FRIDAY FAVOURITES: 268

Favourite View – Dolomites

Ik schrijf dit stukje met een prachtig uitzicht op de Dolomieten. De zon brand op mijn armen en gezicht, ik zie rotsachtige bergen, een enkele wolk en rode geraniums hangen aan de balustrade. Ik drink een glas ijskoude pellegrino met citroen en denk alleen maar, als ik dat nieuwe huisje niet zou hebben, zou ik hier best de rest van de zomer willen blijven.

Favourite Place – Home Sweet Home

 photo IMG_8889.JPG.jpeg

(Dit is letterlijk de enige foto die ik van mijn nieuwe huisje gemaakt heb… ZO lelijk. Maar hé waarschijnlijk nog genoeg tijd om betere foto’s te maken)

Het zal je wellicht niet ontgaan zijn dat ik deze week verhuisd ben. Na precies drie jaar in mijn studio aan de Groot Hertoginnelaan in Den Haag, ben ik vertrokken naar een nieuw plekje in Den Haag. Met iets meer ruimte en niet geheel onbelangrijk, een vaatwasser. Ik vind het altijd best lastig om afscheid te nemen van plekken en ik had er de afgelopen weken dan ook best wel een beetje moeite mee dat ik zou gaan verhuizen, maar nu ik uiteindelijk verhuisd ben en mijn spullen in mijn nieuwe appartement staan ben ik alleen maar ontzettend blij.

Favourite Vlog – Moving Vlog

Het is misschien een beetje gek om je eigen vlog als je favoriete vlog te benoemen, maar ik word oprecht zo blij met mijn verhuisvlog, waar ik een paar weken aan gewerkt heb. Dit is zo’n video die ik – net als mijn New York en Boston marathon avonturen – nog vaak ga terugkijken. Wat de vlog extra mooi maakt zijn alle lieve reacties die jullie eronder geplaatst hebben en alle duimpjes omhoog die ik gekregen heb (OK, ook wat naar beneden, maar ja je kunt niet alles hebben in het leven).

Favourite People – My Parents

Mijn vader die vrijdagavond tot half twaalf plinten staat te verven en de volgende dag onvermoeid doorgaat met de rest van mijn appartement. En dan vervolgens een dag later – op vaderdag nota bene – meegaat naar IKEA, zijn middag en avond spendeert aan het opruimen van mijn studio en dan op maandagavond na zijn werk nog even een kast en een bank in elkaar zet. Mijn moeder die zorgt dat ik in leven blijven door middel van overlevingspakketjes, helpt bij het in elkaar zetten van kasten, mijn keukenkastjes netjes heeft ingeruimd en de meest positieve woorden heeft. Waar zou ik zijn zonder ze. Ook heel veel lof voor Laura en Robin trouwens, die hun hele zaterdag opofferde om mijn appartement te verven. En Roos, die iedere dag mijn vlogs online zette (ik vergat het gewoon) en zaterdagavond met me mee ging wandelen. Love you.

Favourite Song – Coldplay – All I Can Think About Is You

Dit nummer heb ik afgelopen week minstens tweehonderd keer geluisterd. Misschien is dit wel mijn favoriete Coldplay nummer ooit. De liefde gaat dieper dan de samenwerking met The Chainsmokers. En wellicht stoot hij zelfs ‘A Sky Full of Stars’ van zijn troon. En Paradise… en Amsterdam. En Clocks… DAMN, Coldplay heeft eigenlijk een partij mooie nummers gemaakt. Mijn favoriete band sinds december 2002. Wauw, dat is al meer dan de helft van mijn leven.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Jessica
  juni 23, 2017 / 13:48

  De Coldplay liefde begrijp ik maar al te goed! Zeker nadat ik ze woensdag live gezien heb tijdens hun concert in Brussel. <3

 2. Britt
  juni 23, 2017 / 14:22

  Ik moest even wennen aan hun nieuwe liedje, maar hoe vaker ik hem luister hoe leuker ik hem vind worden!

 3. Vivian
  juni 23, 2017 / 17:06

  Wauw ik weet nog dat ik je begon met volgen toen je ging verhuizen drie jaar geleden. Ongelooflijk dat dat alweer drie jaar geleden is!

 4. juni 23, 2017 / 21:48

  Verhuizen is altijd zo’n klus, maar het is zooooo fijn als eindelijk alles klaar is! Tot nu toe hoefde ik alleen maar afscheid te nemen van een plek om naar een andere stad / een ander land te gaan en dat viel meestal mee. Alleen toen ik uit New York wegging en eigenlijk niet echt wist wat de volgende stap zou zijn…dat was wel moeilijk :(

 5. juni 23, 2017 / 22:18

  Jij hebt inderdaad wel echt gouden ouders zeg. Koester ze <3 Veel plezier op je nieuwe stekkie!

 6. Ilse
  juni 24, 2017 / 19:42

  Coldplay heeft inderdaad zulke fijne muziek! En ik weet nog wel dat je naar je eerste huisje ging verhuizen! En wat fijn zeg dat je ouders en je zusje en je vrienden zo meehelpen met alles!