BEAUTY: OPI Goes Holland

Photobucket

Afgelopen woensdag was mijn eerste echte dag bij Girlscene en direct een goede, want ik heb nog nooit zo’n lange en leuke lunchpauze gehad. Ik ging namelijk lunchen in het Amsterdamse Hotel “The Grand”. Lunchen samen met zo’n 100 andere genodigden voor een lunch met OPI! Heel toevallig had Girlscene (of nou ja, ook vrij logisch natuurlijk) ook een uitnodiging en dus was Marjolein, mijn hoofdredactrice, woensdagmiddag mijn partnerette in crime. Het was écht een hele fijne lunch met gemarineerde zalm in sushi-zeewiervellen gewikkeld met een gel van sojasaus en vinaigrette van basilicum, een roodbaarsje op de huid gebakken met paddenstoeltjes oh en een heerlijke pannacotta gemaakt van kaneel als dessert.

Maarrr, nog veel spannender, was de lancering van de nieuwe OPI Holland Collectie. Waarschijnlijk heb je het deze week al gelezen, OPI goes DUTCH. Vanaf februari zijn er twaalf nieuwe kleurtjes te koop, geinspireerd op het Hollandse Landschap. Suzi, al 30 jaar de bedenker van ALLE OPI-kleurtjes was speciaal naar Nederland gevlogen om ons een presentatie te geven van de nieuwe lijn. Maar het aller, aller, aller leukste? De Goodiebag met alle twaalf de Dutchie Colours!

Natuurlijk kon ik niet wachten met testen en dus testte ik om half tien ’s avonds, toen ik thuis kwam uit mijn werk. De foto’s zijn geen kunstwerkjes geworden (gevecht met het licht), dat geef ik toe, maarrrr het geeft wel een goed beeld toch?

Photobucket

Van pinkje naar wijsvinger: A roll in The Hague – Vampsterdam – Pedal faster Suzi – Thanks a Windmillion

Photobucket

Van wijsvinger naar pinkje: Gouda Gouda two shoes – Wooden Shoe like to know? – Dutch’ya just love OPI? – Red lights ahead.. Where?

Photobucket

Van pinkje naar wijsvinger: Kiss me on my Tulips – I don’t give a Rotterdam – Did you ear about Van Gogh? – I have a herring problem

Mijn favorieten? Vampsterdam, I don’t give a Rotterdam en natuurlijk A roll in The Hague, eens een Hagenaar altijd een Hagenaar. Toch? Echt punten voor degene die deze fantastische namen heeft verzonnen. Volgens mij kan Nederland geen betere & goedkopere PR krijgen.. Toch?

Wat is jouw favoriete kleurtje? En je favoriete naam?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

21 Reacties

 1. L.
  november 5, 2011 / 12:19

  Gaaf! En die namen zijn zo leuk verzonnen haha!

 2. november 5, 2011 / 12:35

  mooie kleurtjes zitten erbij!

 3. november 5, 2011 / 12:36

  Haha I have a herring problem, zo grappig verzonnen!

 4. november 5, 2011 / 12:55

  De namen zijn allemaal superleuk! Ik ben vooral erg benieuwd naar Kiss me on my Tulip, Pedal faster Suzi en Did you ear about Van Gogh?

 5. november 5, 2011 / 13:13

  Haha, die namen zijn echt leuk! En mooie kleurtjes ook allemaal trouwens. Ik vind ‘Thanks a windmillion’ en ‘Gouda Gouda two shoes’ vooral heel mooi.

 6. november 5, 2011 / 13:45

  Pedal faster suzie <3

 7. Esra
  november 5, 2011 / 13:52

  Ik heb 1 keer een OPI gekocht en dat was ook meteen de laatste keer! Na een paar dagen werd de lak super dik en klonterig en kon ik hem niet meer gebruiken. Waarschijnlijk had ik gewoon pech, maar toch, OPI vertrouw ik niet zo meer..

  • MY
   november 5, 2011 / 14:04

   Weet je zeker dat je de dop goed had dicht gedraait?

  • E
   november 6, 2011 / 00:03

   Ik ben ook helemaal niet te spreken over de prijs-kwaliteitverhouding van OPI. Ik vind de lak heel lopend en niet makkelijk aan te brengen. Dan heb ik liever Catrice, die prijs-kwaliteitverhouding is dan weer uitstekend!

 8. november 5, 2011 / 13:56

  Ik vind ze echt super! Maar zo duur… :(

 9. november 5, 2011 / 14:12

  Hier worden we blij van :)

 10. november 5, 2011 / 14:47

  Superleuk! :)

 11. november 5, 2011 / 15:17

  Thanks a Windmillion vind ik super mooi!

 12. november 5, 2011 / 15:28

  Oh, serieus, ik wil ze allemaal! Al laat mijn budget dat nog niet toe, dus helaas zal ik moeten kiezen.

 13. november 5, 2011 / 15:29

  Dat is de eerste keer dat ik ze op nagels zie, ziet er heel goed uit. Vooral Gouda Gouda two shoes.

 14. november 5, 2011 / 16:16

  Ik vind ze niet helemaal geweldig. Beetje gewoontjes als ik eerlijk ben. Maar van allemaal vind ik Gouda Gouda two shoes toch wel tof!

 15. Rana
  november 5, 2011 / 18:21

  Ik vind de namen echt geweldig! Ik vind Dutch’ya just love OPI?, Vampsterdam en Kiss me on my Tulips de leukste.

 16. november 5, 2011 / 21:58

  Ja hier schreef ik ook al over! Echt zo leuk!

 17. november 6, 2011 / 14:47

  zitten echt leuke kleurtjes :D!

 18. november 6, 2011 / 19:45

  Did you ear about Van Gogh? Vind ik wel mooi.