DIARY: 08

Photobucket
Maandag spendeerde ik de dag met telefoontjes naar PR Bureau’s voor cadeautjes voor mijn 8 days of Christmasactie, hardlopen, yoga, Elzenduin, Love Actually en.. Shoppen. Kerstshoppen moest dat eigenlijk zijn. Maar in de eerste vijf minuten werd dat bruut verstoord door een zeker jasje van Etoile Isabel Marant bij de Bijenkorf. Tot zover mijn goede voornemens voor die dag..

Met veel moeite vond ik ook de kerstcadeautjes voor mijn familie. Ik lachte iedereen uit die steunde en kreunde bij het onderwerp kerstcadeautjes. Vertelde ze hoe ze dat snel en efficiënt konden doen en was volledig overtuigd van mijn eigen idee dat ik dat wel eventjes in een uurtje zou doen. Niets was minder waar. Deed over het cadeau voor mijn moeder alleen al meer dan een uur. Kijk als budget geen rol zou spelen..

Woensdag was het Girlscenedag! Het was DRUK op de redactie en dan vertelt een van je collega’s ook nog dat het sale is bij Net A Porter.. Je kijkt een dagje niet…. Hoe kan ik me dan nog concentreren? Keihard Coldplay uit mijn iPod was m’n enige optie. ’s Avonds kon ik geen trein vinden. De NS heeft besloten dat het tijd werd om het treinverkeer tussen Amsterdam en Den Haag eens goed op de schop te gooien, dat gecombineerd met een storing resulteerde erin dat ik anderhalf uur op Amsterdam Centaal spendeerde. Daar was ik waarschijnlijk heel erg boos van geworden, waar het niet dat ik ondertussen heel erg leuk nieuws had gekregen. Laten we het er op houden dat 2012 goed zal beginnen. Keep you posted!

Donderdagochtend dacht ik dat het wel eens leuk was om met een andere tram vanaf een andere halte te gaan. Ja mensen, ik zoek de problemen inderdaad zelf op. Natuurlijk raakte ik de weg kwijt in een straal van een kilometer van mijn huis. Maar het was ook zo donker en ik woon er nog geen jaar.. Goed, nadat ik hem eindelijk gevonden had reed natuurlijk de tram aan mijn neus voorbij. Zo gaan die dingen.. In Amsterdam was ik ook wel slim. Ik ging vanaf Station Zuid met de tram en wist dat ik tram 5 moest hebben. Toen ik tram 5 zag rijden rende ik er naar toe. Pas na drie haltes dacht ik… welke kant ging deze tram eigenlijk op? Juist, ik zat in de tram naar Amstelveen. No shit.

Vrijdag heb ik van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds geschreven voor mijn blog. Voorschrijven voor kerst en deze week, want ik werk deze week extra bij Girlscene en oh ja ik moet ook nog zorgen dat ik zaterdag ingepakt in de auto zit op weg naar Oostenrijk. Natuurlijk zal ik vanuit Oostenrijk ook bloggen, maar alles wat ik kan voorbereiden, wil ik eigenlijk het liefst toch ook wel voorbereiden. Het is maar goed dat alle TV-series een winterbreak hebben, hoef ik daar ook niet meer door afgeleid te worden.

Zaterdag en zondag stonden natuurlijk in het teken van Kerstmis. Zaterdag vertrok ik al ’s middags naar mijn ouders zodat ik daar nog even een flink rondje kon hardlopen (dat vind ik toch veel fijner daar). Daarna had ik echt extreem veel honger (niet gek, had er bijna 1000 calorieën afgelopen, het was een FLINK rondje), dus het kerstdiner ging er PRIMA in. Eerste kerstdag ontbeet ik bij mijn ouders, om daar vervolgens nog een paar uur op de bank te blijven hangen. ’s Avonds naar mijn schoonfamilie, heerlijk en gezellig gegeten. Thuis keek ik nog drie kerstafleveringen van The OC, bij de laatste was ik halverwege in slaap gevallen, volgens mij een teken dat ik naar bed moest.

Nog maar vijf nachtjes tot de wintersport!!! Baaaaaaaah!!!

Hebben jullie ook een fijn kerstweekend gehad?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

7 Reacties

 1. december 26, 2011 / 17:42

  Wat een fijne week, ik ben deze week met the OC begonnen erg leuke serie toen deze op tv was had ik er namelijk geen tijd voor fijne drukke week gewenst

 2. december 26, 2011 / 18:01

  LOVE how goal-and-go-getter oriented you are. What an example. ♥

 3. december 26, 2011 / 19:37

  Heerlijk om te lezen!!

 4. december 26, 2011 / 19:40

  Je kunt zo leuk schrijven!

 5. Gigi
  december 27, 2011 / 09:18

  Annemerel! Inmiddels is het al zo’n drie jaar mijn ritueel sohtends bij het ontbijt je blog te lezen. Iets zorgt dat ik hier altijd weer terugkom! Dankjewel voor elke dag leesplezier :)

 6. december 27, 2011 / 12:27

  heel erg leuk om te lezen zeg..!

 7. december 27, 2011 / 16:28

  Wat een druk leventje heb jij toch zeg, ik ben stiekem wel een beetje jaloers hoor. Maarre gelukkig heb ik iets meer gevoel voor richting als het om routes en openbaar vervoer gaat, haha.. ^^

  Nog maar een paar nachtjes slapen voor je er lekker even tussen uit gaat, aftellen maar.. :D