BEAUTY: Clinique webshop

Photobucket

Ik gebruik nu een half jaar het driestappen systeem voor huidtype drie van Clinique en hoewel het mijn acné niet in één keer heeft genezen, lijkt het het wel onder controle te houden. Afgelopen week gebruikte ik ’s ochtends net het laatste druppeltje van mijn tonic toen ik gebeld werd. “Hi Annemerel, Clinique heeft nu ook een webshop, wil je hem testen?” Uh waarom niet? Aangezien ik deze maand dus eigenlijk geen geld mag uitgeven, kun je je misschien wel voorstellen dat mijn voucher voor de Clinique webshop binnen enkele minuten was besteed.

Een hele fijne webshop trouwens! De website is eigenlijk amper veranderd, behalve dat er nu bij ieder product een ‘koop nu’ buttontje staat. Verzendkosten zijn (nu nog) gratis en aan het eind van je bestelling krijg je de mogelijkheid zelf nog een sample uit te zoeken. Je kunt dan onder andere kiezen uit een mini mascara (altijd handig voor in je tas) en oogcreme. Ik koos voor dat laatste, want dat had ik toevallig ook net nodig. Betalen kan ook met ideal en de bestelling was binnen drie dagen in huis. Top!

Je vindt de Clinique webshop hier!

Edit: De verzendkosten zijn gratis, maar het betreft hier wel een lanceringsaanbieding, daarna zijn de verzendkosten 4.95. Helaas wordt er ook niet naar Belgie verzonden (en op Clinique.be staat momenteel nog geen webshop!)

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

10 Reacties

 1. februari 11, 2012 / 17:35

  Leuk! Alleen de link naar de website doet het bij mij niet.

 2. februari 11, 2012 / 17:41

  Clinique vind ik een heel fijn merk. De link werkt alleen niet!

 3. februari 11, 2012 / 17:42

  Vooral de mascara van clinique!

 4. Annemerel
  Auteur
  februari 11, 2012 / 18:33

  Bedankt voor het ontdekken meiden, had er www voor moeten zetten ;-)

 5. Nathalie
  februari 11, 2012 / 18:38

  Leuk zeg! Verzenden ze ook naar België? Onze huidjes lijken precies op elkaar want ik moet net dezelfde producten gebruiken, ook huidtype 3 :)

 6. februari 11, 2012 / 18:40

  Ik gebruik ook het driestappen systeem van Clinique en het werkt heel goed. Fijn dat het nu ook via een shop te bestellen is :)

 7. Liesbeth (candyandtreats)
  februari 11, 2012 / 20:13

  O, wat jammer dat ze niet naar België verzenden. Wij zijn blijkbaar vaak nog een te kleine markt. Ben ook de 3 stappen aan het testen, ben benieuwd :)

 8. februari 11, 2012 / 20:44

  oeh, leuk!

 9. februari 11, 2012 / 21:54

  Clinique vind ik echt een top merk!

 10. Milou
  februari 12, 2012 / 13:07

  Ik vind Clinique heel fijn! Gebruik ook graag het drie stappenplan :-)