om het weekend in te luiden. Perfect.

 photo Recently Updated412.jpg

Zaterdag liep ik met een aantal van jullie een rondje Amsterdamse Bos tijdens de eerste Running Club Meeting van het Element Hotel in Amsterdam. Was super lekker weer en onwijs leuk om te doen.

Daarna deed ik iets wat ik eigenlijk al wil hebben sinds ik op een dag zowel Casey Neistat, Jon Olsson en iJustine hier mee zag… ik kocht de DJI Mavic Pro drone. Ik ben net een klein kind en wil er het liefst de hele dag mee spelen. Vind dit echt fantastisch.

 photo Recently Updated412.jpg

Op zondag kan ik er dan eindelijk echt mee gaan spelen in de duinen. Maar ik maak een nogal stomme fout, ik trek een korte broek aan (what was I thinking), het was pas half tien ’s ochtends en het is de eerste dag van de zomertijd, dus gisteren zou het nog half negen ’s ochtends geweest zijn. Needless to say, het was ijskoud. Ik heb dan ook niet heel lang in de duinen gespendeerd met mijn drone, maar vanmiddag zien jullie wel de eerste beelden en ik vind het zelf best leuk voor een eerste keer.

Oh ja voor iedereen die zich afvraagt hoe ik aan zulke ‘bruine’ benen kom. Hardlopen! En korte broeken dragen als het zonnetje schijnt. Ik heb nu een hele afscheiding op mijn bovenbeen en bij mijn enkel (van mijn sokken). Mijn armen worden niet bruin, omdat ik meestal wel met lange mouwen loop.

Eerste dag beachhair van het jaar. Op nog vele beachhair dagen in 2017.

Hoop dat jullie ook een fijne week gehad hebben en een fijn en zonnig weekend. 

Liefs,
Annemerel

Delen:

13 Reacties

 1. maart 27, 2017 / 13:04

  Oehh ik ben heel erg benieuwd naar de beelden! Ik vond de uit probeer beelden met je vader van gisteren al erg grappig in ieder geval ;)

 2. maart 27, 2017 / 13:20

  Begin Again is inderdaad zo’n fijne film! Ik keek hem vorige week ook, loved it. Ik vind het echt tof dat je een drone hebt gekocht en ik ben erg benieuwd naar de beelden in je vlogs / video’s ! :)

 3. maart 27, 2017 / 14:40

  Ahh heerlijk dit weer! Heb ook echt zó zitten genieten op het terras en mijn balkon afgelopen weekend. Ik vind dat gestreepte blousje-wat-het-niet-gehaald-heeft dus wél echt heel erg leuk! Van de Zara?

 4. maart 27, 2017 / 19:07

  Hahahaha blote benen… zot :D het was hier zondagochtend echt koud! Ik spotte vandaag een meneer met korte broek in de Action en dat vond ik al erg optimistisch, laat staan jij op de fiets, brrr!!
  Maar wel genieten he, binnenkort gaat mijn lange broek ook weer uit, maar mijn benen kleuren helaas niet zo snel. Ookal loop ik een paar keer per week.

 5. maart 27, 2017 / 21:12

  Die sweater is inderdaad wel erg tof ? en wat gaaaf dat je een drone hebt gekocht! Ben heel benieuwd naar de beelden.

 6. Ilse
  maart 27, 2017 / 21:45

  Gauw de vlog bekijken en de beelden zien! En heel goed dat je je fiets weer gebruikt.

 7. Marion
  maart 28, 2017 / 08:44

  Ik word helemaal vrolijk van je laatste foto met je beach-hair. Ik ga je tips van rennen in een korte broek dit jaar zoveel mogelijk volgen. Hoewel ik gisteren wel even moest slikken toen ik met mijn witte stelten voor het eerst naar buiten ging voor een rondje… Ah well, Rome wasn’t built in a day. :-) Benieuwd naar je drone avonturen! En wat fijn dat Casey weer vlogt!

  • Annemerel
   Auteur
   maart 28, 2017 / 16:40

   Hahaha OK thanks voor de uitleg dat verklaard een hoop. Mooi nummer… wellicht toch nog even over nadenken.

 8. Vera
  maart 28, 2017 / 16:29

  Ik ging even kijken hoeveel die drone kost… slik! Hopelijk ga je hem veel gebruiken. Ben erg benieuwd!

 9. Britt
  maart 29, 2017 / 09:02

  Leuke foto’s weer! Maar die drone, wauw!

 10. maart 29, 2017 / 16:07

  Jaaa die bruine benen, ik zou er bijna voor gaan hardlopen! Vind het ook heel cool dat je die drone gewoon gekocht hebt, benieuwd wat het precies aan je vlogs toe gaat voegen. Voor hardloopvideo’s in de duinen en zonsondergangen zit je in elk geval al goed denk ik, en beloof alsjeblieft dat je ‘m ook meeneemt naar Fuerteventura! Kan niet geloven hoe jij zo lang zonder fiets hebt geleefd trouwens haha. En ik kan wel gewoon uitlijnen in mijn wysiwyg?

 11. Rianne
  april 22, 2017 / 22:49

  Hii Annemerel,

  Je zult wel denken; hoezo reageert zij op deze diary van weken terug ;) Maar ik ben bezig met een inhaalslag, haha. Ik liep wat achter en ben nu marathons aan Annemerel-vlogs aan het kijken :D Ik wilde even zeggen dat die Tres Jolie pet je zo mooi staat, echt leuk! En ik vind het super leuk dat je af en toe Netflix tips geeft, share them, please (:

  Fijn weekend!! Liefs Rianne

  P.S: Oja, je had (ik geloof 15 februari 2016) jouw boek gesigneerd voor mij met als tekst dat ik mijn PR op de 10 km wilde halen. Mijn doel was onder de 50 minuten. Dit is me trouwens gelukt hoor! Ik zit nog niet op jouw afstand voor de 10, maar ik ben erg blij met mijn 47:44.