Zomerliefde & bikinileven

Samenwerking – Ik hou van zomer… ? De lange dagen ? De zon die zich over het algemeen net iets vaker laat zien (in ieder geval iets langer, zie vorige punt) ? Het leven speelt zich voor een groter gedeelte buiten af ? Tijdens het hardlopen hoef ik geen 20 lagen kleding aan om mezelf warm te houden ? De hoeveelheid licht zorgt voor meer energie ? De wereld heeft meer kleur (zoveel bomen en planten in bloei!) ? Er kan gebarbecued worden ? Ik heb een gezond (verantwoord!) kleurtje en voel me daardoor onmiddellijk zelfverzekerder ? Alle ijszaken zijn geopend ? De warmte ? Wakker worden door zonnestralen die door de gordijnen heen schijnen ? Met mooi weer heb je genoeg aan een bikini, een short en een t-shirt, oftewel… mijn zomertenue.

Geef mij maar warmte

Ja, ik ben een zomermens. Geef mij maar zon en dertig graden. Warm inderdaad, voor velen misschien té warm en ik moet toegeven, ik had het tot vorige jaar ook liever een paar graden koeler. Maar doordat het vorig jaar zo ontzettend vaak warm en mooi weer was in Nederland en ik dagelijks trainde voor mijn #trainenalseentopatleet project/boek, heb ik beter met de warmte om leren gaan. In plaats van me irriteren aan het zweet dat overal en nergens gaat, denk ik… lekker, hoort erbij, I can handle it. Helpt het bij mij ook wel dat ik op mijn werk niet in driedelig pak hoef te verschijnen. Een bikini, een paar shorts en een t-shirt en ik ben klaar.

BestSecret

De kleding in deze blog shopte ik allemaal bij mijn favoriete ‘geheime’ webshop BestSecret, waar ik vorig jaar ook deze outfit bij elkaar shopte. Voor degenen voor wie BestSecret nog een ‘geheim’ is. Het is een webshop waar je alleen toegang tot hebt wanneer je via via bent uitgenodigd. Je kunt het aanbod dan ook alleen bekijken als je bent aangemeld. In de webshop wordt het hele jaar merkkleding verkocht met flinke kortingen, tot wel 80%. De webshop wordt iedere dag aangevuld, dus als je vandaag niets vindt, kan er morgen ineens een pareltje tussen staan. Via de pagina www.bestsecret.nl/annemerel kun je je gratis voor de webshop aanmelden.

VIP Programma

Als je lid wordt van BestSecret kun je via het VIP programma ook vrienden uitnodigen voor de webshop. Wanneer een van jouw vrienden zich via jou aanmeldt voor BestSecret ontvang je vouchers waarmee je (extra) korting krijgt op je eigen bestelling. Zo ontvang je dus nóg meer korting op je bestelling.

Bikini liefde

Zelf shopte ik onder andere deze bikini van Seafolly. Ik ben al jaren op zoek naar een mooie rode bikini, maar was er tot voor kort niet voor geslaagd. Het fijne aan bikini’s van Seafolly vind ik dat ze er niet alleen leuk uit zien, maar dat ze – bij mij althans – ook goed zitten. Het is een Australisch merk dat gericht is op de sportieve vrouw. Dat wil zeggen, met deze bikini kun je gerust een potje Beach bal spelen zonder dat je voorgevel uit je topje valt en het broekje is niet zo bizar hoog opgesneden dat je de hele tijd moet opletten of je niet meer laat zien dan je aanvankelijk van plan was (dat heb ik vaak met Italiaanse, Spaanse en Braziliaanse merken). Ik shopte ook nog een tweede bikini, van Billabong (een surfmerk) en ook deze zit gewoon goed. Als je benieuwd bent hoe deze bikini me staat, moet je deze vlog even bekijken. In de vlog doe ik een unboxing van mijn bestelling en laat ik zien hoe alles staat.

Nederlands trots

Naast de bikini vond ik ook de perfecte shorts in de webshop van BestSecret. In mijn vakantie draag ik drie weken lang niets liever, een short en een simpel t-shirt. Beiden zijn van Scotch & Soda, waar ik afgelopen jaren wel vaker scoorde. Ik vind het tof dat een Nederlands merk het zo goed doet in binnen- en buitenland (was echt trots toen ik langs Scotch & Soda in Soho, NYC liep) en de kleding zit eigenlijk altijd goed en de kwaliteit blijft goed.

Ik ben super happy met mijn nieuwe aanwinsten en denk weet zeker dat ik heel veel plezier aan ze ga beleven de komende weken op vakantie. Bikini life, nergens maak je me gelukkiger mee. De hele dag zorgeloos in mijn bikini rondlopen, genieten van de zon, de warmte, een goed boek.. af en toe de schaduw in om wat eten. Hier kijk ik al het hele jaar naar uit. Voor mij is het pas echt vakantie, als ik het grootste gedeelte van mijn dag in bikini kan spenderen.

Wat zijn jouw zomerplannen? Kun jij ook zo van het bikinileven genieten?

Liefs,

Annemerel

*Deze blog is in samenwerking met BestSecret.

Delen: