Arriverderci, Ciao, I’m BACK!

Na twaalfhonderd kilometer en veertien en een half uur autorijden (alleen, want Roos heeft nog steeds haar rijbewijs niet) ben ik gisteravond thuis gekomen. Bijna vier uur later dan Google Maps van te voren voor ons gepland had. Beetje jammer, maar ik zal verder niet klagen want mijn ouders hebben de nacht noodgedwongen op een parkeerplaats van een garage in Oostenrijk door moeten brengen omdat hun auto het na een paar honderd kilometer begaf. Ik bedoel, wat waren die veertien en een half uur achter het stuur nu eigenlijk?

Maar goed, ik ben weer terug dus. Ik heb twee heerlijke weken in Italië gehad en heb lichte heimwee verschijnselen, maar ben toch ook wel weer blij om thuis te zijn. Vanmorgen uploadde ik vier vlogs tegelijkertijd binnen vijftien minuten. In Italië kon ik in dezelfde tijd 1% van 1 video uploaden. Als ik geluk had en op een plek zat waar mijn iPhone niet de gevreesde ‘no service’ aangaf. Daarnaast ben ik ook blij om weer écht serieus aan het werk te gaan. Met de deadline van mijn boek over vier weken moet dat ook wel.

Mijn blog heb ik in Italië voor het eerst in zes jaar niet netjes dagelijks bijgehouden. Dat voelde in het begin wel raar, maar geloof me, dit was zeker niet het begin van het einde. Ik ben gemotiveerder dan ooit om fijne blogs te schrijven. Later dit jaar wil ik een frisse wind door mijn blog laten waaien (is dit überhaupt een kloppende uitdrukking?), maar nu moet ik nog even roeien met de riemen (tijd) die ik heb.

De Italië-dagboeken laten nog even op zich wachten (het SD-kaartje waar een groot deel van de foto’s nog op staat ligt bij mijn ouders en die weten niet hoe lang het gaat duren voordat hun auto gerepareerd is), maar ik probeer deze week iets regelmatiger blogs te publiceren dan afgelopen twee weken. En dan ben ik volgende week maandag écht weer helemaal terug. Denk ik.

Ondertussen trakteer ik jullie tot en met vrijdag dagelijks op twee vlogs (eentje om 6.00u en eentje om 17.00u), zodat ik komende zaterdag weer helemaal gelijk loop met mijn vlogs. En dan probeer ik om dagelijks om 12.00u ook een blog te plaatsen.

Dank voor jullie geduld, lieve berichtjes toen ik in Italië was en ik hoop dat jullie mijn vlogs komende week leuk vinden.

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. Marion
  juli 24, 2017 / 12:36

  Roos! Haal je rijbewijs!

  • Annemerel
   Auteur
   juli 24, 2017 / 16:39

   JA ECHT HE!!

 2. Lisa
  juli 24, 2017 / 14:08

  Jaaaa, fijn dat je weer terug bent! Kan niet wachten op je vlogs en blogs!
  Wel zo lang mogelijk je vakantiegevoel vasthouden he.

  En wat rot voor je ouders.. Hoop dat ze snel naar huis kunnen :-)

  • Annemerel
   Auteur
   juli 24, 2017 / 16:39

   Ik hoop het ook echt maar ziet er niet heel positief uit.

 3. Johan
  juli 24, 2017 / 15:13

  Maak je ook nog tijd voor het lopen deze week? ?

  • Annemerel
   Auteur
   juli 24, 2017 / 16:39

   Ga mijn best doen! Nee, echt!

 4. Ineke Koster
  juli 24, 2017 / 16:11

  Hallo Annemerel, volg je al heel lang en wilde je niet lastig vallen in je vakantie. Zit nu midden in een verhuizing en vind/vond jouw gordijnen zo mooi. Ben al bij de Ikea geweest maar kom er niet uit. Weet je nog de naam, zodat ik gerichter kan zoeken. Hoor graag van je, groetjes Ineke.

  • Annemerel
   Auteur
   juli 24, 2017 / 16:39

   Hi Ineke, dankjewel. De gordijnen zijn de goedkoopste van Ikea, Vivan, 9,99 per paar. Succes met de verhuizing!

 5. Tessa
  juli 24, 2017 / 17:24

  Welkom thuis! Jeetje wat zijn die twee weken voorbij gevlogen zeg.. maar aan je vlogs te zien heb je een hele fijne vakantie gehad :) En wat leuk dat je nu even twee vlogs per dag gaat publiceren; één voor en één na m’n werk haha!
  Hopelijk valt het voor je ouders mee met de auto..

 6. Marjolein
  juli 24, 2017 / 17:46

  Yes, leuk dat we deze week extra vlogs krijgen :) Ik geef je groot gelijk dat je lekker vakantie hebt gehouden en je blog niet helemaal hebt bijgehouden. Iedereen heeft of krijgt vakantie, dus jij mag dat ook! Ben erg benieuwd wat voor wilde plannen je voor je blog hebt.

 7. juli 24, 2017 / 19:00

  Wat fijn dat je je blog een beetje hebt kunnen los laten tijdens je vakantie!

 8. Ilse
  juli 24, 2017 / 19:01

  Mooi dat jullie wel een goede reis hebben gehad maar balen zeg voor je ouders! Ik kijk uit naar alle vlogs die komen deze week!

 9. juli 24, 2017 / 20:51

  Ja hoor, 2 vlogs per dag, denk je dat ik niets te doen heb ofzo? ;-)
  Ben gewoon aan het werk, dus ga van het weekend wel even inhaalslag doen haha.
  Jammer van het internet, dat je niet kon uploaden, maar ook wel echt vakantiegevoel dan toch?
  (of toch niet haha? Zou zelf niet zonder kunnen, heel erg…)

  • Annemerel
   Auteur
   juli 25, 2017 / 10:12

   Hahaha fijn weekend alvast ;-) En werkse!

 10. juli 27, 2017 / 09:57

  Dat gevoel van thuiskomen en weer volop zin hebben om met hernieuwde energie aan de slag te gaan met je dagelijkse bezigheden is echt op zich al een reden om op vakantie te gaan. Geniet ervan!