BLOG: Let’s play Questionnaire

Photobucket

Over twee weken pak ik mijn koffers voor Italie. In de tussentijd staan er nog twee tripjes naar Berlijn op het programma en een aantal dagen extra bij Girlscene, zodat ik bij Girlscene geen “dag” hoef te missen. Lekker druk dus in combinatie met mijn blog, maar dat is absoluut geen probleem (denk ik).

Wat misschien wel een probleem zou kunnen zijn? Het feit dat we op dit moment nog niet weten waar over twee weken zullen staan. Natuurlijk gaat mijn MacBook mee, ik zeg altijd als ik het land verlaat dan BEGINT HET PAS. Maar of ik iedere dag beschik over een internet.. Dat is nog maar even de vraag. En laat ik jullie even twee dingen vertellen..

1. Ik HAAT internet-stress. Afgelopen jaar had ik ongeveer een half uur per dag een “OK” verbinding, de rest van de dag was het netwerk over bezet. Niet alleen ik werd daar gestrest van, de mensen om mij heen ook. Ik was namelijk soms niet te genieten.

2. Ik wil niet dat er dagen zijn waarop er geen blogs online komen. En stel je voor dat ik een dagje geen internet heb, dan zou dat dus zomaar voor kunnen komen.

Goed, om een lang verhaal kort te maken.. Mijn idee: Jullie stellen mij vragen over WAT dan ook. Persoonlijk, over hardlopen, over mijn werk. Vragen staat vrij (als ik de vraag niet wil beantwoorden kan ik hem altijd niet uitkiezen, toch?). Ik zal een aantal vragen uitkiezen en in een aparte blogs beantwoorden.Jullie weten, geef mij drie woorden en ik geef je er 800 terug, dat is één van mijn specialiteiten…

En als ik dan een dagje geen internet heb, kan ik heel snel met mijn telefoon zo’n blogje online zetten. Jullie kunnen de vragen gewoon onder deze blog zetten, als ik dan de komende twee weken een uurtje tijd heb kan ik de vragen er zo tussenuit kiezen.

Puik plan toch? Kwam ik vanmiddag op tijdens de twintig kilometer die ik (met heel veel moeite dit keer) liep. Maar daar over woensdag meer!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

27 Reacties

 1. Sanne
  juni 23, 2012 / 17:19

  Is de droam niet wat voor jou?

 2. juni 23, 2012 / 17:20

  Oh, internet-stress… herkenbaar! Je kunt altijd nog op zoek gaan naar een McDonalds, daar is altijd wel wi-fi. :’) Maar haha oké, even een vraag bedenken hmm.. Wat is jouw levendoel? En respect trouwens van die twintig kilometer. Als jij ooit hardloop trainer zou zijn, zou ik je graag willen inhuren lol. Ik wil ook zo’n goede conditie boo-hoo.

  • juni 23, 2012 / 20:26

   Leuke vraag! Daar ben ik ook wel benieuwd naar, wat wil je bereiken?

 3. juni 23, 2012 / 17:28

  Wat zou jij kiezen: nooit meer boeken lezen of nooit meer films kijken waarom? :)

 4. juni 23, 2012 / 17:28

  Ben je voorbereid op mijn vele hardloop vragen? (Grapje!)

  Ik ben heel benieuwd naar wat je eet voor (tijdens) en na het hardlopen.
  En hoe lang van te voren je eet? Zoals misschien niet onopgemerkt is gebleven ben ik sinds kort druk bezig met hardlopen en alles er om heen.
  Ik loop alleen steeds tegen voeding aan en de steken tijdens het lopen als ik te snel ga lopen na het eten ;) !

  X Suzanne

 5. Lisanne
  juni 23, 2012 / 17:38

  Welke boeken heb je in de kast staan die je nog wilt lezen? Of wil je nog kopen/downloaden oid.
  Welke films heb je de afgelopen tijd gekeken of wil je gaan kijken?
  Wat is je favoriete eten van het moment? Gezond/ongezond en hoe maak je het klaar?
  Uhm… Tips om uitstaptjes te maken in de vakantie, als je niet of kort op vakantie gaat.
  (dingen die ik in een blogje zou schrijven, als ik één blog had ;)
  Misschien je favo make-up/verzorgingsproducten?
  Fijne vakantie alvast iig! Ik kom je 2 weken later achterna! :) (Wij gaan naar Manerba:)

 6. juni 23, 2012 / 17:42

  Wat is jouw levensdoel? Wat wil je allemaal nog bereiken?

 7. Eline
  juni 23, 2012 / 17:43

  1. Wat zijn je favoriete gezonde snacks?
  2. Wat eet je allemaal op een dag? Een soort eet dagboek haha, vind ik op de een of andere manier altijd heel interessant om van andere mensen te lezen ;)
  3. Welk land zou je nog heel graag willen bezoeken?
  4. Hoe lang heb je er over gedaan om 5 km te kunnen lopen? En 10?

 8. Michelle
  juni 23, 2012 / 17:58

  Leuk idee!

  -Tips om je huis op te ruimen en gezellig te maken
  -Recepten! Voor avondeten, leuke bak-dingen en gezonde snacks!
  -Tips voor de beginnende hardloper die het na 3 weken voor gezien houdt terwijl ze net voor 250 euro een volledige uitrusting heeft aangeschaft (hahaha)
  -Ideeen om geld te besparen
  -Hoe je je dagelijkse make up doet
  -Lijstjes!

 9. juni 23, 2012 / 18:01

  Heb je al eens een andere sport beoefend dan hardlopen? Wat zijn jouw toekomstdromen? Wat is je lievelingsfilm & boek? Wat zijn jouw ultieme hardloop tips?

 10. Ellen
  juni 23, 2012 / 18:05

  Wat doe je met drink-regulatie tijdens je duurlopen? Draag je zo`n belt waar je een flesje kan in doen? of van die kleine flesjes (waarmee ik de echte pro’s wel eens zie lopen)? Ik vind het namelijk vrij vervelend om het mee te sjouwen, maar bij trainingen langer dan een uur toch wel een must. Tips voor gebruiksvriendelijke, makkelijke, trendy alternatieven?

 11. Eva
  juni 23, 2012 / 18:12

  Hoe warm jij je spieren op voordat je gaat hardlopen? Doe je iets van een warming up en een cooling down, en hoe lang dan, en hoe doe je dat precies? En doe je tussen het hardlopen door nog rekken en strekken?

 12. juni 23, 2012 / 18:41

  Uitermate puik plan!

  • marleen
   juni 25, 2012 / 11:03

   jaa, een love story met hoe jullie elkaar ontmoet hebben + first few dates ^^ mag ook ietsje pietsje anders zijn dan de werkelijkheid voor prive dingen enzo, als je bepaalde details niet wilt vertellen ;) als een soort mini hoofdstukje uit een chicklit geinspireerd op jou ware gebeurtenissen ;)

 13. juni 23, 2012 / 18:59

  – Waarom vind je jouw vriend zo leuk? Vertel waarom je zo verliefd op hem bent geworden en nu misschien nog bent :)
  – Denk je wel eens na over hoe de toekomst eruit ziet voor bloggers? Wat zou je gaan doen als je niet meer zou kunnen bloggen?
  – Wanneer je kinderen krijgt, ga je dan minder, niet of toch fulltime werken?
  – Wat vind je de leukste eigenschap aan jezelf en wat de minst leuke?
  – Wat is voor jou belangrijk aan vriendschappen? Hoe zie jij nu de vriendschappen die je hebt?

  Hele diepe vragen haha, maar dat krijg je als je een psycholoog vragen laat stellen :P

 14. sonja
  juni 23, 2012 / 22:30

  Hoe verzorg jij jouw lange haaren; wassen, kammen, welke producten gebruik je?
  Een lijstje met jouw tips hoe van vrije tijd/zomer te genieten als je in NL blijft.

 15. juni 24, 2012 / 00:47

  1. Als je later een oud omaatje bent en terug gaat kijken op je leven, wat hoop je dan allemaal bereikt te hebben zodat je met een goed gevoel terug kijkt?
  2. Wat is je meest waardevolste bezit en waarom is dat zo waardevol?
  3. Als je een gebeurtenis uit je leven moet omschrijven die zo speciaal/bijzonder was dat je het nooit meer zal vergeten, welke gebeurtenis is dat dan?

 16. Gigi
  juni 24, 2012 / 01:01

  Ik had eigenlijk bijna precies dezelfde vragen in mn hoofd als mindofmine! Leuk dit. En waarom ga je eigenlijk 2 keer naar berlijn?

 17. Kelly
  juni 24, 2012 / 02:41

  Ik ben ook erg benieuwd naar meer info over jou en je vriend! Hoe jullie elkaar hebben leren kennen, waar, wanneer etc.

 18. Eva
  juni 24, 2012 / 09:56

  Wat leuk dat je lezeressen vragen mogen stellen.
  Hier zijn die van mij:
  – Wat zijn je favoriete verzorgingsproducten?
  – Kan ja een paar tips geven voor een snelle en gezonde lunch?
  – Wat eet je net voor dat je gaat hardlopen?
  – Welke producten gebruik je om je haar te verzorgen?
  – Wat zijn je favoriete juwelen?

 19. juni 24, 2012 / 10:24

  Wat een goed idee :)
  Als je aan het lopen bent en je kan echt niet meer, wandel je dan gewoon even of loop je door? Als je doorloopt, hoe doe je dat, spreek je jezelf even flink toe?
  En ik vroeg me ook af hoe je je vriend hebt leren kennen :)

 20. danielle
  juni 24, 2012 / 11:50

  Er bestaan ook van die draagbare/huurbare dongels! Volgens mij had cynthia van MissLipgloss die wel eens!
  http://www.droam.nl/prijzen/

  Die volgens mij ;)

 21. Candyshop
  juni 24, 2012 / 12:07

  Heb je ooit al eens iets verteld over hoe je je haar verzorgt? Ik vind het namelijk prachtig? Waar ga je naar de kapper, welke shampoo gebruik je, doe je speciale maskertjes?

 22. juni 24, 2012 / 12:42

  Ik had een Droam mee naar het Gardameer in Mei en dat werkt echt perfect!

 23. Hade
  juni 24, 2012 / 20:02

  Komtie: Waar zie jij jezelf over 5 jaar?

 24. Leanne
  juni 24, 2012 / 22:58

  Zelfde vraag over het hardlopen en dan vooral in de ochtend: wat eet je voor het rennen (als je al iets eet), en hoelang van te voren?
  Wat is je favoriete stad in Nederland?
  Misschien: kledingstukken die in elke dameskast zouden moeten hangen (the basics)

  Een tip voor goede lippenbalsem: lucas’ papaw ointment (uit Australie, gebruikt iedereen daar). Helpt ook nog eens tegen insectenbeten, brandwondjes, schaafwonden, droge huid, splinters en de leukste: luieruitslag. Zeker de moeite waard, je kan het online bestellen!