SHOPPING: BLACK FRIDAY 2018 HARDLOOPDEALS

YEAH. Feest. Morgen is het Black Friday! Vandaag is het Thanksgiving in de Verenigde Staten, een feestdag waar we tot een aantal jaar geleden hier in Europa niet zo heel veel van meekregen. Maar de laatste jaren is de dag die op Thanksgiving volgt, Black Friday, ineens aan een opmars begonnen. Als webshop lijk je niet meer mee te tellen als je niet voor een Black Friday deal gaat. Hier heb ik weinig problemen mee, want de kortingen zijn vaak best wel heel fijn. Ik heb mijn zes favoriete hardloop-deals voor je op een rijtje gezet, alleen kijken op eigen risico (ik kan namelijk niet beloven dat je bankrekening ongeschonden uit de strijd gaat komen).

Bij Nike krijg je met de code ‘CLEAR30’ 30% extra korting op de sale en zo is het grootste gedeelte van de uitverkoop ineens met meer dan 50% korting. Let wel op dat je niet voor meer dan 500 euro bestelt, dan werkt de code namelijk niet (dat leverde mij gisteren heel wat frustratie op), wil je toch echt voor meer dan 500 euro bestellen, dan kun je wel gewoon twee bestellingen plaatsen (de code is meerdere keren te gebruiken).

Ook bij Adidas is de Black Friday sale al begonnen, voorwaarde hierbij is wel dat je de App gebruikt in plaats van de website (vanaf morgen is de sale ook op de website). Er staan echt enorm veel items van de nieuwe herfst/wintercollectie in de sale. Ik heb een aantal hele mooie dingen van Stella McCartney voor Adidas gezien die op het moment in mijn winkelmandje liggen te wachten op een goed (of slecht) moment.

Bij Asics hebben ze de outlet goed aangevuld voor Black Friday waar je nú al tot 70% korting krijgt op items. Ik zag een aantal hele goede loopschoenen met 50% korting, dat scheelt toch al snel 80 euro op een paar hardloopschoenen. Ik loop zelf niet op Asics maar heb uit betrouwbare bron (Arthur) vernomen dat de DynaFlights goed zijn voor duurlopen en de DS-trainers worden in mijn trainingsgroep vaak gebruikt voor tempo’s op de baan.

Ook ODLO heeft een aantal hele mooie Black Friday deals. ODLO maakt op dit moment mijn favoriete beha’s (de naadloze beha’s) daarnaast staat er heel veel winter hardloopgear in de sale en dat wil jij hebben, er is geen merk dat ik liever draag als de temperaturen onder nul liggen. De onderkleding is echt top en ze hebben bijvoorbeeld ook gewatteerde shorts die je over je legging aan kunt trekken zodat je billen er niet afvallen tijdens het lopen (ook al zie ik dat laatste nu niet in de sale staan, maar geloof me, als je zo’n broekje op de kop kunt tikken moet je daar echt gebruik van maken want dit is echt heel fijn).

New Balance doet natuurlijk ook mee aan Black Friday. Als je je aanmeldt voor de nieuwbrief (wat ik zojuist maar even gedaan heb) krijg jij nu al toegang tot de sale. Mijn lievelingsitem in de sale is de NB Heat Hoodie die van 80 euro naar 56 euro is afgeprijsd. Dit is by far mijn lievelingsshirt voor weersomstandigheden zoals deze week (gevoelstemperaturen rond het vriespunt), ik draag hier dan alleen een mouwloze strakke top onder en heb het warm genoeg.

Run2Day heeft ook zijn Black Friday sale aangekondigd. De sale begint pas morgen en duurt tot en met maandag (Cyber Monday), wat er precies in de sale staat en hoe hoog de kortingen zijn kan ik nu nog niet zien.

Goed, volgens mij kun je hier wel even mee vooruit, ik durf zelf niet verder meer te zoeken want deze blog heeft mijn koopdrang niet veel goeds gedaan. Als in: ik wil nu dus echt alles hebben, terwijl ik vrij weinig (lees: niks) nodig heb. Benieuwd of jij iets moois voor jezelf kunt vinden (dat je wel nodig hebt), als je iets besteld hebt laat het me dan vooral weten, vind ik leuk om te zien!

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Frank
  november 22, 2018 / 14:05

  Super tips, heel erg bedankt!
  Ik heb gelijk die dynaflytes besteld, 80 euro is echt een mooie deal.
  Ik heb ook trouwens net je nieuwe boek besteld bij bol.com echt heel benieuwd naar je nieuwste hardlooptips en hoe je plots 5 minuten van je 10km pr af kon lopen.

 2. november 22, 2018 / 23:28

  Aah ik hoopte al dat je dit zou schrijven. Ik heb net een wishlist gemaakt en warme hardloopkleding was een van de dingen die ik wilde. Maar ik wil ook een Google Home.

  En als ik hardloopkleding koop moet ik gaan hardlopen. Als ik Google Home koop mag ik lekker warm binnen blijven…

  • Annemerel
   Auteur
   november 23, 2018 / 10:18

   Haha of je koopt het allebei. Wel een dure investering, maar lekker thuis komen met Google Home na een goede training is dubbel zo fijn.

 3. Dieter
  november 24, 2018 / 14:27

  Jammer dat je als Belg niets kan kopen op Asics Outlet, omdat adres in Nederland moet zijn :(… Zag mijn favoriete hardloopschoenen (Asics Gel DS Trainer 22) aan 58 euro staan ipv 140 …