BEAUTY: Winter Essentials

 photo DSC_9430.jpg

Mijn laatste Beauty-essentials update plaatste ik vandaag precies vier maanden geleden, op 9 augustus. Tijd voor een update, want in de winter gebruik ik – logisch – veel andere producten.

Jetske Ultée Uncover Skincare
Inmiddels gebruik ik de verzorgingsproducten van Jetske Ultee al ruim acht maanden. Ik gebruik twee keer per dag de cleanser en moisturizer voor de gemengde tot vette huid.

RevitaLash & RevitaBrow
Sinds vorige week doe ik iedere avond braaf een beetje RevitaBrow op mijn wenkbrauwen en trek ik en lijntje tegen mijn wimperrand met RevitaLash. Hierdoor moeten de haartjes van mijn wenkbrauwen en wimpers sneller gaan groeien. Ik heb geen kleine wenkbrauw, maar die mag natuurlijk altijd bigger, better bolder (als het te bold wordt kunnen ze altijd nog geëpileerd worden). Mijn wimpers mogen van mij wel wat langer en voller (wie wil dat nou niet), ik ben heel benieuwd of ik over drie maanden verschil zie (keep you posted!).

Naked 2 Palette
Al een jaar mijn favoriete palette. Ik gebruik op dit moment Tease voor mijn wenkbrauwen. Overdag draag ik suspect op het bewegend deel van mijn oogleden en ’s avonds draag ik YDK.

Kiyoko Lipbalm
De natuurlijke lipbalm van GirlsLove2Run-crewmaatjes Evelien en Merel wordt inmiddels zelfs bij Colette in Parijs verkocht! Hoe cool, ik ben al bijna een jaar fan! Ik breng de lipbalm aan voordat ik ga slapen, of voordat ik ga hardlopen, zodat mijn lippen niet te droog worden.

Estée Lauder Pure Envy Lipstick (Desirable) 
Als ik naar buiten ga draag ik vaak Estée Lauder’s Pure Envy lipstick in de kleur ‘Desirable’. In de zomer vind ik hem iets te licht (en dan krijg je een beetje een barbiepoppen-effect), maar nu mijn huid wat lichter is vind ik hem heel mooi bij mijn gezicht passen.

Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara
Na drie proefjes versleten te hebben kocht ik in september eindelijk de échte Estée Lauder Sumptuous Extreme mascara. Hij is nog lang niet op, wordt juist eigenlijk met de dag fijner in gebruik (in het begin zit er zoveel in dat je uit moet kijken voor klontjes).

Laura Mercier Crème Smooth Foundation
Het is me nog nooit overkomen dat ik een foundation een jaar lang gebruik en hem nog steeds niet zat ben. Van de zomer wisselde ik hem af met de BB Cream van Estée Lauder (vind ik fijner met warm weer en zon), maar nu gebruik ik alweer een paar maanden deze foundation. Hij egaliseert als geen ander, geeft een gezonde glow en niet geheel onbelangrijk, zorgt niet voor een acné-uitbraak.

Shiseido Concealer
Deze concealer zit niet meer in het assortiment helaas en dus speur ik regelmatig Amazon en eBay af voor nieuwe exemplaren. Het is namelijk nog steeds de enige concealer die echt goed dekt en lang blijft zitten.

Bioderma Créaline
De beste make-up remover. Punt. De kleine verpakking zit standaard in mijn toilettas, de grote staat op mijn wastafel. Ik kan niet meer zonder.

Jil Sander – Sunrise
Een zomer parfum in de winter? Ja… ik kan er niets aan doen, deze geur doet me denken aan de zomer en aan mijn moeder en zusje (die ook allebei het parfum hebben) en hij doet me ook denken aan de middelbare school toen ik iedere dag de ‘normale’ Sun droeg.

Liefs,
Annemerel

Delen:

32 Reacties

 1. december 9, 2014 / 17:07

  Fijne producten gebruik je! Die foundation is super fijn he!

 2. december 9, 2014 / 17:10

  Altijd leuk zo’n lijstje. Ik keek meteen op amazon naar die revitalash maar holy shit wat is dat duur!

 3. december 9, 2014 / 17:16

  Ik voel me echt cheap als ik al jouw producten zie haha. Ik gebruik een mix van Rituals, Kruidvat en Max Factor.
  Sun is trouwens echt geweldig, zowel in de zomer als in de winter, lekker juist!

 4. december 9, 2014 / 17:24

  Leuk om te lezen, ik ben het met bijna alles eens!

 5. december 9, 2014 / 17:28

  Wat een super fijne producten. Ik ben ook RevitaLash aan het testen, zie jij al verschil?

 6. december 9, 2014 / 17:29

  Ik vind het Naked 2 palette zo mooi! Ik snap dat dat één van je favorieten is. Ik draag eigenlijk nooit oogschaduw, alleen met hele speciale gelegenheden zoals kerst of oud&nieuw.

 7. Elvira
  december 9, 2014 / 17:30

  Ik draag soms ook een zomer luchtje (Boss Orange geloof ik). Ben benieuwd of dat wimper spul helpt!

 8. december 9, 2014 / 17:33

  Ik draag ook nog een zomerluchtje. Veel te lekker!

 9. december 9, 2014 / 17:41

  Leuk zo’ n beautypost! Ben benieuwd naar het resultaat van de RevitaLash (klinkt heel goed!)!!

 10. december 9, 2014 / 17:46

  Mooie producten heb je! Misschien is Naked 3 ook wel wat voor je! En als concealer zou je misschien eens naar Pro longwear van M.A.C kunnen kijken, dekt supergoed en blijft lang zitten. x

 11. december 9, 2014 / 17:46

  Ik ben gek op Naked 2, toch wel mijn favoriet uit de drie Naked palettes!

 12. december 9, 2014 / 18:04

  Wow wat is die revitalash duur zeg! Dan maar iets minder volle wimpers!

 13. december 9, 2014 / 18:06

  Heerlijke items. Naked 2 wil ik nog heel graag hebben, nummer 3 is echt groot favoriet bij mij!

 14. december 9, 2014 / 18:30

  Ik ben super benieuwd naar de Revita Lash!

 15. december 9, 2014 / 18:39

  Die foundation wil ik ook echt al zo lang uitproberen..! Maarja.. die prijs he… ooit :)!

 16. december 9, 2014 / 19:18

  Jill Sander Sun op de middelbare school me too!

  Ik wil de producten van Jetske proberen heb de afgelopen maanden oorlog rondom mijn kaaklijn.
  Suckers.

 17. december 9, 2014 / 19:42

  Fijne producten! In de winter draag ik ook gewoon nog mijn zomergeurtje hoor, heerlijk!

 18. december 9, 2014 / 19:50

  Heel leuk zo’n artikel! Het micellair water lijkt me fijn. De lipstick van L’Oreal vind ik ook mooi!

 19. december 9, 2014 / 20:01

  Wat een fijne producten, ben erg benieuwd naar de resultaten van revitalash & brow!

 20. december 9, 2014 / 20:48

  mooie producten! revitalash werkt zooooo goed, ik heb het gebruikt tot dat het op was, zeker een aanrader!

  • Suuz
   december 10, 2014 / 12:06

   JAAAAAA!!! ik ben ook razend enthousiast!

 21. Yvon
  december 9, 2014 / 21:58

  Revitalash is geweldig! Ik heb prachtige wimpers gekregen en krijg dagelijks complimentjes :D maak je voor- en nafoto’s?

  • Suuz
   december 10, 2014 / 12:06

   Klopt! werkt echt PERFECT!!! ik heb er ook onwijs veel plezier van!

 22. Esther
  december 10, 2014 / 08:59

  Waar koop je de naked paletten?

 23. december 10, 2014 / 09:20

  Hey Annemerel!
  Wat heb jij toch steeds leuke posts!
  Dit palet vind ik echt wel tof, mooie kleuren. Misschien overweeg ik wel om me dit aan te schaffen.

  Prettige dag nog hé!

  Groetjes,
  Charlotte

 24. John
  december 10, 2014 / 11:36

  Ik zit hier nu een tijdje te lezen op je blog, en het is echt fascinerend hoe deze berichten zijn opgezet. Iedere meid die hier reageert heeft in de tussen tijd zelf ook een blog, doet aan hardlopen of wil de producten kopen die jij zo nu en dan in je blog post.

  Ik vroeg me al af waarom zowat iedereen hier zelf ook een eigen blog heeft en hardloopt maar snap het nu wel.

  Door eerst meiden aan te spreken die een voorbeeld aan jou nemen en die je vervolgens zowat in alles na willen doen is een zeer interessante manier van producten adverteren/verkopen.

  Ik lees hier minstens 10 reacties van meiden die of een product willen aanschaffen, zich afvragen hoe goed ze zijn of willen weten wat jij er zelf van vindt.

  Spontane tripjes naar parijs, iedere week overvolle agenda’s met allemaal super geweldige dingen die je gaat doen of moet doen. Het maakt het allemaal super interessant. Iedere meid wil wel zo’n leven als jij! Tot je natuurlijk de hele achterliggende opzet van deze berichten door hebt. Waarschijnlijk worden de tripjes gesponsord zoals ook de producten die je hier aanprijst.

  Maar ik moet je wel complimenten geven Annemerel. Dit is wel een geniale manier van advertisement en een stuk beter dan de irritante banners boven en langs je sites waar geen mens op klikt.

  • Yv
   december 10, 2014 / 21:24

   Wauw wat lelijk. Jammer.

 25. december 10, 2014 / 11:48

  De Naked 2 Pallet wil ik ook zo graag hebben. Jammer dat het niet meer in Nederland te koop is…

 26. Suuz
  december 10, 2014 / 12:04

  RevitaLash & RevitaBrow werkt super goed!!! ik gebruik het inmiddels al 2 jaar! het is absoluut het geld waard! ben benieuwd wat jij er van vindt!