DIARY: 109

 photo RecentlyUpdated368.jpg

Afgelopen week was waarschijnlijk één van de saaiste weken van 2013 tot nu toe (en er zijn niet meer zoveel weken in 2013, dus grote kans dat afgelopen week de boeken in gaat als saaiste week van 2013). Niet dat ik me niet vermaakt heb hoor, maar afgelopen week was ik voor de verandering eens een keertje niet achter mezelf aan het rennen. Ook wel eens lekker hoor… En eh… Ik had wel een date night met Kim en zag Catching Fire in IMAX. Dus ik heb niks te klagen…

Laten we beginnen bij het begin, maandag. Ik werkte bij Girlscene  en ging ’s middags samen met collega’s Danique en Tess naar een presentatie van make-up merk Smashbox. Smashbox is afgelopen week in Nederland geïntroduceerd en ik had er al enthousiaste verhalen over gehoord. Normaal word ik niet snel enthousiast van de lancering van een ‘nieuwe’ make-uplijn, maar dit keer was ik dat wel. Meer over Smashbox lees je vanmiddag!

Na Smashbox liep ik naar de Apple Store om 79 euro uit te geven aan een nieuwe oplader voor mijn MacBook. Mijn MacBook vierde eerder deze maand haar anderhalf jarig bestaan, mijn oplader legde maandagochtend het loodje. Helaas. Het kopen van een nieuwe oplader omdat de oude kapot is, is hetzelfde als toen ik mijn foundation twee weken na aankoop uit mijn handen liet vallen, waarna ik een nieuwe moest kopen. Het is gewoon niet leuk om iets nieuws te kopen wat eigenlijk helemaal geen waarde toevoegt. GRRRRRRRRRR.

Gelukkig had ik niet lang tijd om boos te zijn, om 19.00u begon de eerste Girls Love 2 Run Crew-run en al mijn zorgen waren al snel vergeten. Ik had geen last van mijn knie (yes) en we liepen op een tempo waarbij ik nog normaal met anderen kon converseren (yes). Ik heb bronchitis en een chronisch verstopte neus, praten tijdens het hardlopen is voor mij dus vaak heel lastig, omdat ik door mijn mond moet ademhalen, ga ik iets harder dan mijn ‘relaxte’ tempo, dan ben ik na ieder woord naar adem aan het happen. Not fun.

Helaas moest ik na de run alweer snel naar huis, want de trams in Den Haag rijden maar tot 22.00u, omdat Den Haag Centraal verbouwd wordt. Op dit soort momenten denk ik.. waarom woon ik niet in Amsterdam? Gelukkig zijn er veel meer momenten waarop ik denk YES IK WOON IN DEN HAAG.

Dinsdag werkte ik weer bij Girlscene en woensdag werkte ik bij mijn ouders, omdat er meerdere pakketjes naar mij onderweg waren. De hele dag heb ik beneden gezeten (en was ik niet heel erg productief, shit). Uiteindelijk ben ik om half zes maar naar huis gegaan, natuurlijk werden de pakketjes om 19.15u bezorgd. Wat is dat nou voor een tijd? Pfffftttt.

’s Avonds maakte ik samen met mijn vriend een Caesar Salad met krokante kip. We waren ervan overtuigd dat we nog panko (Japans broodkruimel) in huis hadden, maar na een zoektocht van hier tot heb ik jou daar kwamen we toch tot de conclusie dat we geen panko meer in huis hadden. Uiteindelijk hebben we de kip met volkoren cornflakes van Special K gepaneerd. Best ok, maar door het volkoren wel een beetje zoet.

Donderdag was de dag dat ik eindelijk Catching Fire in de bioscoop ging zien. Of pardon, IMAX. Van te voren at ik een salade bij een pizzeria met Kim (ik wilde geen pizza want ik wilde genoeg ruimte overhouden voor de popcorn waar ik al weken trek in heb) en vervolgens togen we naar de bioscoop. We bestelden de grootste (zoute) popcorn (om te delen) en een klein flesje water (anders zou ik halverwege de film naar het toilet moeten). Voor het eerst in mijn leven heb ik de popcorn niet opgekregen, ook al waren we met zijn tweeën en duurde de film tweeënhalf uur. Bijzonder, erg bijzonder. De film was erg goed trouwens, maar dat wist je vast al want volgens mij is iedereen afgelopen weekend naar Catching Fire geweest!

Dit weekend heb ik vrij weinig uitgevoerd. Ik heb wat achterstallige administratie gedaan, wat blogjes geschreven (maar niet zoveel), ik heb vijftien kilometer hardgelopen, heb gehuild (omdat mijn knie zo veel pijn deed na het hardlopen), ik heb op zaterdagavond een boek gelezen (zoals je gistermiddag al hebt kunnen lezen), ik ging een ingewikkelde soep voor mezelf maken maar kwam erachter dat al mijn pannen vies waren waarna ik vervolgens maar kroketten ging bakken, ik heb koninklijk ontbeten, ik heb gerelaxt en IK BEN KLAAR VOOR EEN NIEUWE WEEK.

Liefs,
Annemerel

Delen:

28 Reacties

 1. november 25, 2013 / 12:27

  BAM! Ik ben er ook klaar voor, even knallen met die shit. En haha, ja, iets nieuws kopen wat je al hebt sucks balls. Hoop dat je knie snel beter voelt!

 2. november 25, 2013 / 12:28

  Zulke weekjes moet je gewoon af en toe hebben, heer-lijk!

 3. november 25, 2013 / 12:28

  Lekker toch, een minder drukke week? Ben zo benieuwd naar Catching Fire, ik ga 5 december :) En ik doe een spreekwoordelijke moord voor kroketten ;)

 4. november 25, 2013 / 12:29

  Meeh die saaie week valt toch wel mee? ;) Ik heb dit weekend ook Catching Fire gezien, ik heb echt genoten! Have a nice week!

 5. Cecile
  november 25, 2013 / 12:32

  Hey Annemerel, de trams rijden toch alleen niet tussen Centraal en Zoetermeer? Even checken hoor, als mede-Hagenaar ;)

 6. november 25, 2013 / 12:44

  Ahh ik ga vrijdag naar Catching Fire, heb er zoooo’n zin in!!!! Soms vind ik saaie weekjes juist wel lekker! Even lekker bijtanken en bijkomen :)

 7. november 25, 2013 / 12:45

  Ah leuke diary! lekker inspirerend ook haha :)

 8. november 25, 2013 / 12:57

  Klinkt toch als een leuke week hoor! :) Ik ben zo benieuwd naar Catching Fire!

 9. Janique
  november 25, 2013 / 13:03

  Ah je vertelt niks over de niks legging.. Is hij drilbril-proof of meer voor gewoon?

  Ik heb woensdag Catcing gezien, stunning!!

  Wat zijn trouwens die strepen op Franciens en jouw benen, zit dat los?

  • Annemerel
   Auteur
   november 25, 2013 / 13:14

   Hi Janique, daar heb ik hem helemaal nog niet op getest, hahaah, ga het snel eens aan iemand vragen hoe m’n billen het doen :P ik denk wel drilbilproef hoor! De strepen zijn reflecterende strepen op de legging die je ziet wanneer een camera flitst of wanneer de lampen van een auto op je schijnen, zitten er vast op!

 10. november 25, 2013 / 13:05

  Leuke diary weer! Ik vind je nieuwe tight trouwens echt heel gaaf!

 11. november 25, 2013 / 13:13

  Ik wou dat ik ook al naar Catching Fire kon gaan kijken, moet nog wachten tot in de kerstvakantie :(. En als jij dat al een saaie week noemt dan leid ik echt een heeeel saai leven, haha. Mijn dagen bestaan momenteel alleen maar uit naar school gaan, taken maken, hardlopen en blogjes schrijven.

 12. november 25, 2013 / 13:16

  Goed om te weten van die trams in DH, wat een suf tijdstip zeg! Gelukkig zal ik iedere dag met de auto naar mijn werk in Aalsmeer gaan. Als je een x een lift nodig hebt bel je maar ;-)

 13. november 25, 2013 / 13:51

  Kijk, dat soort weekjes zijn gewoon heerlijk om soms te hebben.

  Liefs, Mariette

 14. november 25, 2013 / 14:00

  Zo’n ‘saaie’ week is af en toe ook wel lekker hoor, al heb ik bij jou het idee dat geen een week echt saai is. Maar hopen dat deze week weer leuker is!

  Hoe komt het eigenlijk dat je zo’n pijn in je knie hebt? Of heb ik daar overheen gelezen in eerdere verslagen?

 15. november 25, 2013 / 15:17

  Ik vond Catching Fire ook zo tof, ik zou stiekem nog wel eens willen!

 16. november 25, 2013 / 15:29

  Ik hoop dat het goed gaat met je knie, ik heb zelf 4 maanden mank gelopen door een knieblessure, pas op met ‘doorlopen’!
  Liefss :-)

 17. november 25, 2013 / 15:56

  Zo’n week is ook wel eens lekker toch :)

 18. november 25, 2013 / 16:05

  Leuk om te lezen weer! En ik herken het ja, van bijv. het kopen van een nieuwe oplader. Dat voegt inderdaad niets toe :P. Behalve dat het ‘nodig’ is dan haha!
  En ben ook benieuwd naar de film, snel naar de bios dus!

 19. november 25, 2013 / 16:28

  Saaie weken zijn soms zo fijn!

 20. november 25, 2013 / 16:52

  Ah, die Nike legging vind ik zo mooi! Jammer dat ik -met uitzondering van cadeau’s voor Sinterklaas en kerst- even niets meer mag kopen in 2013. Klinkt trouwens als een prima week, wel even lekker om je rust te pakken denk ik!

 21. november 25, 2013 / 17:47

  Die nieuwe legging is zo leuk!

 22. november 25, 2013 / 18:15

  Een saaie week mag ook wel eens! Ik heb toevallig gister Catching Fire gezien. Het einde vond ik een beetje jammer..

 23. november 25, 2013 / 19:32

  Ik was afgelopen weekend in den haag, was leuk!

 24. november 25, 2013 / 20:19

  Leuke legging inderdaad! Wel balen van je MacBook oplader, dat dat dan gelijk weer zo duur is joh… Pfft. Volgens mij heb je wel een fijne week gehad, ik kan in elk geval altijd erg genieten van rustige weken!

 25. november 26, 2013 / 12:50

  Hahaha hilarisch! Zo leuk dat je zo eerlijk bent haha, heel droog: ‘ik heb gehuild’ haha! Ik moet Catching Fire nog zien, maar dat gaat rap gebeuren!