BEAUTY: Clinique Anti Blemish Solutions (Part I)

Photobucket

Ik had altijd een prachtig huidje. Of nu ja prachtig, ik had wel eens een incidentele puist op m’n neus en toen ik een jaar of veertien was kon ik me vreselijk druk maken over roodheid in m’n gezicht, maar eigenlijk had ik niks te klagen. Op m’n achttiende verjaardag had ik m’n eerste echt puist, ik dacht dat het wel over zou gaan. Bij ieder puistje dacht ik, ach dit is even tijdelijk, maar nu vier jaar later ben ik er nog steeds niet van af.

Van alles heb ik geprobeerd. Ik ben bij de dermatoloog geweest, heb antibiotica gesmeerd en geslikt. Ik heb ieder zalfje geprobeerd, maar niks gaf langdurig het gewenste resultaat. Het enige dat helpt is wintersport, zon en een betrekkelijk droge lucht. Maar ik kan natuurlijk moeilijk 52 weken per jaar op wintersport, niet? Op een gegeven moment raadde mijn dermatoloog roaccutane aan, maar zover wilde ik toch niet gaan. Kijk het is niet leuk, maar het is gelukkig ook nog niet zo dramatisch, althans zo denk ik er over. Als je aan de roaccutane gaat moet je de pil slikken en ik denk dat ik dat nog eventjes drie keer verschrikkelijker vind dan puistjes, maar dat is een heel ander verhaal.

Vorige week was ik bij de Clinique counter in de Bijenkorf in Den Haag, omdat ik het driestappenplan wilde proberen. De dame van Clinique zei dat ik beter de Anti Blemish Solutions lijn kon proberen en enthousiast vertelde ze me alles over het product. Dat vind ik zo leuk van de counters van de Bijenkorf, vooral Estee Lauder & Clinique, daar geven ze je echt alle persoonlijke aandacht die je nodig hebt en daarbij hebben ze ook nog eens echt verstand van het product.

En ik mag het gaan testen! Om te beginnen het masker Oil Control Cleansing Mask het is de bedoeling dat ik dit masker één a twee keer per week ga gebruiken, het is een kleimasker met salicylzuur dat puistjes geneest, het voorkomt toekomstige puistjes en houdt de talgproductie onder controle. Het masker hoeft maar vijf minuten in te trekken, wat voor iemand met chronischtijdgebrek zoals ik best fijn is. Dan ga ik iedere dag ’s ochtends en ’s avonds het driestappen ‘Anti Blemish Solutions’ systeem proberen. Om te beginnen de Cleansing Foam, deze zuivert de huid en voorkomt puistjes door het teveel aan talg en vuil te verwijderen. Het maakt de poriën vrij. Daarna gebruik ik de Clarifying Lotion. Deze lotion is zacht exfolierend en veegt de bovenste laag dode huidcellen, vuil en talg die kunnen leiden tot puistjes weg. En ten slotte hydrateren natuurlijk, met de Clearing Moisturizer Formule S.O.S. Krachtig salicylzuur verzorgt bestaande puistjes en voorkomt toekomstige. De vetvrije formule creëert. een onzichtbaar schild tegen puistjes veroorzakende bacterien. De zachte vochtverzorging voorkomt uitdrogen en schilferen. Op de puistjes zelf gebruik ik de Spot Treatment Gel, het houdt puistjes schoon en versnelt het genezingsproces. Het kalmeert en vermindert zichtbare roodheid. De gel is helder en vrijwel onzichtbaar op het gezicht dus kun je ook onder je make-up gebruiken!

Het fijne van deze Clinique producten is dat het zowel voor een vette als voor een droge huid geschikt is. Veel andere producten tegen puistjes zijn echt alleen geschikt voor de vette huid. Mijn huid is naast dat het op sommige plekken vet en onzuiver is, ook best wel droog en gevoelig. Een beetje kou, of een windvlaag en m’n huid zit onder de eczeem. Doordat deze producten tegelijkertijd vochtverzorgend zijn moet het geschikt zijn voor vrijwel iedere onzuivere huid.

Ik kan niet anders zeggen dat ik erg benieuwd en best wel hoopvol ben. Ik ga jullie in ieder geval de eerste zes weken op de hoogte houden van de voorderingen.

Photobucket

En als toetje, mijn gezicht, naked. Jullie zien dat m’n kin mijn probleemgebied is. Op m’n voorhoofd heb ik ook kleine onzuiverheden en niet zichtbaar op deze foto, maar helaas toch echt waar, heb ik op m’n kaaklijn verschillende kleine bultjes die wachten op hun tijd van uitbreken. Nee het is geen drama, maar het is ook niet iets wat je wenst. Althans, wat ik wens. En als ik heel eerlijk ben is deze foto nog lief voor me, met zonlicht op m’n kop is alles nog drie keer duidelijker te zien (en laat ik nu net een dakraam boven de spiegel in de badkamer hebben!) We’ll see.. zou toch leuk zijn dat ik eind augustus een mugshot kan laten zien met een egaal huidje?!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on Bloglovin

Delen:

98 Reacties

 1. Hoi
  juli 8, 2011 / 19:41

  Super leuke blog =D Lekker veel om te lezen en een leuk ’toetje’, hihi =D Ik vind het echt een mooie foto hoor, het valt niet echt op dat je puistjes hebt of zo! Ik hoop voor je dat het gewoon vanzelf over gaat, het probleem. Ik ging aan de pil en toen gingen mijn puistjes vanzelf weg, maar dat wil jij dus absoluut niet (ben wel errug benieuwd waarom, hihi), dus dan is dat geen optie.

 2. Simone
  juli 8, 2011 / 19:41

  wat heb jij mooie ogen!!

  Ik ben benieuwd naar je huid over 6 weken.

 3. Kimberly
  juli 8, 2011 / 20:22

  Allereerst even zeggen dat je er hoe dan ook super uit ziet!
  Ik zelf heb deze productlijn ook lange tijd gebruikt, had precies hetzelfde probleem. Op sommige plekken een droge en gevoelige huid en flinke puistjes. Op een gegeven moment had ik zo’n beetje mijn hele gezicht onder zitten en altijd pijn door alle puistjes. Bij de Douglas ging ik eigenlijk ook voor het drie stappen systeem en werd mij dit aangeraden. De eerste paar maanden leek dit eindelijk de oplossing. Mijn huid zag er bijna helemaal gaaf uit! Helaas kreeg ik na een paar maanden last van een soort harde “plakaaten” onder mijn huid. Ongeveer ten grootte van een 5 eurocent had ik onderhuidse bulten. Helaas kan het dus te agressief werken. Iets om wel op te letten als je dit spul gebruikt want het heeft ongeveer 2 maanden geduurd voordat deze bulten weg waren. Succes ermee, hoop voor je dat het super werkt!

 4. Wendy
  juli 8, 2011 / 20:57

  Het eerste wat mij opvalt aan deze foto zijn je ogen. Prachtig!! Ik ben benieuwd naar je huid over een aantal weken. Zelf gebruik ik Obagi-C, dat werkt bij mij erg goed. Ik ben zelf ook gevoelig voor puistjes, maar ik heb ook altijd eczeem. Maar met deze cleaning gel gaat het erg goed. Misschien het proberen waard als Clinique niet naar behoren werkt?

 5. Eva
  juli 8, 2011 / 21:56

  Zoals anderen al opmerken: je hebt hele mooie ogen! Ook vallen mij de sproetjes op je lippen op, dat komt niet vaak voor. Het is een symptoom van Peutz-Jeghers, maar dat komt gelukkig nog minder voor dan sproetjes op je lippen. Maar ik ben erg benieuwd naar het resultaat :)

 6. juli 8, 2011 / 22:40

  Nou ik ben erg benieuwt! Ik heb zelf ook hetzelfde probleem en het klinkt erg goed. Mij hebben ze bij de ICI Paris XL alleen niet echt geholpen met vragen en ben naar huis gegaan met het 3 stappen plan. Die is ook erg fijn hoor, maar wil toch wel iets extra’s tegen puistjes ;)

 7. juli 8, 2011 / 22:46

  Clinique is echt een engeltje op je huid als je problemen met je gezicht hebt. Ik heb een extreem gevoelige huid (eczeem e.d.), maar sinds ik clinique gebruikte is het stukken minder. 3 hoeraatjes voor clinique! Hopelijk werkt het bij jou ook zo goed :-)

  Mooie ogen inderdaad!

 8. nono
  juli 8, 2011 / 23:34

  Ik weet niet of je de site acne.org kent. Die heeft echt een heel goed regime voor mensen met pukkels bedacht. Houdt eigenlijk in: goede wasgel, benzoylperoxide en daar een goede creme. Ik raad het iedereen aan, die et maar horen wilt, want ken veel mensen die ermee geholpen zijn.

  • ais
   juli 9, 2011 / 16:22

   benzoylperoxide is niet goed voor op de lange termijn. De bijsluiter raad je af het langer dan 2 weken achter elkaar te gebruiken, iets wat ik negeerde en dus wel deed. En daar heb ik gigantische pigmentvlekken van gekregen op mijn bovenarmen/schouders die nu nog steeds anders verkleuren in de zon. So, tis wellicht handig voor die ene keer dat het pukkeltje écht níet uitkomt, maar dan is het zo makkelijk om het toch stiekem elke keer te gebruiken en de gevolgen zijn het niet waard!

 9. Phine
  juli 9, 2011 / 00:08

  Wat een fijn experiment.. ik heb (afkloppen) op af een toe een puisje op mijn kin, gelukkig er geen last van. Maar ik gun jou, en alle andere vrouwen een stralende huid. Dus ik ben benieuwd!

 10. Eva
  juli 9, 2011 / 10:31

  Ik vind het eigenlijk best meevallen. Ok je hebt wel wat onzuiverheden, maar het valt niet erg op, zeker niet van een afstandje.

 11. Alimonia
  juli 9, 2011 / 10:52

  Respect voor je dat je u zo “bloot” toont !
  Je moet het toch maar doen, toch?

 12. ais
  juli 9, 2011 / 12:07

  ik hoop voor je dat de producten aanslaan, al heb ik altijd wel het idee dat wanneer het extremer is dan hier en daar een pukkeltjesaanval, het van binnenuit komt en niet van buitenaf dus ook niet met ‘schoonmaak’-zalfjes te behandelen is. Maargoed dan is het de vraag; wat dan. Je eetpratroon of drinkpatroon of wat dan? Ja dit vraag ik mezelf voornamelijk af hoor, jij hebt er zelf waarschijnlijk ook allang bij stilgestaan (neem dat ene detoxprogramma bijvoorbeeld). Anyhow, succes! : )

 13. juli 9, 2011 / 12:58

  Wat fijn dat ze je daar zo persoonlijk helpen, misschien moet ik daar ook eens advies gaan vragen..

  Ik hoop voor je dat deze product lijn de oplossing voor jou problemen aan je huid gaan helpen.
  Want volgens mij sport je genoeg, je voeding zit goed…

 14. juli 9, 2011 / 14:01

  Wat ben jij streng voor jezelf qua uiterlijk! Je huid is moooi! Tuurlijk een aantal onzuiverheden maar na het lezen van je stukje dacht ik bij het zien van je bloten billen foto huh?

 15. juli 9, 2011 / 15:47

  Je hebt een mooie huid, vind het ook knap dat je een naked foto laat zien, laten we hopen dat het product werkt!

 16. Annelies
  juli 9, 2011 / 20:06

  Wat bezield je om zo’n close up foto van jezelf op je site te zetten? Je hebt het over kleine onzuiverheden, maar je ben echt heel erge acne. Ik heb er zelf ook regelmatig last van, dus ik weet waar ik over praat. Maar dan zo’n foto plaatsen! Vreselijk… Bij die foto’s die tijdens je vakantie gemaakt zijn vind ik sommige wel mooi. Maar ik zou zelf zo’n foto erg beschamend vinden.

  • juli 9, 2011 / 20:23

   Ik vind mensen zoals jij zo ontzettend naar.

 17. juli 9, 2011 / 20:47

  Haha Annelies. Grappig.

  Ik hoop dat het werkt An. Ik snap dat jíj het ziet en het kan altijd beter. Maar, ik moet zeggen dat ik wel dacht “waar hééft ze het over?” Het is geen perzikhuidje, maar als dit je blote-billen-foto is.. Ik teken er voor! ;)

 18. Karlijn
  juli 10, 2011 / 00:38

  Aah stom he is dat, als puber heb je nergens last van terwijl je klasgenoten onder de puistjes zitten en dan ben je 20 en krijg je opeens een onzuivere huid :( Ik heb toevallig laatst ook dit 3 stappenplan staan overwegen, dus ik ben heel erg benieuwd naar de uitkomsten van je experiment!! Hopelijk werkt het goed voor je, al moet ik de reacties hierboven beamen dat het reuze meevalt met je huidje! Maar zelf zie je negatieve dingen altijd heel erg uitvergroot dus ik begrijp je wel..
  Ik hoop echt voor je dat dit de oplossing blijkt te zijn!

  x Karlijn

  Ps: misschien een erg persoonlijke vraag, maar ik ben wel benieuwd waarom je perse niet de pil wilt slikken?

 19. A.
  juli 10, 2011 / 12:24

  Het eens met nono! Ik ben zo eindelijk van mijn acne afgeraakt (en dat op m’n 22e) en hoef nu geen foundation meer te dragen. Ik heb vroeger zowat alle lijnen van Clinique getest (plus nog héél veel andere merken en middeltjes, bezoekjes aan de dokter of dermatoloog) maar niets hielp. Clinique was véél te agressief en de resultaten waren om van te huilen. Maar je hebt wel 2 verschillende meningen over Clinique, dus hopelijk werkt het wel voor jou. En laat me raden, je wilt de pil niet nemen omdat je schrik hebt om 2 kilo aan te komen ofzo (het grappige is dan wel dat alle meisjes die daar zo angstig voor zijn die 2 kilo ook wel kunnen gebruiken)… Dat heb ik altijd zo’n onzin gevonden, maar de pil hielp ook wel niet voor mij acne dus da’s ook weer zoiets waar 2 verschillende meningen over zijn.

 20. Eline
  juli 10, 2011 / 13:22

  Annelies, zelf wel eens in de spiegel gekeken?

  Annemerel, kan me voorstellen dat je die puistjes vervelend vindt, maar voor een buitenstaander vallen ze nauwelijks op, misschien is dat een geruststelling :)

 21. juli 11, 2011 / 12:22

  ik moest wel even heel goed kijken hoor op de foto! Ze vallen niet echt ontzettend op! Kijk, helemaal glad is je huid misschien niet maar ik vind dat je er toch altijd prachtig uitziet. Maar hopelijk werken deze producten!

 22. augustus 6, 2011 / 15:39

  Respect to author , some excellent selective information . “It’s always too early to quit.” by Norman Vincent Peale.

 23. augustus 10, 2011 / 02:14

  Considerably, this post is really the sweetest on this notable topic. I harmonise with your conclusions and will thirstily look forward to your incoming updates. Saying thanks will not just be sufficient, for the phenomenal clarity in your writing. I will directly grab your rss feed to stay informed of any updates. Admirable work and much success in your business dealings!  Please excuse my poor English as it is not my first tongue.

 24. augustus 10, 2011 / 08:11

  Some really nice and utilitarian info on this web site, as well I conceive the style has got good features.

 25. augustus 10, 2011 / 13:36

  I like this blog it’s a master piece! Glad I discovered this on google.

 26. augustus 10, 2011 / 21:35

  It is in point of fact a great and useful piece of info. I’m happy that you shared this helpful info with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

 27. augustus 10, 2011 / 21:50

  I truly enjoy reading on this web site , it contains wonderful content . “Heavier-than-air flying machines are impossible.” by Lord Kelvin.

 28. augustus 10, 2011 / 22:32

  Do not forget, Obama is not a citizen of the United States of America and therefore is in violation of the Constitution. They also are in Violation of the 10th amendment of the Constitution. Therefore Obama, is in violation of the law.It would be a very good idea for you to read the 10th amendment.

 29. augustus 11, 2011 / 04:12

  I’ve recently started a web site, the information you provide on this site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work. “Quit worrying about your health. It’ll go away.” by Robert Orben.

 30. augustus 11, 2011 / 04:22

  Hi there, just changed into alert to your weblog thru Bing, and found that it is really informative. I am going to be careful for brussels. I’ll appreciate if you happen to proceed this in future. A lot of folks will likely be benefited out of your post. Cheers!

 31. augustus 11, 2011 / 04:49

  I’ve learn a few excellent stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting. I surprise how much attempt you put to create any such excellent informative website.

 32. augustus 11, 2011 / 04:51

  Wohh exactly what I was looking for, appreciate it for putting up.

 33. augustus 11, 2011 / 05:09

  Amazing! It is like you read my mind! You seem to know so much about this, just like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pictures to drive the content home a bit, besides that, this is informative blog post. A wonderful read. I will definitely be back.

 34. augustus 11, 2011 / 05:10

  I your writing style genuinely enjoying this web site. “Nothing is capable of being well set to music that is not nonsense.” by Joseph Addison.

 35. augustus 11, 2011 / 05:16

  I have recently started a web site, the info you provide on this site has helped me greatly. Thank you for all of your time & work. “There can be no real freedom without the freedom to fail.” by Erich Fromm.

 36. augustus 11, 2011 / 05:20

  I truly appreciate this post. I have been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thx again!

 37. augustus 11, 2011 / 05:24

  Very interesting points you have observed, thank you for posting.

 38. augustus 11, 2011 / 05:30

  Hello my friend! I want to say that this post is awesome, great written and come with approximately all important infos. I would like to see extra posts like this.

 39. augustus 11, 2011 / 05:36

  Very interesting information!Perfect just what I was searching for! “Energy is the power that drives every human being. It is not lost by exertion by maintained by it.” by Germaine Greer.

 40. augustus 11, 2011 / 05:37

  I like this post, enjoyed this one regards for putting up.

 41. augustus 11, 2011 / 05:41

  A fantastic blog post, I just given this onto a student who was doing a little analysis on that. And he in fact purchased me dinner because I discovered it for him. smile. So let me rephrase that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to talk about this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Two thumb up for this blog post!

 42. augustus 11, 2011 / 05:48

  I have been searching for a little for a few high-quality stories or weblog posts in this kind of field . After sufing in Bing, I eventually found your website. After studying this post, I knew I have discovered exactly what I need. TQ!

 43. augustus 11, 2011 / 08:24

  I always was interested in this topic and stock still am, thank you for putting up.

 44. augustus 11, 2011 / 08:39

  It’s best to take part in a contest for probably the greatest blogs on the web. I will advocate this website!

 45. augustus 11, 2011 / 12:52

  Just wanna state that this is extremely helpful, Thanks for taking your time to write this.

 46. augustus 12, 2011 / 06:01

  It’s best to participate in a contest for one of the best blogs on the web. I will recommend this web site!

 47. augustus 12, 2011 / 10:02

  Admirable Principle, though I would be in possession to declare that given the volume of views this has received it will be desirability meditating about trying to cultivate the spelling and the english! Made a awfully good read though, skillful matter.

 48. augustus 12, 2011 / 11:59

  Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you can do with some pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is fantastic blog. A fantastic read. I’ll certainly be back.

 49. augustus 12, 2011 / 14:12

  Keep up the good piece of work, I read few blog posts on this internet site and I conceive that your web site is very interesting and holds lots of wonderful info.

 50. augustus 12, 2011 / 18:39

  Keep up the great piece of work, I read few articles on this internet site and I conceive that your weblog is real interesting and holds sets of excellent info.

 51. augustus 12, 2011 / 22:02

  Thanks for sharing excellent information. Your web-site is very cool. I’m impressed by the info that you?ve on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles.

 52. augustus 12, 2011 / 23:22

  WONDERFUL Post.thanks for share..extra wait .. ?There are certainly lots of details like that to take into consideration. That is a great level to carry up. I offer the thoughts above as normal inspiration however clearly there are questions just like the one you convey up the place a very powerful factor will be working in sincere good faith. I don?t know if greatest practices have emerged around things like that, however I’m certain that your job is clearly identified as a fair game. Each boys and girls feel the influence of just a moment pleasure, for the remainder of their lives.

 53. augustus 13, 2011 / 00:08

  Excellent article. I will bookmark your website and be guaranteed to verify back typically.

 54. augustus 13, 2011 / 00:20

  Hiya, I am really glad I have found this information. Today bloggers publish only about gossips and net and this is actually irritating. A good website with exciting content, this is what I need. Thank you for keeping this website, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

 55. augustus 13, 2011 / 00:36

  Having been just browsing for useful blog posts intended for the project research when I happened to stumble on yours. Thanks for this useful material!

 56. augustus 13, 2011 / 01:31

  Thanks for taking the time to debate this, I feel strongly about it and love studying extra on this topic. If potential, as you acquire experience, would you thoughts updating your site with additional data? It is extremely helpful for me.

 57. augustus 13, 2011 / 02:04

  Do you mind if I repost this info on one of my Web sites?

 58. augustus 13, 2011 / 02:28

  The great thing is some places, like Similar Content, can pay you for any articles that you generate.

 59. augustus 13, 2011 / 03:55

  hey there and thanks for your info – I’ve certainly picked up something new from proper here. I did alternatively expertise several technical points using this website, since I skilled to reload the site many times prior to I may get it to load correctly. I have been pondering in case your web hosting is OK? Not that I am complaining, however sluggish loading cases times will very frequently have an effect on your placement in google and can damage your high quality rating if advertising and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Well I am including this RSS to my email and can glance out for much more of your respective exciting content. Ensure that you replace this once more very soon..

 60. augustus 13, 2011 / 04:04

  Thank you for sharing superb information. Your website is so cool. I’m impressed by the info that you have on this blog. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles.

 61. augustus 13, 2011 / 05:21

  Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is excellent, as well as the content!

 62. augustus 13, 2011 / 06:07

  Hey, you used to write magnificent, but the last several posts have been kinda boring… I miss your tremendous writings. Past few posts are just a little bit out of track! come on!

 63. augustus 13, 2011 / 06:20

  Ive been meaning to read this and just never obtained a chance. Its an issue that Im pretty interested in, I just started reading and Im glad I did. Youre a fantastic blogger, one of the very best that Ive seen. This weblog definitely has some data on subject that I just wasnt aware of. Thanks for bringing this stuff to light.

 64. augustus 13, 2011 / 06:38

  Congratulations on having one of the most sophisticated blogs Ive arrive throughout in some time! Its just incredible how considerably you can take away from some thing simply because of how visually beautiful it’s. Youve put with each other a great blog space –great graphics, videos, layout. This is unquestionably a must-see blog!

 65. augustus 13, 2011 / 06:39

  Do you mind if I repost this info on one of my Web sites?

 66. augustus 13, 2011 / 09:18

  Spot on with this write-up, I truly assume this website wants way more consideration. most likely be again to read far more, thanks for that info.

 67. augustus 13, 2011 / 09:19

  This is a truly very articulate opinion. Not many readers would actually, the way you just did. I am glad that there is so much value that have been uncovered and you’ve done your best, with with distinction. If you are possibly into e cigarette review, than by all means come in and check our stuff.

 68. augustus 13, 2011 / 11:53

  Your article constantly contain plenty of up to date facts. Exactly where do you come up with this? Merely saying you are really inspiring. Thanks again

 69. augustus 13, 2011 / 12:29

  Thanks for writing this. I really feel as though I know so much more about this than I did before. Your blog really brought some things to light that I never would have thought about before reading it. You should continue this, Im sure most people would agree youve got a gift.

 70. augustus 13, 2011 / 12:42

  The British Royal Mint features released various additional denominations of precious metal sovereigns, including 1/2 sovereigns with a great official value of 10 shillings

 71. augustus 13, 2011 / 13:05

  Hi this is a outstanding post. I’m going to e-mail this to my pals. I came on this while looking on the search engines I’ll make certain to come back. many thanks for discussing.

 72. augustus 13, 2011 / 16:15

  I always was interested in this subject and stock still am, thanks for posting.

 73. augustus 13, 2011 / 18:31

  Thank you for the blog post. Thomas and I have been saving to get a new e-book on this subject and your writing has made people like us to save the money. Your thoughts really solved all our queries. In fact, over what we had acknowledged just before we came across your fantastic blog. I no longer nurture doubts and a troubled mind because you clearly attended to our own needs in this post. Thanks

 74. augustus 13, 2011 / 19:40

  I’m very happy to read this. This is the kind of info that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 75. augustus 13, 2011 / 21:38

  I saw a lot of website but I think this one has got something extra in it.

 76. augustus 13, 2011 / 21:40

  jb is cutest kid ever

 77. augustus 13, 2011 / 22:44

  There are some interesting closing dates on this article however I don know if I see all of them center to heart. There is some validity but I’ll take hold opinion until I look into it further. Good article , thanks and we would like more! Added to FeedBurner as properly

 78. augustus 13, 2011 / 22:58

  Absolutely indited written content, Really enjoyed reading.

 79. augustus 14, 2011 / 02:21

  How is it that just anybody can write a blog and get as popular as this? Its not like youve said anything extremely impressive –more like youve painted a fairly picture more than an issue that you know nothing about! I dont want to sound mean, right here. But do you seriously think that you can get away with adding some quite pictures and not genuinely say anything?

 80. augustus 14, 2011 / 02:29

  I’ll be sharing this post with my wife. Thanks!

 81. augustus 14, 2011 / 03:31

  I was suggested this web site by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my difficulty. You are wonderful! Thanks!

 82. augustus 14, 2011 / 04:32

  Sick! Just acquired a brand-new Pearl and I can now read your weblog on my phone’s browser, it didn’t operate on my old one.

 83. augustus 14, 2011 / 08:33

  Wow that was strange. I just wrote an really long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyhow, just wanted to say wonderful blog!

 84. augustus 14, 2011 / 09:08

  I am so happy to read this. This is the kind of info that needs to be given and not the accidental misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

 85. augustus 14, 2011 / 09:42

  Cannibals prefer those who have no spines.

 86. augustus 14, 2011 / 10:09

  I’ll be sharing this post with my wife. Thanks!

 87. augustus 14, 2011 / 10:12

  you’ve an ideal weblog here! would you prefer to make some invite posts on my blog?

 88. augustus 14, 2011 / 10:32

  Dynamite Stuff, although I would be in possession to say that given the throng of views this has received it should be desirability meditating about trying to revise the spelling and the english! Made a powerfully good read though, awesome stuff.

 89. augustus 14, 2011 / 14:16

  i have justin as my wallpaper

 90. augustus 14, 2011 / 17:53

  What i do not understood is in fact how you are now not actually much more smartly-liked than you may be now. You are very intelligent. You know therefore significantly relating to this subject, produced me in my view imagine it from numerous various angles. Its like men and women don’t seem to be interested except it is one thing to accomplish with Woman gaga! Your personal stuffs excellent. Always deal with it up!