BELLA ITALIA: #11

Photobucket

BREAKING: Ik bevond me gisteren een groot gedeelte van de dag in de schaduw. Of mij soms iets mankeerde? Nee hoor, geen zorgen. Het was enkel bloedverziekend heet in combinatie met zo’n saaie lucht waaraan geen enkel wolkje te zien is. Ik weet dat ik door dit te zeggen met het lot aan het tarten ben en dat ik hierdoor waarschijnlijk drie dagen regen verdien.. Maar ach.. Living on the edge… haha!

Ik begon de dag met een rondje hardlopen. Na mijn iets minder leuke ervaring afgelopen zaterdag ben ik drie keer door mijn wekker heen geslapen. Of nou ja.. Ik werd wel een soort van wakker, maar doordat het om me heen nog pikdonker was kon ik gewoon niet echt wakker worden. Gisterochtend was ik harder voor mezelf en heb ik mezelf uit bed weten te krijgen.

Wel een uurtje later, omdat ik inmiddels zo in mijn vakantieritme zit is opstaan om half zeven eventjes niet meer aan de orde. Maar dat uurtje later betekent ook dat het een uurtje warmer is. En zoals jullie uit de eerste regels van dit blogje vast al hebben kunnen opmaken was het sowieso al erg warm gisteren. Op 9,5 kilometer, nadat ik net drie kilometer “geklommen” had, dacht ik dat mijn laatste uur geslagen had. Misschien is het toch tijd voor een hartslagmeter, als ik aan het rennen ben heb ik namelijk niet echt door dat ik mezelf misschien wel iets te ver push.

Na het hardlopen (en een koude douche later) wilde ik niets liever dan in de schaduw liggen en dat heb ik dan ook de rest van de dag gedaan. Met een boekje onder een boom bij het zwembad. De schaduw en ik kennen elkaar nog niet zo goed. Ik ben namelijk zo iemand die als de zon schijnt het liefst geen straaltje mist. Nu is het al heel bijzonder dat ik niet van 9.00u tot 20.00u iedere dag in de zon lig, maar gewoon beschaafd vier a vijf uur in de zon spendeer.. Maar gisteren spande de kroon. Het was een fijne kennismaking overigens.

Het enige nadeel van een paar uur slapen, midden op de dag, is het feit dat je er zo ontzettend loom en sloom van wordt. Gelukkig hoef ik hier ook niet zo veel, alleen een paar blogjes schrijven.. Wat ik dus nu aan het doen ben.. hebben jullie mijn superslomelome-status al opgemerkt? Ja? Nou ja.. jullie wilden “beleven” toch? Dit hoort er nu eenmaal bij.. (merken jullie dat ik er inmiddels ook een glas wijn bij heb gepakt waardoor mijn sloomheid nog eventjes vermenigvuldigd wordt.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

13 Reacties

 1. juli 19, 2012 / 12:14

  Argh ik krijg zo’n zin in warm weer van deze blogjes. Klinkt heerlijk, geniet ervan Ann. <3

 2. juli 19, 2012 / 12:19

  Ik vind het knap dat je gewoon blijft hardlopen, ook al is het zo warm (en ja, ik weet dat je een doel hebt waar je naartoe wil streven ;) ) Pfoeh, ik wil ook op vakantie, nog maar 4.5 week wachten haha!

 3. juli 19, 2012 / 12:32

  Klinkt als de perfecte vakantie. Lekker doen waar je zin in hebt!!

 4. juli 19, 2012 / 12:41

  Klinkt geweldig, ook dat weer haha. Hier hoor ik alleen maar regen. Zucht. :(

 5. juli 19, 2012 / 12:45

  Haha, ik krijg het sowieso super warm na het hardlopen, als je dan ook nog in de hitte op vakantie bent, dan snap ik heel goed dat je het een beetje warm hebt :p Maar je blijft doorgaan, knap hoor! (Hoe vaak heb ik nu al gezegd dat ik het knap vind? :p)

 6. juli 19, 2012 / 12:51

  Ach, lekker genieten toch. Bruin ben je vast al dus daar hoef je het niet meer voor te doen! ;)

 7. juli 19, 2012 / 12:52

  Zon & wijn <3

 8. juli 19, 2012 / 13:06

  Ik heb in Turkije ook zo afgezien met het lopen ’s morgens. Zo warm dat het om 7u30 al was!

 9. juli 19, 2012 / 13:14

  Ooh alleen al aan de gedachte om in de hitte te bewegen, pff. Maar heel knap hoor!! Het liggen in de schaduw is meer mijn ding =]

 10. juli 19, 2012 / 18:00

  Mamaaaa ik wil ook!

 11. juli 19, 2012 / 21:12

  Leuk hoor!! :)

 12. juli 19, 2012 / 21:26

  Hardlopen in de hitte is echt niks voor mij, maar knap dat je het kunt. Sowieso dat je die motivatie hebt op vakantie!

 13. juli 20, 2012 / 00:59

  Het was in Spanje gisteren ook zo heet, de 38 graden was bereikt en dat was te merken..