SPONSORED: Nieuwe ‘geheime’ webshop, Best Secret!

Sponsored* – Deze zomer spendeerde ik het grootste gedeelte van mijn tijd in sportkleding. Met gemiddeld elf trainingen per week draaide mijn wasmachine overuren met sportwasjes. Als ik een keer geen sportkleding droeg dan had ik een zomerjurkje aan of een pyjama (want er moest natuurlijk ook geslapen worden). Maar – zoals je wellicht gelezen hebt – houdt het vele sporten voor mij nu een beetje op, ik ben geblesseerd. Daarnaast is het moment helaas ook aangebroken om mijn zomerjurkjes te verruilen voor lange broeken en sweaters. Er is geen ontkennen meer aan; de zomer van 2018 is voorbij, finished, finito.

Normaal gesproken vind ik die eerste keer dat ik weer een spijkerbroek aan moet echt verschrikkelijk. Na maandenlang zonder spijkerbroek door het leven te zijn gegaan zit die broek voor mijn gevoel dan echt mega strak. Vaak is het trouwens niet alleen ‘voor mijn gevoel’, in de zomer geniet ik doorgaans meer van een lekker glas wijn, een hapje bij de borrel en ijsjes (heel veel ijsjes). Daarnaast; als je niet af en toe geconfronteerd wordt met de situatie (lees: niet af en toe een spijkerbroek aantrekt om te kijken hoe het ervoor staat), kun je jezelf erg makkelijk laten gaan zonder dat je dat zelf meteen doorhebt.

A fijn, dit jaar is het net een tikkeltje anders. Al het sporten heeft mijn lichaam dusdanig veranderd dat ik geen enkele spijkerbroek meer pas. En dan bedoel ik dit keer dus niet dat ik mijn spijkerbroek niet dicht krijg, maar is het probleem dat ‘ie aan alle kanten lubbert en ik hem zonder te openen al van mijn heupen af kan trekken. Al dat trainen van deze zomer heeft me misschien geen toptijd in de Berlijn Marathon opgeleverd (want: geblesseerd), het heeft me wel een atletisch lichaam gegeven. Het was van tevoren niet mijn doel; maar ik heb nog nooit zo lekker in mijn vel gezeten als ik nu doe.

Alleen was ik nu dus wel toe aan een nieuwe spijkerbroek. Dus toen ik hoorde dat de in Nederland net nieuw geopende webshop Best Secret geïnteresseerd was in een samenwerking, was ik meteen enthousiast. Bij Best Secret vind je merkkleding met tot wel 80% korting van merken zoals Calvin Klein en Pepe Jeans, maar ook sportkleding van Nike en Adidas Originals.

Wat ik bestelde? Een jeans van Pepe Jeans en een sweater van Calvin Klein Jeans. Ik combineerde dit met mijn eigen Nike Zoom Fly met speciaal op maat gemaakte zooltjes, de enige schoenen die ik de komende weken aan mag in verband met het scheurtje in mijn middenvoetsbeentje. Ik ben al lang blij dat ik niet in het gips hoef, zolang ik geen pijn heb mag ik lekker blijven lopen (wandelen), bewegen is juist goed, omdat het ervoor zorgt dat je botdichtheid toeneemt. Ik hoef dus niet stil te zitten en dat is fijn. Ook fijn: zo dicht bij zee wonen en lekker uit kunnen waaien op het strand.

Ben jij ook benieuwd geworden naar Best Secret? De webshop kan alleen bezocht worden door leden. Aanmelden kan via een bestaand lid. Jullie kunnen je aanmelden via de link www.bestsecret.nl/annemerel. Aanmelden is – vanzelfsprekend – gratis, shoppen is dat helaas niet, maar als welkomstcadeautje krijg je wel een voucher van €20,- die vrij in de webshop te besteden is bij een minimale besteding van €60,-. Happy shopping!

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Sanne
  september 20, 2018 / 17:36

  Hi Annemerel,

  Ik heb net een bestelling gedaan. Wat wel misleiding is zijn de “originele” prijzen, na even checken op internet is dit niet altijd de officiële waarde. Schoenen bv van 179 naar 39,- blijken normaal 89,- te kosten. Alsnog een goede aanbieding natuurlijk.

 2. september 20, 2018 / 18:51

  Wat leuk dat er zo’n webshop is geopend, ga binnenkort even kijken!

 3. Jessie
  september 20, 2018 / 20:32

  Oh ze hebben ook Levi’s!! Heb me aangemeld :D

 4. julie
  september 21, 2018 / 11:03

  Hey Annemerel, is dit ook voor Belgische volgers? Groetjes Julie

 5. september 22, 2018 / 08:41

  Wat zie je er prachtig uit, zeker op deze foto’s! Ik vind je haar zo ook echt heel erg leuk!