BOOKS: Non Fiction Inspiration

Photobucket

De hoeveelheid non-fictie boeken die ik lees staat al jaren ongeveer gelijk aan het aantal fictie. Van zelfhulp tot biografie, van stijlboek tot plaatjesboek, alles wordt verslonden. Dit zijn mijn 20 favoriete exemplaren uit mijn kast!

It’s called a break-up because it’s brokenThe Bombshell manual of StyleHe’s just not that into youLauren Conrad StyleThe Crazy Sexy DietThe Truth About FoodHow To Walk In High HeelsThe Goddess GuideThe Goddess ExperienceCrystal Renn HungryFront Row Anna WintourEating AnimalsSkinny BitchVogue CoversIt’s Not How Good You Are, It’s How Good You Want To BeLove Letters of Great Men and WomenIf You Have To Cry Go OutsideThe Black Book of Hollywood Beauty SecretsThe Ultimate Girls Night InHow To Win Friends and Influence People

Lees jij ook veel non-fictie? Wat zijn jouw favorieten?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

17 Reacties

 1. februari 12, 2012 / 12:12

  Oh tof, ben altijd wel fan van dit soort boeken maar kan nooit leuke vinden ;).

 2. februari 12, 2012 / 12:14

  ik ben van plan Style van Lauren Conrad binnenkort ook nog te kopen, ben benieuwd!

 3. februari 12, 2012 / 12:14

  Ik wil die van Crystal Renn wel lezen maar krijg er nu wel een dubbel gevoel bij. Ze is nu zoveel afgevallen dat het niet zo heel geloofwaardig meer over gaat komen…

 4. februari 12, 2012 / 12:28

  – Sophie Dahl’s kookboek (ook heel interessant over haar relatie met eten en lichaam)
  – Bikram’s boek over Bikram Yoga
  – Extra Half an Inch van Victoria Beckham (heel mooi & simpel over haar stijl en tips)
  – de Succes Code van Jack Canfield

 5. februari 12, 2012 / 12:29

  Wat een toffe boeken!

 6. Joy
  februari 12, 2012 / 13:23

  Ik ben heel benieuwd naar Crazy Sexy Diet, die heb ik nog in mijn kast staan en ik lees nu een boek over Shakespeare :)

 7. februari 12, 2012 / 13:26

  Wow je hebt er veel! Ben wel fan van dit soort boeken.

 8. Sascha
  februari 12, 2012 / 13:26

  Een van mijn favoriete boeken is ‘eating animals’ en ik zie dat die er bij jou ook tussen staat. Daarom heb ik een andere leestip voor je: ‘why we love dogs, eat pigs, and wear cows’ van Melanie Joy, een professor in psychologie. Het is echt een interessant boek. Verder ben ik heel erg van de non-fictie boeken. Ik lees denk ik meer non-fictie (en dan reken ik mijn studieboeken niet mee) dan fictie, al kan ik ook wel genieten van een goed fictie boek.

 9. Sophie
  februari 12, 2012 / 13:31

  Als je die boeken over eten interessant vindt moet je zeker de boeken van Michael Pollan gaan lezen!

  • Annemerel
   Auteur
   februari 12, 2012 / 14:39

   Die heb ik ook! Ben nu ongeveer op de helft!

 10. februari 12, 2012 / 13:37

  ik ben erg benieuwd naar how to walk in hy heels. ik ben echt gek op dit soort boeken

 11. Eline
  februari 12, 2012 / 16:06

  Ik vind Hector & the Search for Happiness fan Francois Lelord heel fijn <3

 12. februari 12, 2012 / 16:14

  The Secret heeft mij echt geholpen positiever te denken, en Skinny bitch vond ik ook wel een goed boek

 13. februari 12, 2012 / 16:53

  Dat boek van Lauren moet ik echt scoren, ik hou sowieso al helemaal niet van fantasie als ik dan een boek lees is het altijd realistisch of dit soort boeken. :-)
  xoxo Liefs

 14. februari 12, 2012 / 19:34

  Leuke boeken! Dat boek van Lauren wil ik altijd nog eens lezen!

 15. februari 12, 2012 / 19:58

  Wooow dikke like, zitten echt leuke bij, thanks

 16. Renske
  februari 13, 2012 / 10:37

  Daar zitten echt leuke boeken tussen. Ik ga eens in de boekwinkel waar mijn vader werkt rondkijken:)
  Mijn favoriete boek is op dit moment “Savage Beauty”, over Alexander McQueen en zijn collectie in het Metropolitan Museum of Art. Prachtig boek gewoon!
  En binnenkort ben ik van plan “En dan nog iets” van Paulien Cornelisse aan te schaffen (vervolg op “Taal is zeg maar echt mijn ding”). Vind die analyses en beschrijvingen echt hilarisch (en herkenbaar).
  Verder komt uitgeverij Taschen ook weer met allerlei mooie boeken uit:)