BEAUTY: Fall Favourites

 photo IMG_4667.jpg

Een beautylover die ieder beautyproduct wil proberen ben ik niet, maar ik ben wel 100% voor functionele beauty. Wat dat wil zeggen? Producten die me mooier maken en handig zijn in het gebruik. Zijn we daar eigenlijk niet allemaal naar op zoek? Mijn favorieten van de afgelopen maanden op een rijtje.

Essie – In The Lobby
Van mijn veertiende tot mijn vijfentwintigste droeg ik iedere dag nagellak. Het liefst rood, donkerrood. Maar toen ik in mijn studio ging wonen, die in het begin nog helemaal clean en wit was, was ik bang om rode strepen te maken en haalde ik de nagellak eraf. Na ongeveer twee maanden waren mijn gele verkleurde nagels weer gezond en dat beviel me eigenlijk wel. Ik hoefde me in ieder geval nooit zorgen te maken over krasjes op mijn nagellak, of om rode krassen op mijn muren. Op mijn tenen draag ik nog wel nagellak, als ik het eraf moet halen val ik door de mand, mijn nagels zijn namelijk allemaal bont en blauw door het vele hardlopen. Mijn favoriete kleur van dit moment? In The Lobby van Essie. Een paarsrode kleur. Ik kreeg afgelopen maanden twee flesjes, eentje van L’Oréal zelf en eentje in een giftbag van Women’s Health, dus ik kan even vooruit.

Garnier BB Cream Classic (kleur: medium)
BB cream gebruik ik anderhalf jaar, maar ik gebruikte eigenlijk altijd dezelfde van Estée Lauder speciaal voor de acné huid. Omdat ik een samenwerking met Garnier heb deze maand kreeg ik een aantal BB creams om te testen en wat blijkt, de ‘classic’ BB cream van Garnier werkt ook hartstikke fijn. Zeker nu in de herfst, nu mijn huid wat droog en schilferig is. Hij hydrateert heel goed.

Keune Thickening Cream
Dit spul zat in de goodiebag na de Beautyspeeddate sessie georganiseerd door Mooi PR. Ik vind hem super fijn. Mijn haren fohn en kam ik amper, ik heb ontdekt dat hoe minder ik aan mijn haar doe, hoe beter het zit. Het enige dat ik tegenwoordig wel doe is deze crème verdelen over mijn hele (handdoek-droge) haar, van de aanzet tot in de punten. Het krijgt hierdoor meer body en structuur, iets waar mijn haar niet genoeg van kan hebben.

Maybelline Brow Drama
Mijn wenkbrauwen vul ik altijd een beetje in met de kleur ‘Tease’ uit mijn oogschaduw palet van Urban Decay. Ja, ik smeer oogschaduw in mijn wenkbrauwen en dat werkt al twee jaar lang hartstikke goed! Maar ik heb nu ook wenkbrauwgel ontdekt die ik heel fijn vindt, van Maybelline, in de kleur Dark Blond, hiermee kam ik mijn wenkbrauwen een beetje in de juiste richting. Meestal breng ik het aan nadat ik mijn wenkbrauwen heb ingekleurd, maar als ik ga hardlopen (en eigenlijk geen make-up draag) draag ik het gewoon zonder poeder. Het laat mijn wenkbrauwen net even iets meer spreken en het kost nog geen twintig seconden om ze allebei te doen.

Estée Lauder Double Wear Brush-on Glow
Ik hou van deze stick, hij is een beetje te vergelijken met Touche Éclat van YSL. Super fijn, ik smeer hem net boven mijn jukbeenderen. Ik weet niet precies wat het met mijn gezicht doet, want als ik het net heb opgebracht zie ik weinig verschil. Maar ik zie het dus wel als ik het niet gebruikt heb, het geeft gewoon net dat beetje meer gezonde shine.

Maybelline Baby Lips
Ik zal waarschijnlijk nooit een lipstick meisje worden, hoe graag ik het ook wil. Ik moet altijd zo wennen als ik mezelf met lipstick zie. Waar ik dan wel weer heel erg gelukkig van word? Een goede lipbalm. Mijn favoriet du moment is de Baby Lips in de kleur Peach Punch, een zacht perzik kleurtje, lekker veel glans en een heerlijk fruitgeurtje. Ik smeer hem alleen al op omdat ‘ie zo lekker ruikt. En mijn lippen worden er inderdaad babybilletjes-zacht van.

Shiseido Perfecting Stick Concealer
Ik ben zo blij dat Shiseido eindelijk weer een concealer stick in het assortiment heeft en dat ze precies MIJN kleur hebben (medium – 44). Net als mijn BB cream sleep ik deze stick overal mee naartoe om mijn oneffenheden bij te werken. Hij is iets minder dik dan de oude stick, waardoor hij iets minder goed dekt, maar daar staat tegenover dat hij wel veel natuurlijker oogt, die andere lag er nog wel eens als een cake-laag bovenop, dat is bij deze niet het geval.

Wat zijn jouw favoriete beautyproducten van dit moment? Gebruik jij een van deze producten?

Liefs,
Annemerel

Delen:

17 Reacties

 1. oktober 22, 2015 / 17:19

  Mooie producten! Ik ben echt gek op de babylips. Ik heb echt precies hetzelfde als jij met lipsticks. Toch heb ik er laatst eentje gekocht omdat ik wél een lipstick meisje wil worden.. Ik ben benieuwd of het gaat lukken haha!

 2. oktober 22, 2015 / 17:21

  Maybelline Baby Lips is mijn favoriet in de herfst/winter. Zo fijn!

 3. Annemiek
  oktober 22, 2015 / 18:41

  Volgens mij staat er ergens L’Oréal ipv garnier!

 4. oktober 22, 2015 / 18:46

  Die wenkbrauwgel is dagelijks mijn redding! Mooie producten!

 5. oktober 22, 2015 / 19:02

  Mooie producten! De Brow Drama gebruik ik ook elke dag, superfijn :-) De BB cream van Garnier heb ik ook een tijdje geprobeerd, maar ik merkte dat mijn huid er niet goed op reageerde (vaker puistjes en oneffenheden).

 6. Merin
  oktober 22, 2015 / 19:08

  Mooie nagellak!! In je stukje over de bb Cream staat L’Oréal ipv garnier ;)

 7. oktober 22, 2015 / 21:30

  In The Lobby vind ik zo mooi en heb ik ook!

 8. oktober 22, 2015 / 21:38

  Ik ben helemaal fan van de BB-Cream van Garnier! Vorig jaar winter voor het eerst gaan gebruiken omdat ik door de kou ook veel schilfertjes krijg. Afgelopen zomer heb ik ook de zomervariant met extra hoge SPF gebruikt en gebruik nu weer de normale. Topproduct!

 9. Maaike
  oktober 22, 2015 / 22:30

  Hahahaha ik doe hetzelfde met m’n wenkbrauwen en de kleur tease! Werkt prima :)

 10. oktober 22, 2015 / 23:48

  Dat Essie lakje is echt prachtig! Ik ben ook erg fan van de Garnier BB-cream en Baby Lips lippenbalsems, allebei heerlijk zacht :)

 11. oktober 23, 2015 / 00:22

  Mooie items zitten er tussen!

 12. oktober 23, 2015 / 08:24

  Mooie items! Heb je nog een supertip voor een mascara? Ik zoek er eentje die de krul er een beetje in kan houden!

 13. oktober 23, 2015 / 10:48

  Klinkt allemaal fijn. Helaas heb ik nog geen favorieten die goed voor mij zijn, zoektocht is still on going.

 14. oktober 23, 2015 / 12:16

  Leuk om je beautyproducten te zien, en die nagellak ziet er echt heel mooi uit lekker herfstig en winters!

 15. oktober 23, 2015 / 15:06

  Supermooie nagellak zeg!

 16. Ilse
  oktober 23, 2015 / 19:24

  Die kleur nagellak is zoo mooi! :)