BELLA ITALIA: #15

Photobucket


Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ik vind het ontbijt de allerbelangrijkste maaltijd van de dag. Ik zal nooit de deur uitgaan voordat ik fatsoenlijk ontbeten heb. Of de gelegenheid waarnaar ik vertrek is toevallig een ontbijtlocatie. Daarvoor maak ik een uitzondering. En dat was heel toevallig gisteren het geval.

Het internet werkte weer eens niet, dus het was voor mij sowieso noodzakelijk om een plekje te vinden met een goede wifi-verbinding. Mijn altijd behulpzame moeder stelde voor om met zijn alle richting Bardolino te gaan, voor een lekker ontbijtje, een ijsje, misschien wat shoppen en zodat ik op zoek kon naar een internetcafé.

Zo gezegd zo gedaan, nog geen half uur later zaten we allemaal in de auto en reden waar naar Bardolino. Daar aten we op ons favoriete terras (Cristallo) een chocolade croissant en dronken we cappuccino. De chocolade croissant was heerlijk en gigantisch, de cappuccino vanzelfsprekend heerlijk. En wat reken je dan af voor vier (gigantische) chocolade croissants en vier cappuccino’s? Veertien euro. Serieus, waar kun je zoiets nog?

Na een wandelingetje over de boulevard vond ik het kleine barretje Manzoni, gerund door twee dames van middelbare leeftijd, waar ik in ruil voor het bestellen van een cappuccino gebruik mocht maken van het Wifi-netwerk. Dat vond ik een hele goede deal. Nog geen tien minuten later stonden mijn blogs ingepland en kon ik rustig verder met mijn dag.

Dacht ik. Mijn zusje wil al een tijdje de wedge-sneakers van Lemaré en had ze gevonden bij een klein schoenenzaakje. Maar omdat ze best prijzig waren wist ze het niet 100% zeker. Ik moest ze ook even passen, zodat ik mijn oordeel kon geven. Ik zei nog, alsjeblieft niet, dan kan ik ze vast niet meer uit doen en MOET ik ze ook hebben. Maar mijn moeder wilde niet luisteren en had al aan de dame van de winkel gevraagd of ze ook een paar voor mij had. Die had ze, en de rest was geschiedenis. Of nou ja, ik kon me nog even een soort van sterk houden. Alhoewel dat meer toneelspel was, eigenlijk had ik ze in gedachten al lang gekocht. Vijf minuten later ging daadwerkelijk mijn pinpas door het apparaat. Ai. Maar doordat ik geen ticket naar Nederland heb hoeven te betalen sta ik toch weer een soort van quitte. Hmmmmmmmmmm…..

Na een mango-ijsje (weer bij Cristallo) liepen we naar de auto en was het tijd voor het zwembad. Niet voor lang, want het is hier al een paar dagen een beetje minder weer. De zon schijnt af en toe, maar wordt afgewisseld met fikse onweersbuien. Ach, het hoort erbij. Heeft ook wel wat, die regen, bliksem en donder.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

18 Reacties

 1. juli 23, 2012 / 17:28

  Haha heerlijk hoe je, jezelf overtuigd dat je quitte staat door het niet boeken van het ticket, maar kopen van schoenen. Doe ik ook altijd ;)

 2. Juliëtte
  juli 23, 2012 / 17:40

  Wat een súperleuk rokje, ben er echt verliefd op haha.
  En dat van die schoenen: heel herkenbaar ;)

 3. juli 23, 2012 / 17:47

  Hahaha heel herkenbaar om nieuwe aankopen goed te praten. Dat doe ik ook altijd. Zo kan ik onverwachte aankopen toch een beetje goedpraten tegenover mezelf. Ben benieuwd naar de sneakers!

 4. juli 23, 2012 / 17:54

  Ontbijt vind ik ook altijd heel belangrijk. Haha, elke ochtend genieten van mijn kopje yoghurt, iPod erbij en mijn favoriete blogs lezen, heeeerlijk. :) Ik ben trouwens benieuwd naar je schoenen!

 5. juli 23, 2012 / 18:35

  Wat een heerlijke foto’s weer, moet ook echt een keer naar Italië!

 6. juli 23, 2012 / 19:26

  Aiai, jij koopt je keer op keer zo blut daar in Italië ;)
  Geniet er van!

 7. juli 23, 2012 / 20:12

  Ben erg benieuwd naar je nieuwe schoenen! Had ze al op instagram gezien (toen dacht ik al, huh… dat kan toch helemaal niet, maar jij kan alles :p)… Benieuwd naar outfits en foto’s van de schoenen!

  En ik HOUD van je vakantiefoto’s! Ik ben ook bijna aan de beurt…

 8. juli 23, 2012 / 20:23

  Leuk rokje heb je aan! :)

 9. Julie
  juli 23, 2012 / 20:27

  Love your legs!

 10. Nathy
  juli 23, 2012 / 20:34

  Die onweersbuien herinner ik mij ook nog van toen we in Como waren. Elke avond prijs! Maar gelukkig overdag wel mooi weer. Kan je trouwens mooie foto’s van maken, van de bliksem :)

 11. juli 23, 2012 / 21:32

  Ben heeel benieuwd naar de schoenen!

 12. juli 23, 2012 / 21:36

  Ben benieuwd! :)

 13. juli 23, 2012 / 22:46

  Ik kan ook echt niet zonder ontbijt. Ik ga van m’n stok als ik ’s ochtends niet eet. Je maakt mij ook dolgelukkig met uitgebreide ontbijtbuffetten! :D
  En die schoenentic, tsja… Herkenbaar. Daar doe je helemaal niets tegen!

 14. sanne
  juli 24, 2012 / 09:37

  Klinkt als een heerlijke vakantie. Benieuwd naar je sneakers!

 15. Leoni
  juli 24, 2012 / 14:55

  Ik mag hopen dat die onweersbuien over 3 weken weg zijn. Dan vertek ik nammelijk naar Bordolino om daar twee weken te vermaken. Ziet er overigens niet verkeerd uit! Dus een tripje naar Cristallo zal ik zeker niet overslaan.

 16. marleen
  juli 25, 2012 / 10:28

  hahaha jou bankrekening is echt een bodemloze put! :P

 17. Elise
  juli 25, 2012 / 21:02

  Ahhh die schoenen van H&M zijn geweldig! Kan ze alleen nergens meer in maat 41 vinden..