BEAUTY: I did NOT wake up like this

 photo ididnotwakeuplikethis01.jpg

Ik vertel jullie regelmatig dat ik groot fan ben van Laura Mercier’s make-up. Dit merk heeft mijn favoriete foundation, eentje die relatief goed blijft zitten en perfect bij mijn huid past en daarnaast niet zorgt voor een acné uitbraak. Ook van de andere producten van Laura Mercier krijg ik niet spontaan een agglomeratie van ellende op mijn kaaklijn. Maar goed, heel leuk dat ik jullie dat continu vertel, maar laten zien doe ik het eigenlijk nooit. Natuurlijk zien jullie mijn selfies op instagram en in mijn Snapshot Diary’s, maar een goede close-up met mijn Laura Mercier make-up ben ik jullie vooralsnog verschuldigd. Ga ik vandaag verandering in brengen…

 photo ididnotwakeuplikethis01.jpg
Nee, I did NOT wake up like this… Hier is aardig wat make-up opgegaan voordat deze foto gemaakt werd. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zelf aan de slag gegaan ben, maar dat ik mijn zusje de dirty business heb laten doen. Die vindt het oprecht leuk om mensen op te maken en ik vind het oprecht fijn als iemand aan mijn gezicht friemelt, dus Roos, be my guest en maak mijn gezicht vaker flawless..

Goed, hoe we te werk zijn gegaan..

1. Nadat ik mijn gezicht gereinigd heb en heb gehydrateerd met spullen uit de Uncover lijn van Jetske Ultée brengt Roos bij mij de Mineral Primer van Laura Mercier aan. Dit is tot nu de enige primer waar mijn huid goed op reageert. De primer zorgt voor een laagje tussen mijn huid en de foundation en zorgt ervoor dat mijn make-up beter en mooier blijft zitten.

2. Vervolgens brengen we bij mijn neusvleugels (droog en rood door verkoudheid) en op andere onzuiverheden het Secret Camouflage pallet aan met een kwastje (allebei van Laura Mercier). Dit pallet bestaat uit twee kleuren die je op de rug van je hand mengt tot de juiste kleur. Ik hoef niet bang te zijn dat dit mijn huid verstopt, de camouflage heeft namelijk een antibacteriële werking, dit is ook meteen de reden dat je dit dus niet onder je ogen kunt smeren, dat droogt de huid onder je ogen veel te veel uit.

3. Tijd voor de foundation, de Creme Smooth Foundation van Laura Mercier in de kleur Sunny Beige. Het klinkt als een kleur voor de zomer, maar toen mij deze kleur werd aangemeten was het december (net als nu dus), 100% mijn kleur dus. We brengen de foundation aan met een spons, hiermee drukken we de foundation als het ware in mijn gezicht.

4. Ok, nu gaan we weer verder met concealer, maar dit keer gebruiken we de Secret Concealer van Laura Mercier. Deze concealer gebruiken we onder de ogen en Roos brengt deze met haar vinger aan. Verder werken we met het camouflage pallet nog wat onzuiverheden weg die door de foundation heen komen.

5. Poeder! Dit draag ik eigenlijk alleen tijdens speciale gelegenheden (of als ik een foto wil maken van mijn Laura Mercier make-up), ik heb de Mineral Loose Powder Foundation, het is dus eigenlijk een poeder dat je ook zonder vloeibare foundation zou kunnen dragen. Dit brengen we maar heel lichtjes aan, anders komt er echt zo’n dikke cake-laag op je gezicht en dat oogt vrij onnatuurlijk (en vind ik persoonlijk erg lelijk!).

6. Tijd voor Bronzer! Roos gebruikt mijn bronzer om mijn gezicht een klein beetje definitie te geven. Ze brengt een klein beetje aan bij mijn haargrens en onder mijn kaak. Een beetje op mijn jukbeenderen, kin en neus et voila. Wel heel goed blenden, anders wordt het weer onnatuurlijk. Verder gebruikt Roos de bronzer ook om diepte te creëeren in mijn ogen door een klein beetje bronzer in mijn crease aan te brengen en langs de onderste wimperrand om deze net wat meer definitie te geven aangezien ik geen mascara op m’n onderwimpers draag.

7. Tot slot nog drie producten die niet van Laura Mercier zijn, de lipstick is van MAC en het is de kleur Taupe, op mijn wimpers heb ik de Sumptuous Extreme mascara van Estée Lauder en voor de wenkbrauwen de kleur Tease van Urban Decay.

Ik heb trouwens één grote puist op mijn gezicht… kan iemand me vertellen waar hij zit?! Haha! Oh en als je denkt je ene kaaklijn is wat breder dan de ander… geef Roos niet de schuld, het zijn niet haar make-upkwaliteiten, het is een kleine ontsteking in mijn kaak…

Liefs,
Annemerel

Delen:

26 Reacties

 1. december 23, 2014 / 17:42

  Mooie neutrale look. Vind ik.zelf altijd het mooiste. Ik heb één keer een mascara van Estee Lauder gehad, denk niet deze, maar een hele fijne om te gebruiken. Sterkte met je kaak.

 2. lisa
  december 23, 2014 / 17:49

  Ziet er heel erg mooi uit! Spot ik de puist boven je wenkbrauw rechts?;)

 3. december 23, 2014 / 17:49

  Heel mooi! Ik heb nog nooit een lipstick van Mac gebruikt, maar deze kleur staat jullie zo mooi! Ook maar eens kijken bij de Bijenkorf… :)

 4. december 23, 2014 / 17:55

  Ah wat balen van je kaak, je hebt wel een mooie look!

 5. december 23, 2014 / 18:24

  Wauw, ziet er inderdaad flawless uit!

 6. Sarah
  december 23, 2014 / 18:52

  Looking good!

 7. Brenda
  december 23, 2014 / 18:56

  Wow, pretty!

 8. december 23, 2014 / 18:58

  Laura Mercier is fantastisch. Ik heb echt een super fijne primer van dat merk :)

 9. december 23, 2014 / 19:15

  Het ziet er heel mooi uit hoor!

 10. december 23, 2014 / 19:38

  Ik ken het makeup merk helemaal niet om eerlijk te zijn.

 11. december 23, 2014 / 20:26

  Looking good!

 12. december 23, 2014 / 21:29

  Een naturel look vind ik altijd het mooist. Looking good! Die mascara van Estée Lauder heb ik ook.. Hij is wel goed :) Xx

 13. december 23, 2014 / 21:44

  Leuk artikel. Ik ken het merk Mercier niet. Heel fijn review ook voor het merk. Ik ben er achtergekomen dat ik uitbraak op mijn kaaklijn krijg door sojamelk. Nu een week geen druppel op en het is rustig als RUS-TIG daar. Ben benieuwd hoe het de komende weken gaat.

  Heb net gezworen op Armani foundation en nu wil ik Mercier ook graag proberen ;-)

 14. december 23, 2014 / 22:12

  Mooie look! Super fijn merk is het inderdaad! Heb zelf een BB cream van LM die ik graag gebruik!

 15. december 23, 2014 / 22:29

  Ziet er goed uit! Ik hoor er inderdaad erg goede dingen over
  X

  Joy. | justlikesushi.com |

 16. december 23, 2014 / 22:57

  Wat een heerlijk artikel, super leuk om eens te lezen. Je ziet er prachtig uit!

 17. december 23, 2014 / 22:57

  Echt supermooi en naturel opgemaakt (hoewel het dus verre van naturel is, maar hey who is looking at that?!) en leuk dat je zusje dat gedaan heeft. Ik heb zelf eigenlijk nog nooit producten van Laura Mercier gebruikt, geen idee waarom maar het is er denk ik niet van gekomen (wel heel veel andere producten). Ik heb een enorme voorkeur voor de Makeup Forever foundation. Ik weet nog dat ik in New York werd geholpen door een hele aardige man die één blik op mijn gezicht wierp en zo de juist kleur van een merk uit het schap pakte. Dat was Makeup Forever en de kleur is fenomenaal. Die man zou een medaille moeten krijgen, wat een oog had ie. Anyway, ik zal de volgende keer eens gaan kijken bij de makeup afdeling. Oh ja en Taupe, taupe, taupe…. nog steeds wachten tot ik in de buurt ben van een Mac verkooppunt!

 18. Marieke
  december 24, 2014 / 07:04

  Ik vind je me iets minder make up eigenlijk veel mooier :-$

 19. december 24, 2014 / 08:11

  Beauty, prachtige look! Als je zusje nog eens kandidaten zoekt.. ;-)
  En ik heb Mercier nooit geprobeerd, maar ga als ik toe ben aan nieuwe producten, toch eens een kijkje wagen. Zeker omdat mijn huid sinds de acne bursts minder make-up verdraagt goed om te proberen.

 20. Nadia
  december 24, 2014 / 08:32

  Je ziet er mooi uit! En balen van je kaak…

 21. Hanne
  december 24, 2014 / 10:06

  Mooi!! X