BEAUTY: Essie Instant Nail Whitener & Mademoiselle

Photobucket

Om heel eerlijk te zijn heb ik nooit een basecoat gebruikt voordat ik mijn nagels lakte. Dat is te zien, zoals ik eerder al grapte heb ik een gele dipdye op mijn nagels. Geen probleem dacht ik, ik doe er toch altijd wel weer een fel of donker kleurtje overheen. Maar toen ik afgelopen week Essie’s Mademoiselle droeg, moest ik vier (!) laagjes aanbrengen voordat het geel van mijn nagels verdwenen was..


Photobucket

Niet ideaal. Hoe meer nagellak je gebruikt, hoe eerder het afbladdert en dat gebeurde dan ook (niet zo erg als ik verwacht had, maar na een paar dagen was het toch echt niet mooi meer). Toen ik gisteren bij de DA was en langs de display met Essie nagellakjes liep wilde ik natuurlijk weer alle kleurtjes hebben. Wat onzin is, want ik dacht dat ik wel genoeg nagellak had? Omdat ik toch persé iets mee wilde nemen ging ik voor een basecoat, de Beam Up Instant Nail Whitener. Klonk goed..

In de lak zitten citroen en oplichtende extracten die er voor zorgen dat je nagels hun natuurlijk witte kleur weer terug krijgen. Het lakje is ook niet geheel transparant, waardoor de gele kleur direct afneemt. Het lijkt te werken! Want daarna had ik slechts één laagje van Mademoiselle nodig voor een egaal kleurtje.

Of het er ook voor zorgt dat mijn nagels over een paar weken weer hun natuurlijke kleur terug krijgen? I’ll keep you posted, natuurlijk!

(De Nail Whitener Basecoat van Essie kost 12,99 en is onder andere te koop bij de grotere DA drogisterijen)

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

9 Reacties

 1. juni 6, 2012 / 12:28

  Ik ben benieuwd of dit een wondermiddeltje is tegen gele nagels! ;)

 2. juni 6, 2012 / 13:24

  Super handig!! Hopen dat het werkt!

 3. juni 6, 2012 / 13:42

  Klinkt goed! M’n nagels waren weer zo goed als wit, totdat ik van de week nagellak op m’n nagels gooide zonder een basecoat: ik heb het geweten.

 4. juni 6, 2012 / 14:21

  Ik gebruik ook nooit een basecoat en ik heb eigenlijk vrijwel nooit last van verkleuringen. Alleen als ik felrode, paarse of donkerblauwe nagellak op mijn nagels heb gehad.

 5. juni 6, 2012 / 14:41

  Wat ben ik blij dat we weer eventjes dichtje schoenen aan moeten, want toen ik laatst mijn ‘The Devil Wears Red’ van mijn teennagels haalden bleven ze nog steeds rood achter..
  Ik gebruik op mn vingernagels altijd basecoat, maar helaas zijn mijn tenen een week later nog rood..

 6. Sophie
  juni 6, 2012 / 16:02

  Oh, Mademoiselle is echt mooi! Ik heb eigenlijk ook genoeg nagellakjes, maar deze is wel héél mooi ;)

 7. juni 6, 2012 / 16:15

  Ik gebruik ook nooit een basecoat maar mijn nagels zijn niet geel. Ben wel benieuwd naar het verschil bij jou!

 8. juni 6, 2012 / 17:29

  Ik doe eigenlijk altijd een basecoat op, behalve net :P Maar dat is ook echt de eerste keer ever dat ik het niet gedaan heb.
  Ben benieuwd of het op de langere duur werkt!

 9. juni 7, 2012 / 18:25

  wat een mooi kleurtje =)