BEAUTY: Estée Lauder #Lipstickenvy & CC Creme

 photo DSC_5070.jpg

Afgelopen woensdag bezocht ik een evenement van Estée Lauder. De nieuwe Pure Color Envy Sculpting Lipstick en Revitalizing Supreme CC creme  werden gelanceerd. Beide producten heb ik dit weekend getest.

Pure Color Envy Sculpting Lipstick
De eerste lancering van de middag, de nieuwe lipstick van Estée Lauder. Een lipstick in 20 nieuwe kleuren. Vijf nude kleuren, vijf roze kleuren, vijf rode kleuren en vijf paarse kleuren. De drie ingrediënten van de lipstick? Intense kleur, een rijke textuur en langdurige hydratatie.

De voordelen?
– De lipstick werkt modellerend, de lipstick geeft vorm aan je lippen zodat je lippen er voller uitzien. De lipstick belooft 6 uur lang kleurecht te blijven.
– De lipstick werkt hydraterend, ze voelen de hele dag perfect gehydrateerd aan. De lipstick heeft een crèmeachtige textuur die je lippen super zacht doen aanvoelen.
– De verpakking van de lipstick is erg luxueus, de lipstick sluit met een magneet systeem. Het donkerblauw met goud is erg chic.

 photo RecentlyUpdated386.jpg

Zelf heb ik de kleur ‘Envious’ getest. Niet een kleur die ik snel zou kiezen, ik kies sneller voor iets natuurlijkere kleuren omdat ik alles behalve handig ben. Mijn lipstick zit vaak al binnen een half uur overal, behalve op mijn mond. Ook ben ik vaak bang dat een felrode kleur ervoor zorgt dat het rood in mijn gezicht nog meer wordt benadrukt. Gelukkig valt dat met deze knalrode kleur alles mee.

Zoals Estée Lauder belooft, is de textuur inderdaad super hydraterend, ik heb het gevoel dat ik een verzorgende lipbalsem op mijn lippen heb (note to self: dat heb je niet, onthoud dat goed, en gedraag je er naar, dan blijft je lipstick misschien langer dan een kwartier goed zitten). Het aanbrengen van de lipstick gaat redelijk makkelijk door de romige structuur, de lipstick glijdt over je lippen.

De Pure Color Envy Sculpting Lipstick is vanaf 1 maart te koop in 20 kleuren voor €32,-

Estée Lauder – Revitalizing Supreme CC (Global Anti-Aging CC Cream)
Twee weken geleden vertelde mijn moeder dat ze super benieuwd was naar een nieuwe crème van Estée Lauder die binnenkort uit zou komen. Ze gebruikt al jaren de DayWear+ Sheer Tint Release crème van Estée Lauder en daaronder gebruikt ze de ‘normale’ Revitalizing Supreme’ crème. Met deze crème zou ze nog maar één crème nodig hebben, in plaats van twee. Een paar dagen nadat ze me vertelde over de crème, kreeg ik een uitnodiging voor de lancering van de de crème, natuurlijk moest ik daar bij zijn.

De Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme (wat een mond vol) belooft alle antiverouderingsvoordelen van de Revitaling Supreme crème te bezitten en daarnaast kleurcorrigerende voordelen te bieden. Hij is afzonderlijk te gebruiken als moisturizer, maar je kunt hem ook onder je foundation dragen.

De voordelen?
– Globale antiveroudering, de CC-crème vertoont minder fijne lijntjes en ziet er stralender en steviger uit.
– De kleurpigmenten die in de crème zitten worden vrijgegeven wanneer je de crème aanbrengt. Deze passen zich automatisch aan je huidteint aan en zorgen voor een egalere huid.
– De formule van de crème werkt verzorgend en werkt vochtinbrengend, daarnaast zorgt de SPF 10 voor bescherming van de huid.

 photo esteelauder.jpg

Een heel groot verschil is het niet, dit is een CC cream, geen dekkende foundation. Maar dat de grijze substantie niet is wat het lijkt, merk je meteen als je het op je gezicht aanbrengt. De crème past zich aan je eigen huidskleur aan, hoe langer ik de crème in mijn gezicht masseer, hoe ‘bruiner’ ik word. Niet onnatuurlijk, maar de crème geeft mijn gezicht net iets meer kleur. Ik zie er na het aanbrengen stralender en gezonder uit (al zeg ik het zelf).
 photo esteelauder.jpg

Zoals gezegd, de crème is niet erg dekkend, maar er zit wel degelijk iets in dat mijn teint egaliseert. Dit is te zien op de volgende foto, het valt vooral op bij mijn neusvleugels, het neemt de roodheid weg. Helaas worden de kleine littekens op mijn kaak niet volledig gecamoufleerd, daar heb je toch echt een foundation voor nodig. Maar mijn huid lijkt wel een stuk rustiger, kijk maar goed naar de structuur van mijn huid.

Als ik net iets minder littekens zou hebben, zou ik zeker vaker kiezen voor deze crème en mijn foundation wat meer rust geven. Nu bewaar ik hem voor dagen waarop ik niet naar kantoor hoef en geen belangrijke afspraken heb. Voor de zomer is dit ook ideaal.

De Revitalizing Supreme CC creme is vanaf 17 februari te koop voor €57,-

Esteelauder.nl
Sinds deze week heeft Estée Lauder een Nederlandse webshop. Niet alleen fijn omdat je nu vanuit je luie stoel alle producten van Estée Lauder kunt bestellen, de webshop heeft ook een aantal andere voordelen. Zo worden nieuwe producten eerder gelanceerd (De Pure Color Envy Sculpting Lipstick en de CC crème zijn allebei al te koop), er zijn webexclusives (zoals een 21ste lipstickkleur in de Pure Color Envy Lipsticklijn) en bij iedere bestelling mag je twee miniaturen kiezen (een mini mascara bijvoorbeeld, of een mini serum). Verzendkosten zijn in de maand februari gratis en de verzendtijd is tussen de 3 en 5 werkdagen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

20 Reacties

 1. februari 9, 2014 / 17:20

  Mooi review! Ik vind de rode kleur je heel goed staan! Kan me voorstellen dat je hem niet snel pakt, maar je kan het wel hebben. Ik zelf pak ook niet heel snel een fel kleurtje, terwijl het eigenlijk heel leuk is.

  En de cc cream ziet er ook goed uit. Perfect voor een dag waarop je eigenlijk geen make-up wilt dragen, maar onverwachts toch bezoek krijgt oid :).

  Liefs!

 2. februari 9, 2014 / 17:23

  De lipstick ziet goed uit!

 3. februari 9, 2014 / 17:52

  Leuke producten! De lipstick is heel mooi en jammer dat de CC cream niet zo goed dekt, anders had ik ‘m ook wel geprobeert!

 4. februari 9, 2014 / 17:56

  Hele mooie kleur lipstick!

 5. februari 9, 2014 / 18:13

  Wauw, de lipstick staat je echt prachtig!

 6. februari 9, 2014 / 18:14

  Heel mooi! Ben benieuwd naar de andere kleuren lipstick

 7. februari 9, 2014 / 18:15

  Goede review! De lipstick staat je heel mooi!

 8. februari 9, 2014 / 18:33

  Wauw, die lipstick staat echt supermooi. Vooral in combinatie met die trui :D

 9. februari 9, 2014 / 18:42

  Dat ziet er goed uit zeg! Heel mooi! X

 10. februari 9, 2014 / 19:19

  Ziet er goed uit zeg. De kleur lipstick staat je super!

 11. februari 9, 2014 / 19:27

  Mooie lipstick!

 12. februari 9, 2014 / 20:16

  Wauw, ik vind het verschil toch wel goed zichtbaar. Maakt egaler, is mooi en natuurlijk!

 13. februari 9, 2014 / 21:49

  Heerlijk nuchtere review, haha! Leuk en mooie producten!

 14. februari 9, 2014 / 22:15

  Die lipstick ziet er mooi uit! Ik had ook een rode-lippendag vandaag. En ik had het er ook moeilijk mee, haha.

 15. februari 10, 2014 / 09:49

  Fijne review weer! Alleen over de lipstick: hoe lang blijft hij goed zitten? Ik heb namelijk een hekel aan elk half uur in de spiegel te moeten kijken of het er nog wel goed op zit..

 16. februari 10, 2014 / 10:34

  Die lipstick staat je top!

 17. Suzan
  februari 10, 2014 / 11:55

  De lippenstift staat je echt leuk!

 18. februari 10, 2014 / 20:38

  Nu heb ik last van lipstick envy ;)

 19. februari 11, 2014 / 10:53

  Wauw die lipstick staat je goed! Helemaal met die trui aan ;)