>Beautiful Blogger Award

>Vorige week kreeg ik hem van Eva, gister van Ashleylynn en vanmorgen van Martine. Goed nu kom ik er natuurlijk niet meer onderuit om het stokje door te geven, haha. In ieder geval bedankt meiden, super leuk om waardering voor je weblog te krijgen!

Goed nu ga ik me dus even aan de regels van het stokje houden, de eerste ben ik alvast nagekomen, ik heb degene die me de award gegeven hebben bedankt.

Tweede regel is de award op je weblog plaatsen, na wat speurwerk heb ik de award gevonden. Althans, ik neem aan dat dit de award is, het kan natuurlijk ook een leuk photoshop momentje van iemand zijn geweest, maar dat zullen we waarschijnlijk nooit weten. Dus, hier is ‘ie dan

Dan op naar de volgende regel, link degene die je genomineerd heeft, dat heb ik al gedaan tijdens mijn bedank speech :)

En dan nu de vierde een meest uitgebreide regel, deel zeven interessante feiten over jezelf. Goed, nu ga ik even heel diep graven om iets te verzinnen wat jullie nog niet weten, want na zeven jaar schrijven over jezelf blijft er natuurlijk niet echt veel over.

Feit 1: Ik hou van de geur van nieuwe Apple producten. Echt waar, die dingen hebben een hele specifieke geur. Toen ik van het weekend mijn MacBook Air uit de doos haalde stroomde er ook alweer een golf van geluk door mij heen. Ja natuurlijk, ik had een MacBook Air, maar die geur deed het hem ook wel hoor!

Feit 2: Ik kan niet normaal een kauwgumpje eten, nee het pakje moet bij altijd in een keer leeg. Daarom heb ik dus nooit kauwgum in mijn tas, als ik het koop is het direct op. Het ergst is als ik een familypack kauwgum koop, want dan eet ik ook gewoon maar door. Ik heb al meermalen ’s avonds zo’n opgezette pijnlijke buik gehad omdat ik zo nodig drie pakjes kauwgum moest eten.

Feit 3: Ik vind het heel fijn om met mijn ouders en broertje en zusje in de auto te zitten, bij voorkeur op weg naar een fijne vakantiebestemming. Ik zit gerust twaalf uur achterelkaar in de auto. Ik ga zitten, doe mijn ogen dicht en val in zo’n fijne lichte slaap, waarin je je nog wel vaag bewust bent van de omgeving om je heen, maar het je eigenlijk helemaal niks kan schelen. Lekker muziekje in mijn oren en genieten maar. Ik heb dit alleen bij mijn vader in de auto, als ik bij iemand anders in de auto zit lijk ik die rust nooit te vinden.

Feit 4: Ik ben allergisch voor appels en ananas, als ik het eet krijg ik bultjes en jeuk in en om mijn mond. Heel erg jammer, want ik ben echt een appel en ananas fan. Maarrrrr als de appel of ananas warm is, of verwerkt in een ander product, dan heb ik er ineens geen last meer van. Verrry strange.

Feit 5: Ik kan niet schrijven op papier. Aantekeningen maken tijdens de les gaat nog niet, maar echt iets leuks schrijven gaat dus echt niet. Ik ben dan echt mijn mojo kwijt ofzo. Erg vervelend tijdens essaytentamens die in de klas met pen en papier geschreven moeten worden, want ik haal altijd veel lager dan voor mijn proefessays die ik thuis op de computer gemaakt heb.

Feit 6: Ik ben heel slecht in rommel opruimen, mijn neiging tot drie keer per dag te verkleden daarbij opgeteld en je hebt een kamer waar de vloer standaard onzichtbaar is. Voor opruimen maak ik veel te weinig tijd, liever geef ik m’n zusje wat geld en houdt zij het bij. Ik ben echt heel erg.

Feit 7: Ik heb een bochel. Officieel noemen ze het scoliose, maar ik noem het liever mijn bochel. Het is niet heel ernstig, maar je ziet het wel. Mijn rechter schouder is iets hoger dan de ander. Ik krijg vooral last als ik langere tijd in dezelfde houding zit en als ik tijdens het shoppen mijn tas te zwaar maak (wat vrijwel altijd het geval is, omdat mijn tas met een portemonnee, een lipgloss en een pen al te zwaar is) dan krijg ik eerst last van mijn schouder en later krijg ik hoofdpijn. Niet zo’n hele goede grap dus, want shoppen moet juist een leuke ervaring zijn, geen pijnlijke, toch?

En dan zijn we nu beland bij het nomineren van de weblogs voor de Beautiful Blogger Award. Het is een beetje lastig, omdat ik zo lang gewacht heb zal iedereen hem vast al lang een keer gekregen hebben. Ik ga dan ook niet kijken of je de Award al gehad heb, ik geef de award aan mijn zeven favoriete weblogs (degene die mij genomineerd hebben excluded.)

Genesis, omdat ze net als ik gister online is gegaan met een nieuwe site en ze de allerbeste schrijfster van weblogwereld is, Eline, omdat we elkaar al vanaf het begin volgen en net een super leuke nieuwe layout heeft, Aisling omdat zij de meest gezellige en echt persoonlijke weblog heeft die ik ken, Nathalie omdat ze hartstikke goed bezig is in Canada, Gwendolyn omdat ze de meest schattige weblog heeft van iedereen, Marieke omdat ik maar weinig zulke lieve succesvolle weblog persoonlijkheden ken die ook nog eens zo’n leuke weblog hebben en Liz, omdat ze super leuke chicklits schrijft en ik denk dat ze over een paar jaar beroemd is

Delen:

40 Reacties

 1. Marieke
  februari 2, 2010 / 09:07

  >Ik heb 'm ook al een paar keer gehad (maar nog nooit met zo'n lieve motivatie als hier bij jou, thanxxxx!), maar ben er nog niet uit of ik hem ook ga doen… Ben niet zo heel erg van de stokjes, alhoewel dit wel een leuke is.
  Ga erover nadenken!

  Dit is wel heel leuk om te lezen trouwens, hihi. Ik hou ook van (de geur van?) Apple en ik wil zoooo graag een MacBook. Ik wil de loterij winnen. Punt. ;)

 2. Anonymous
  februari 2, 2010 / 11:32

  >Ik ben ook allergisch voor appels en ananas (voor alle fruitsoorte, basically) en de reden waarom je geen allergische reactie krijgt als het verwarmd is, is omdat de moleculen kapot gaan bij een temperatuur boven de 100 graden! Bijvoorbeeld: als ik appeltaart eet, krijg ik geen jeuk, omdat zo'n taart bereid is op 160 graden.

 3. Genesis.
  februari 2, 2010 / 12:20

  >Thanks for this sweetheart, cherry on top of an albeit rainy but lovely day! XO.

 4. Gwendolyn
  februari 2, 2010 / 13:26

  >He thank you! Ik heb 'm inderdaad al gehad, maar ik edit hem zo even! :)

  En ik schrijf juist héél graag op papier! Ik hou wel van mijn handschrift, doe niets liever dan lijstjes bijhouden en alles wat ik denk neerschrijven. Superleuk om te lezen wel zo'n doorgeefstokjes!

 5. Eline
  februari 2, 2010 / 18:46

  >Dank je voor de nominatie, al had ik hem net al gepost! Ik kan juist helemaal niet goed tegen lang in de auto zitten…

 6. Nathalie
  februari 2, 2010 / 19:45

  >Jee, ik ben goed bezig in Canada :D Bedankt voor de nominatie. En met feit drie ben ik het helemaal eens. Niets zo lekker als wegdoezelen in de auto op weg naar je vakantiebestemming :)

 7. Anna
  februari 2, 2010 / 21:12

  >O.. wat moet ik nou.. weer 7 blogs, en ik heb al zo veel om te lezen :) Ik denk dat ik het er maar bij laat tot ik weer bij ben met al mijn huidige blogs :P

 8. Britte
  februari 8, 2010 / 16:53

  >Hee lieve Annemerel! Hoe is-ie nu met jou?? Kwam via-via ineens weer op jouw blog terecht, leuk om even te lezen. Moest echt even reageren op dit stukje, aagezien ik zoveel herken!

  – Ik ben ook allergisch voor ananas: zelfde symptomen, en ik vind het ook zo lekker! Niet allergisch voor appels, maar die doen gewoon pijn aan m'n tanden en van het sap word ik misselijk.

  – Ik heb ook scoliose – als ik naar voren hang zie je het vooral goed, dan steekt m'n rechterschouderblad een heel eind boven m'n linker uit. Ook vaak nek- en hoofdpijn erdoor! (As we speak, bijvoorbeeld…)

  – Ik kan ook niet schrijven op de ouwerwetse manier. Spijtig! Ik wil zo met rode wijn en kaarsjes en chansons en sigaretten en dan met m'n ganzeveer :(

  – Ik weet niet eens of mijn kamervloer van hout, beton, tapijt of tegels is ;)

  – Achterin de auto zitten met een muziekje is mijn allerliefste hobby! Ook inderdaad vooral bij papa (de mijne dan).

  Alleen die kauwgom issue herken ik niet, en ik heb nog nooit nieuwe Applespullen geroken geloof ik!

  X, je dubbelgangster (Britte)

 9. augustus 10, 2011 / 22:40

  Fair enough, I stand corrected. So you need to get the Steve Youngs, the Tom Bradys, and the Jim Kellys, etc.

 10. augustus 13, 2011 / 00:10

  Hello there, I found your blog via Google even as looking for a related topic, your website came up, it seems to be good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

 11. augustus 13, 2011 / 00:47

  Spin articles begin with the original article, and then words or even sentences are rearranged to produce multiple unique articles. Applying this method you can build a large quantity of articles for the very low cost.

 12. augustus 13, 2011 / 01:44

  Thanks for sharing excellent information. Your website is very cool. I am impressed by the info that you have on this website. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for extra articles.

 13. augustus 13, 2011 / 03:25

  Good info. Thanks.

 14. augustus 13, 2011 / 03:44

  What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively useful and it has aided me out loads. I am hoping to give a contribution & aid other users like its helped me. Great job.

 15. augustus 13, 2011 / 05:38

  I have to confess that i typically get bored to learn the entire thing however i believe you’ll be able to add some value. Bravo !

 16. augustus 13, 2011 / 06:19

  Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your web site, how could i subscribe for a blog website? The account helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

 17. augustus 13, 2011 / 07:39

  Thank you for sharing superb information. Your web-site is very cool. I am impressed by the info that you have on this website. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles.

 18. augustus 13, 2011 / 08:50

  Wonderful job right here. I genuinely enjoyed what you had to say. Keep heading because you absolutely bring a new voice to this topic. Not many people would say what youve said and still make it interesting. Properly, at least Im interested. Cant wait to see a lot more of this from you.

 19. augustus 13, 2011 / 10:23

  The British Royal Mint provides released various additional denominations of gold sovereigns, including 1/2 sovereigns with a great official value of 10 shillings

 20. augustus 13, 2011 / 10:59

  First of all, allow my family recognize a person’s command during this matter. Even though this is certainly brand new , nevertheless soon after registering your site, this intellect has exploded extensively. Allow all of us to take hold of one’s rss to help keep in touch with at all probable messages Sincere understand but will pass it on to help admirers and my individual are living members

 21. augustus 13, 2011 / 11:51

  This actually answered my downside, thank you! By the way, you RSS does not work for me.

 22. augustus 13, 2011 / 11:52

  Im no pro, however I feel you merely made the perfect point. You obviously know very well what youre referring to, and I can actually get behind that. Thank you for staying so upfront and so honest.

 23. augustus 13, 2011 / 12:41

  god i love him

 24. augustus 13, 2011 / 13:04

  I’ve also been thinking about the same identical thing these days. Grateful to see an individual on precisely the same wavelength! Superb post.

 25. augustus 13, 2011 / 15:21

  You make a very interesting point here. I did search on this issue and I believe that a lot of people will agree with your blog post.

 26. augustus 13, 2011 / 17:44

  You completed some fine points there. I did a search on the topic and found nearly all folks will consent with your blog.

 27. augustus 13, 2011 / 17:53

  I am so happy to read this. This is the kind of info that needs to be given and not the accidental misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

 28. augustus 13, 2011 / 19:29

  I’ll be sharing this post with my wife. Thanks!

 29. augustus 13, 2011 / 23:24

  I’ve been exploring for a little for any high quality articles or blog posts in this kind of area . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this website. Studying this information So i am happy to express that I have a very just right uncanny feeling I discovered just what I needed. I most surely will make certain to don’t omit this website and give it a look a continuing.

 30. augustus 14, 2011 / 02:16

  Nice post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely useful info particularly the last part :) I care for such info much. I was looking for this particular info for a long time. Thank you and best of luck.

 31. augustus 14, 2011 / 03:41

  How is it that just anybody can publish a weblog and get as popular as this? Its not like youve said something extremely impressive –more like youve painted a pretty picture through an issue that you know nothing about! I dont want to sound mean, here. But do you definitely think that you can get away with adding some fairly pictures and not really say something?

 32. augustus 14, 2011 / 03:48

  I admire the beneficial information and facts you provide inside your articles or blog posts. I will bookmark your weblog and also have my youngsters check up here often. I am very certain they’ll learn a lot of new stuff right here than anybody else!

 33. augustus 14, 2011 / 04:12

  bieber is gay

 34. augustus 14, 2011 / 05:53

  I’ll be sharing this post with my wife. Thanks!

 35. augustus 14, 2011 / 06:42

  I’m so happy to read this. This is the kind of info that needs to be given and not the accidental misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

 36. augustus 14, 2011 / 08:16

  I’m not that much of a internet reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back later. All the best