BEAUTY: Fake Lashes @ Beautylovin’ UPDATE!

Photobucket

Ik ga nu al meer dan drie weken als Betty Boop (lichtelijk overdreven) door het leven en het leek mij wel een geschikt tijdstip om jullie te vertellen over wat ik er nu eigenlijk van vind. Vorige week zaterdag heb ik mijn eerste bijvulsessie gehad, terwijl het eigenlijk nog niet nodig was, maar die afspraak was al gemaakt en ik had wel zin om weer even bij te kletsen met Alexandra.

De afgelopen weken zorgden mijn wimperextensions ervoor dat ik van een kwartier voor de spiegel, overging naar nog geen drie minuten voor de spiegel.. Ik heb ineens het idee dat ik geen foundation meer nodig heb, het lijntje onder mijn ogen dat ik al zeven jaar iedere dag draag laat ik steeds vaker achterwege, het enige dat ik draag is een lippenbalsem/lipstift en wat camouflage op mijn littekens. Ook heel fijn. Normaal kom ik met een slaaphoofd uit bed en loop ik met oogkleppen langs de spiegel, want dat beeld zal mijn ochtendhumeur echt niet ten goede komen…. Ook van dat probleem zijn we verlost! Ik word al wakker als het zusje van Betty Boop.

Mijn wimpers hebben harde zij- en tegenwind overleefd tijdens de marathon, ze overleefden een allergische reactie op een kat (traanogen, je ogen eruit willen krabben van de jeuk), mijn wimpers overleefden heel veel draaien in bed en nou ja, gewoon drieënhalve week met Annemerel (dat is een prestatie op zich).

Of er ook nadelen kleven aan de wimperextensions?! Voor mij eigenlijk niet. Ik heb prachtige wimpers en het enige dat ik er voor hoef te doen is 1x in de drie weken naar Alexandra. Ik gebruik vrijwel geen oogmake-upremover meer (want ik gebruik haast nooit meer oogmake-up), ik gebruik geen mascara meer.. Ik kan gewoon huilen tijdens een zielige film en ik hoef niet bang te zijn tijdens een regenbuitje, die wimpers blijven zitten. Ik hoef niet bang te zijn gespot te worden door fans en paparazzi als ik zonder make-up naar de supermarkt ga (HAHAHAHA). Ja, eigenlijk alleen maar voordelen.

Maar omdat ik vind dat ik ook nadelen moet geven, zal ik mijn best doen iets te verzinnen..

Het is een investering. Het is 38 euro per 3/4 weken. In die tijd gebruikte ik normaal een halve mascara (ik gebruikte een mascara van Clinique van 26 euro, daar deed ik 2 maanden mee, dat betekent dat ik zo’n 11 euro bespaar), ook bespaar ik op oogmake-upremover, ik gebruikte spul van L’oréal, dat kost me 5,99 per flesje, ik gebruikte er minstens één per maand (daarop bespaar ik dus 6 euro). Als je het dan terugrekent betaal je voor je Betty Boop-wimpers 21 euro per drie weken, dat is 1 euro per dag. Heb je dat er voor over?! Ik wel.. Het scheelt me zoveel tijd en ‘zorgen’, en omdat ik van mezelf erg korte en lichte wimpers heb, is dit ook een hele verbetering ten opzichte van mascara.

Ander nadeel?! Ik kan niet meer onbezorgd in mijn ogen wrijven, want dat zal mijn wimpers niet ten goede komen. Ik heb tot nu toe nog niet de drang gehad om keihard in mijn ogen te gaan wrijven (op die ene allergie aanval van die kat na dan), maar normaal was ik nu niet bepaald voorzichtig met mijn ogen. Je kunt dit nadeel natuurlijk ook weer ombuigen, al dat hardhandige gedoe rond mijn ogen komt de strijd tegen huidveroudering ook niet echt ten goede. Wat dat betreft…

Drie weken geleden schreef ik over een speciale actie voor Annemerel.com lezeressen bij Alexandra van Beautylovin’. Ik heb goed nieuws voor meiden die overwegen ook voor wimperextensions te kiezen, de actie loopt nog tot en met het einde van deze maand (30 november). Als je voor het einde van de maand een afspraak maakt bij Alexandra (dat mag ook een afspraak voor 2013 zijn), betaal je in plaats van 90 euro voor een eerste behandeling, 67,50 (dat is een korting van 25%). Natuurlijk wel even vermelden dat je het hier op mijn blog gelezen hebt!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

29 Reacties

 1. november 3, 2012 / 12:04

  Ik wil dit zo graag, maar de prijs tja, daar hik ik gewoon tegen op. Het is ontzettend mooi en écht geweldig, kon ik dit zelf maar hahaha! Ook het nadeel van ogen wrijven lijkt me heel erg vervelend, vooral in de vroege ochtend. Ben je net wakker, gaap je, denk je heel gewoonlijk aaah, even in me ogen wrijven en dan daarna opeens: shit. :’)

 2. november 3, 2012 / 12:04

  Het ziet er echt super mooi uit! En vind je gezicht ook mooier zonder lijntje onder je ogen eigenlijk :)

 3. november 3, 2012 / 12:16

  Ze staan je erg goed, wat een mooie foto! Als je het zo bekijkt in het helemaal niet duur nee, maar ik ben best tevreden met mijn eigen wimpers dus bij mij begint het niet te kriebelen. Het is natuurlijk wel fantastisch om ‘niks’ te hoeven doen voor zo’n mooie look.

 4. november 3, 2012 / 12:28

  Ze staat echt heel mooi! De prijs is alleen niet heel aantrekkelijk vind ik.. En dat je niet in je ogen kan wrijven is ook niet echt super :’) haha. Ik wrijf eigenlijk best vaak in m’n ogen. Maarja, wie mooi wil zijn…

 5. Isabelle
  november 3, 2012 / 12:30

  Ik vind dat je hier echt veel weg hebt van Blake Lively, en beschouw dat maar als een giga-compliment ;)

  http://www.denbelle.blogspot.be

 6. november 3, 2012 / 12:42

  Ik vind ze echt prachtig! Ik ga zeker gebruik maken van de korting!! Scheelt ’s ochtends een hoop tijd en gedoe voor de spiegel en dan kan ik dus mooi een kwartier langer in bed blijven liggen!

 7. november 3, 2012 / 12:52

  dit zou ik echt heeeel graag eens proberen,,
  maar nu even geen geld voor over….

 8. november 3, 2012 / 13:05

  Ik vind het nog steeds geweldig! Lijkt me heel erg tof om dat ook eens bij mezelf te zien :P Alleen inderdaad de prijs en waarschijnlijk is het voor mij ook nog wel een eindje treinen :P

 9. november 3, 2012 / 13:13

  Ze staan je echt supermooi, zo te lezen ben je er ook heel blij mee! Toch zou ik het persoonlijk niet zo snel doen door het geld (ik zou wel make-upremover blijven gebruiken voor oogschaduw e.d.), onderhoud en niet in je ogen kunnen wrijven.

 10. Sanne
  november 3, 2012 / 13:20

  Het is mooi maar prijzig want je moet ook nog een flesje ‘coating’ kopen om 1x per2dagen op te smeren om de lijm goed te houden en dat kost ook 18,50. Staat op haar website.

  • Annemerel
   Auteur
   november 3, 2012 / 13:34

   Hi Sanne, daar heb je gelijk in, daar heb ik niet over nagedacht. Ik heb wel het idee dat je met die coating erg lang kunt doen, maar dat zal ik nog even navragen.

 11. november 3, 2012 / 13:35

  Ik draag een bril. Dus dan is het niet zo handig want daar komen ze tegen aan. Jammer!

 12. november 3, 2012 / 14:50

  Ik vind het zo jammer dat het zo duur is. Maargoed, een investering is het ookwel, who knows..

 13. november 3, 2012 / 15:07

  Het zier er allemaal wel mooi uit maar ik denk persoonlijk dat ik het toch niet zou doen.
  Ik ben ook meer van het naturelle en ga ook vaak genoeg zonder make-up de straat op.

 14. november 3, 2012 / 15:08

  Ik vind het echt super mooi, maar het is wel een investering en het komt er extra bij op het lijstje van de “vaste lasten”!
  Maar zoals je al zei.. Je bespaart ook wel geld doordat je geen mascara en remover hoeft te kopen!

  Leuk, leuk leuk!

  X Charlot

 15. november 3, 2012 / 15:13

  Het ziet er prachtig uit, al zou ik het er zelf niet voor over hebben. Toch iets te prijzig ;).

 16. november 3, 2012 / 15:29

  Het ziet er geweldig uit, maar wel prijzig.

 17. november 3, 2012 / 15:36

  Heel mooi, en ik ga het zeker ook een keer doen. Maar ik vind het toch wel een beetje duur. En ik gebruik nu een mascara van MaxFactor die is ongeveer 18 euro, en daar doe ik iets van 4 maanden mee. Maar ja, dit is natuurlijk wel handig, die nepwimpers. Kan je langer in bed blijven liggen :D

 18. november 3, 2012 / 16:28

  Hele mooie wimpers! :)

 19. november 3, 2012 / 17:22

  Dit is wel typisch een geval van ‘jezelf rijk rekenen’. Je zegt dat je 11 euro plus 6 euro bespáárt, omdat je die producten niet meer gebruikt. Ok je gebruikt ze niet meer, maar je gebruikt nu die wimperextensions, die dus 38 euro per maand kost. Je bespaart dan niet 17 euro, maar je bent 21 euro duurder uit dan normaal. En dan heb je nog niet dat flesje erbij gerekend wat iemand in de comments noemt, plus de eerste keer 67,50 euro met de korting.

  Natuurlijk bespaar je veel geld, doordat je minder andere make-up gebruikt, dat scheelt een hele hoop! En het heeft voor de rest alleen maar voordelen. Dus als je het kan betalen zou ik zeggen, gewoon doen! Maar om het nadeel van de kosten zo te beschrijven dat je eigenlijk iets bespaart vind ik niet helemaal terecht.
  Neemt niet weg dat het een fantastisch product is natuurlijk!

 20. november 3, 2012 / 18:51

  Fijn dat het zo goed bevalt! Ik vind het prachtig, maar echt te duur

 21. november 3, 2012 / 20:57

  Ik vind je het echt prachtig staan. Toch zou ik het geld eerder over hebben voor mijn nagels, puur omdat die echt lelijk zijn vanzichzelf en ik met mijn wimpers wel kan leven ;) xx

  http://www.creativityandchocolate.blogspot.com

 22. november 3, 2012 / 22:05

  Vind deze soort nepwimpers echt zo mooi, ziet er erg natuurlijk uit en geen worries meer met de mascara en het schoonmaken van je ogen. Maarja het is toch wel die flinke duit die je uit je portemonnee haalt.

 23. Ilse
  november 3, 2012 / 22:06

  Ik vind ze echt prachtig alleen helaas is het is duur!

 24. november 3, 2012 / 22:17

  Wat super fijn dat ze zo goed bevallen!

  Liefs, Mariette

 25. november 4, 2012 / 01:17

  Ziet er mooi uit zeg! Weet niet of het wat voor mij zou zijn.. ik ben juist iedere dag het langst bezig met mijn ogen opmaken; wenkbrauwen, oogschaduw, eyeliner etc dus qua tijd zou het me misschien 1 minuut schelen ;-) en daarbij wrijf ik iedere nacht slapend in mijn ogen dus ben bang dat die wimpers het niet overleven.. maar het staat je wel echt heel mooi!

 26. Rana
  november 4, 2012 / 16:57

  Het ziet er echt prachtig uit! Misschien overweeg ik ze wel als ik wat ouder ben (ben nu 17).

 27. november 4, 2012 / 23:24

  ik vind het heel mooi, je krijgt er een heel ander gezicht door! maar bedoel je bij investering niet 3/4 maanden?

  • Maartje
   november 7, 2012 / 11:08

   @suzanne volgens mij bedoelt ze gewoon per 3/4 weken, want het bijvullen moet dus ongeveer eens per maand gebeuren en kost dus €38.