>ASK ME ANYTHING: Beauty & Fashion

>

Photobucket

Shopping in Paris

Koop je al je spullen zelf, of krijg nog aardig veel van je ouders?
Met Sinterklaas en m’n verjaardag word ik natuurlijk goed verwend, maar verder betaal ik alles zelf. Van m’n ziektekostenverzekering tot de inhoud van m’n kledingkast. Van m’n auto tot de crèmes die ik op m’n gezicht smeer en m’n vakanties (behalve de vakanties met m’n ouders dan). Natuurlijk woon ik nu (nog even) thuis, dus eten hoef ik niet zelf te betalen, behalve als ik iets anders dan de rest wil eten.

Verf je je haar?
Ik neem 1x per jaar highlights, en ze doen wel eens een crème in m’n haar waarvan het gaat glanzen en het net een tintje lichter wordt. Maar echt een heel andere kleur heb ik nog nooit gehad. Stiekem zou ik heel graag een keer rood haar willen, maar ik durf dat niet, dus denk dat dat maar een keer een pruikje wordt ;-).

Hoe heb je je haar zo lang gekregen?
Ik laat m’n haar sinds m’n veertiende groeien en het is sinds m’n zestiende denk ik zo langs al het nu is. Ik probeer niet te veel te verven, ga twee keer in het jaar naar de kapper, gebruik zo min mogelijk föhns en andere ‘hottools’ en gebruik een keer in de week een maskertje.

Als je een beautyproduct mee zou mogen nemen naar een onbewoond eiland, wat zou het zijn?
Een goede dagcreme. Dat is zo belangrijk. En als ik mascara zou zeggen, dan zou ik ook niet meer zonder make-upremover kunnen. Dagcreme is zo fijn, als je jouw crème gevonden hebt, dan. Ik heb vaak last van droge, jeukende plekjes en dan moet er echt crème op, eerder rust ik niet. Oh een onbewoond eiland associeer ik met veel zon, dus dan is een goede voedende dagcreme met genoeg bescherming ook niet geheel onbelangrijk.

Welke nagellak draag jij het vaakst?
Nude-achtige kleuren van OPI & WIC. Bijvoorbeeld Tickle Me France-Y van OPI en Antwerps van WIC.

Welke tandpasta gebruik jij?
Ik heb er twee, als ik graag een frisse adem wil en sowieso voordat ik naar bed ga, gebruik ik Colgate Advanced Whitening. Maar die is zo fris, dat je het eerste uur niks meer kunt eten zonder daar een hele vieze smaak van te krijgen. Daarom wissel ik het af met Sensodyne Proglasur, die heeft heel weinig smaak en die moet ik van m’n tandarts ook eigenlijk gebruiken, omdat mijn glazuur dus wel een hulpmiddeltje kan gebruiken.

Welke Shampoo gebruik jij?
Iets van Loreal en het zit in een roze fles, volgens mij is ‘ie voor lang en kwetsbaar haar. Ik let daar nooit zo op eigenlijk, ik heb ook niet het idee dat ik van een andere shampoo ineens heel ander haar krijg!

Welke tas zou je kopen als je honderdduizend euro zou winnen?
De Chanel 2.55 medium, kalfsleer, zilveren hardware. Oh en een antieke reiskoffer van Louis Vuitton.

Welke trend voor het aankomende seizoen ga jij overslaan.
Crop Tops. Ik mag dan absoluut niet dik zijn, mijn buikje is helaas nog niet van staal en eh.. zonder buik van staal vind ik dat dus echt vreselijk ordinair, zo’n blote buik.

Liefs,

Delen:

7 Reacties

 1. Evelien
  januari 23, 2011 / 09:45

  >Haha, ik ben het helemaal eens met de laatste vraag. Die Crop Tops snap ik ook niet helemaal… dat is echt voor maatje zero, en zelfs dan vind ik het gewoon niet mooi.

 2. Marjon
  januari 23, 2011 / 10:54

  >Ik vind het leuk om al je antwoorden te lezen!
  Origineel idee.

 3. Eline
  januari 23, 2011 / 11:00

  >Jaloers op je prachtige blonde lokken!

 4. liesbethbruyneel
  januari 23, 2011 / 12:10

  >Deze blogpost zijn echt super tof om te lezen! :D Ben al benieuwd naar de rest…

 5. chezzelia
  januari 23, 2011 / 13:18

  >Crop tops zijn echt niet mooi! Ook al was je buik van staal.. hahah

  Leuke antwoorden!

 6. Anonymous
  februari 5, 2011 / 11:38

  >Hallo,

  voor 10000euro heb je al veel antieke Vuitton koffers hoor. Ik ben een verzamlaar en verkoop al antieke Vuitton koffers in goede staat vanaf 2000 euro!

  Vriendelijke groeten
  Germain Burie

  germainburie@hotmail.com