VLOG: Aan negatieve dingen zit vaak iets positiefs #161

Gisterochtend werd ik wakker met migraine. Super vervelend toen ik er last van had, maar uiteindelijk kon ik er wel iets positiefs van maken.

Delen:

2 Reacties

  1. juni 11, 2017 / 17:29

    Knap hoor om toch te gaan hardlopen als je zo wakker werd! Ik moet trouwens iets grappigs vertellen. Mijn oudste zoon van 4 kijkt soms mee naar je vlog. (hij houdt van hardlopen en wil graag op wintersport, dus hij vindt je vlog top). In je vlog van gisteren vroeg hij of jij aan het sturen was en waar je vader dan was. Dus ik zei verbaasd dat vrouwen toch ook kunnen autorijden en ik toch ook rijd. O vroeg hij, is Annemerel dan een mama? Nee, zei ik, Annemerel is pas 28. En toen vroeg hij heel verbaasd:” is Annemerel dan een echt mens, net als ons?? Is dat echt waar?” Dus ik hoop dat je met je nieuwe boek weer een boekpresentatie doet bij de Paagman, dan kan ik hem laten zien dat je echt bent ?

  2. Ilse
    juni 15, 2017 / 01:53

    Ik ben gelijk weer Taylor Swift gaan luisteren, haha.