BEAUTY: Lash Update

 photo Desktop25.jpg

Ruim zeven maanden geleden liet ik voor het eerst wimperextensions zetten bij Alexandra van Beautylovin’. Nu, zeven maanden later, vertel ik jullie graag hoe het er nu voor staat!

Voordat ik aan de wimpers begon was ik best wel een beetje huiverig. Ik heb erg gevoelige ogen en was bang dat mijn ogen zouden gaan ontsteken, ook was ik bang dat de kwaliteit van mijn eigen wimpers achteruit zou gaan. Dat eerste is gelukkig nooit gebeurd en dat tweede lijkt ook heel erg mee te vallen. De wimpers zijn er nog nooit allemaal af geweest, maar Alexandra heeft iedere keer nog genoeg haartjes om nieuwe wimpers op te plakken.

Traanogen
Ik heb al mijn hele leven last van traanogen. Hilarisch als ik een grapje uit wil halen met de mensen die dit niet weten. Als mijn ogen weer eens tranen doe ik graag net alsof ik écht heel erg emotioneel ben. De reacties zijn vaak priceless. Ik heb hier niet extra last van met de wimpers, de wimpers zijn niet de oorzaak van het tranen van mijn ogen, ik heb het vaak als ik moe ben, of honger heb. De wimpers zelf hebben ook geen last van dat extra traanvocht. Het is juist fijn, want normaal liep mijn mascara nog wel eens uit, daar heb ik nu absoluut geen last van.

Make-up
Voordat ik met de wimpers begon droeg ik iedere dag standaard een lijntje onder mijn oog en gebruikte ik mascara op mijn onderste wimperrand, nu doe ik dat gemiddeld twee keer per week. Vaak genoeg stap ik mijn bed uit, reinig ik mijn gezicht, smeer ik een dagcrème op en wat concealer op mijn onzuiverheden en dan ben ik klaar. I love it! Doordat mijn wimpers zo va-va-voom zijn heb ik niet veel meer nodig.

Weer of geen weer
Ik heb met de wimpers een marathon gelopen, ik heb met de wimpers in een sneeuwstorm hardgelopen, ik heb een week lang geskied met de wimpers, ik heb er mee in de zon gezeten, ik ben er mee in een hammam geweest… En mijn wimpers zitten er nog steeds. Ze zijn geschikt voor vrijwel alle omstandigheden.

Nadelen
Het enige nadeel vind ik dat ik zo pietje precies ben en er dus écht niet tegen kan als er ook maar één haartje niet goed zit. Ik weet dat de meeste mensen die bij Alexandra komen hier geen last van hebben, ik ben denk ik een klein beetje ijdel. Ik ga dan ook zeker één keer in de tweeënhalf a drie weken langs, terwijl andere soms wel vier weken wegblijven. Gelukkig heeft Alex altijd wel een gaatje voor een spoedgevalletje. Daarnaast moet je goed uitkijken met olie rond je ogen. Ik had laatst teveel oogcrème gepakt en dacht, weet je wat, ik smeer het op mijn oogleden. De volgende ochtend miste ik een aantal (nep)wimpers. Gevalletje eigen schuld dus.

Omdat ik zo blij ben met mijn wimpers wil ik jullie ook graag kennis laten maken met de wimperextensions. Daarom kun je nu weer een nieuwe set laten zetten met 25% korting. Je betaalt dan in plaats van 90 euro, 67,50 voor het opzetten van de wimpers, als je voor 1 juli een afspraak maakt bij Alexandra (mag ook voor een datum na 1 juli zijn, als je de afspraak maar voor die tijd gemaakt is) en daarbij vermeldt dat je via Annemerel.com komt.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

34 Reacties

 1. mei 20, 2013 / 17:03

  Ik vind het zo ontzettend mooi he! Het geeft net dat kleine beetje extra… zelfs als je verder helemaal geen make-up op hebt.
  Ik zou het graag ook eens proberen, maar vind het zo duur (en ben bang dat het verslavend werkt, haha :p)

 2. Desiree
  mei 20, 2013 / 17:24

  ik vind het ook zo mooi, maar zo duur voor mij als studentje! wie weet ooit als ik wat meer te besteden heb!

 3. mei 20, 2013 / 17:34

  het lijkt me echt een uitkomst!

 4. mei 20, 2013 / 17:36

  Ik vind het zoo mooi maar durf het niet haha

 5. mei 20, 2013 / 17:54

  Precies wat Lisanne zegt, het lijkt me echt een uitkomst, maar ik vind het te prijzig!

 6. mei 20, 2013 / 18:03

  Ik vind het toch wel erg prijzig, maar het is wel prachtig!

 7. mei 20, 2013 / 18:03

  Ik wil dit ook graag proberen!

 8. jose
  mei 20, 2013 / 18:28

  Nog nooit heb ik een echte duidelijke foto gezien, dus bij deze, een foto van alleen je oog please

 9. mei 20, 2013 / 18:29

  Het effect is prachtig! Gelukkig ben ik gezegend met veel en volle wimpers :)

 10. mei 20, 2013 / 19:00

  Heel erg mooi! Alleen jammer dat ze zo vaak aangevuld moeten worden…

 11. mei 20, 2013 / 19:03

  Vind het toch wel erg mooi, fijn dat het wel goed is geweest en je er geen spijt van hebt gehad. Staat ook erg mooi! :)
  Haha, en dat je op die manier mensen in de maling kunt nemen is hilarisch :’)

 12. Ilse
  mei 20, 2013 / 19:15

  Helaaspindakaas dat het zo duur is maar anders had ik het zeker gedaan. :)

 13. mei 20, 2013 / 19:26

  Het staat je echt heel erg mooi en het lijkt me lekker makkelijk! Mascara heb ik áltijd op, dat het er dan ‘full time’ op zit is dan echt superhandig. Maar aan de andere kant, ik weet niet of ik het zo snel zou doen, het lijkt me toch wel vervelend dat je sommige dingen moet vermijden enzo. Gelukkig kan het wel gewoon uitgroeien/-vallen en hoeft het niet per se professioneel verwijderd te worden, dat is alweer een zorg minder.
  Ik denk trouwens dat je in de zin ‘… en gebruikte ik mascara op mijn onderste wimperrand’ wimpers ipv wimperrand bedoelt :)

 14. mei 20, 2013 / 19:49

  Het staat je prachtig. En ideaal dat je ’s ochtends zo klaar bent! Ik denk dat ik er zelf niet tegen zou kunnen. Ik heb zelf ook altijd last van traan/allergische hooikoorts ogen. Dus vaak rood, en gezwollen. Wel is het erg prijzig voor 1x id 3/4 weken zég!

 15. mei 20, 2013 / 20:08

  Het lijkt me zo fijn om gewoon op te staan met mooie lange en volle wimpers, maar helaas is het voor mij nu als student nog even te prijzig. Wie weet, ooit!

 16. mei 20, 2013 / 20:23

  Zo mooi! Jammer dat het een beetje prijzig is, al wil ik het wel eens proberen! xoxo

 17. mei 20, 2013 / 20:53

  Ik vind het altijd echt super mooi bij jou!

 18. mei 20, 2013 / 21:24

  Ik vind het wel echt heel erg mooi! Ik wil het zo graag, maar vind het weer zo prijzig

 19. mei 20, 2013 / 21:35

  Ziet er nog steeds top uit, ik durf nog steeds niet zo goed, ook vanwege mijn lenzen. Ga eens informeren hoe het daarmee zit.

 20. mei 20, 2013 / 21:59

  Nu wil ik het ook.. haha!

 21. mei 20, 2013 / 22:14

  Jaaa, wil ik ook! Zeker voor op vakantie lijkt het me zo handig!
  Ik heb net zulk blond haar als jij en mijn wimpers zijn dat dus ook!
  Zie je je eigen wimper kleur en dan doorheen of kan ik dan ook op staan en denken: hee, ik heb geen mascara nodig vandaag!?

 22. mei 20, 2013 / 22:39

  Ziet er mooi uit, maar helaas te prijzig.

 23. mei 20, 2013 / 22:45

  Die extensions lijken me zo fijn, vooral op vakantie! Maar ik ben echt bang dat het verslavend werkt en dat is niet goed voor mijn bankrekening!

 24. mei 21, 2013 / 06:51

  Ik vind het ook erg mooi maar erg duur. Misschien toch eens overwegen!

 25. mei 21, 2013 / 07:31

  Zou ik ook wel willen! Vind het alleen te prijzig, aangezien het niet bij één keer blijft…

 26. mei 21, 2013 / 07:34

  Ik vind het zo mooi, maar tegelijkertijd ook zo mooi…. Twijfel twijfel twijfel. Misschien een afstudeercadeau voor mezelf haha.

 27. mei 21, 2013 / 09:19

  Echt heel mooi! Zou het misschien zelf ook wel willen, even sparen!

 28. mei 21, 2013 / 10:37

  Ik heb zo ook bij Alexandra laten vullen nadat ik er bij jou over had gelezen, ik ga vanavond weer vullen! Ik ben er ook ontzettend blij mee en kan eigenlijk geen nadelen bedenken!

 29. mei 21, 2013 / 10:56

  Het lijkt me heerlijk om geen mascara e.d. meer hoeven te dragen! Mijn eigen wimpers staan achter nogal recht vooruit dus ik ben bang dat het er dan heel raar uitziet met nepwimpers die wel mooi krullen.. of nepwimpers die ook recht vooruit staan, dan heb je er nog niet zoveel aan ;-)

 30. 123
  mei 21, 2013 / 13:00

  Het lijkt me wel leuk, maar ben bang dat het al snel ordinair wordt.
  Dus dat durf ik nog niet zo goed.

  Dan liever een nieuwe mascara!

 31. mei 21, 2013 / 18:44

  Het lijkt me echt superfijn, al is het mij op ditmoment te duur.

 32. mei 21, 2013 / 21:39

  Prachtig! Het lijkt me geweldig, maar ik vind het een beetje te duur…

 33. mei 28, 2013 / 11:28

  Amaai!! Heeeeel mooi en handig want nu heb je geen mascara meer nodig denk ik ? :)
  Gr. Julie

 34. juni 1, 2013 / 09:44

  Staat mooi! ik heb ook ooit wimperextensions gehad wat precies op deze manier is gezet dus haartje voor haartje. maar het zag er bij mij helaas een beetje nep uit en er vielen veel ”gaten” tussen de wimpers.