>And the award for the most boring personality of the year goes to…

>

Stiekem ben ik op dit moment echt de meest saaie persoonlijkheid ooit. Ik laat feestjes schieten omdat ik aan mijn scriptie moet, ik kan me al niet eens meer herinneren dat ik voor het laatst uit ben geweest en eerlijk gezegd kruip ik ook gewoon liever met een boek of filmpje in bed dan dat ik ’s avonds spannende avonturen beleef. De enige spannende dingen in mijn leven zijn de momenten waarop ik met een veel te hoge hartslag op de hometrainer interval-training doe, als ik in de auto de weg weer eens niet kan vinden, of als ik wil gaan pinnen en ik benieuwd ben of ik eigenlijk nog wel geld op mijn rekening heb.
Toch klaag ik niet. Misschien gedraag ik me niet als de typische twintigjarige student, maar wie zegt er dat ik dat wil? Eerlijk gezegd vind ik de voordelen van een avondje stappen echt niet opwegen tegen de nadelen (Ik heb echt de ergste katers ooit, ben een week daarna nog steeds sleep-deprived, en de dag erna is voor mij altijd een weggegooide dag) en tja, zo’n feestje is wel gezellig.. Maar die scriptie. Echt ik heb dat een beetje onderschat. Zestien maart, als in over 31 dagen, moet ik mijn laatste hoofdstuk al inleveren! Hallo? Dat gaat best snel… En in die 31 dagen ga ik dus nog negen dagen op wintersport en is het restaurantweek en moet (of mag..) ik dus vijf dagen achter elkaar werken. Ik weet zeker dat als ik naar een feestje ga mijn humeur toch ver beneden peil is omdat ik het alleen maar benauwd krijg van de deadlines die continu door mijn hoofd spoken.
Ach het komt allemaal wel goed, als ik eenmaal die scriptie heb ingeleverd komt het allemaal wel weer. En dan heb ik misschien zelfs wel mijn bachelor gehaald, dat is toch gaaf? Nu moet ik gewoon even knallen en dan kan ik mezelf daarna weer lekker gaan misdragen. Tot die tijd geniet ik gewoon van rustige sushi-dinners&lunches met vriendinnetjes, hardlooprondjes als de zon weer schijnt en shop-avonturen tussen de colleges door. Komt wel goed met mij :)
En nu weer verder met mijn scriptie, ik was gister op een verplichte studentenbijeenkomst en de negentiende scriptieprijs werd uitgereikt. Nu heb ik dus een doel he, ik ga die twintigste scriptieprijs in de wacht slepen! (of gewoon een zeven halen zodat ik in ieder geval een toelatingstest voor de master die ik het liefst wil doen mag maken!)
Liefs en drink vanavond een wijntje of cocktailtje voor mij,
Annemerel
Delen:

11 Reacties

 1. Anonymous
  februari 13, 2010 / 16:15

  >hardslag?!?!

 2. Anonymous
  februari 13, 2010 / 16:58

  >Wat bekijk je het negatief! Je hebt niet de saaiste persoonlijkheid, maar je bent een verstandige studente die de juiste prioriteiten stelt. Het jaar is nog lang niet om, dus je hebt nog genoeg tijd om te feesten joh.

 3. Annemerel
  februari 13, 2010 / 17:08

  >Volgens mij bekijk ik het helemaal niet negatief? Ik zeg juist dat ik er van geniet.. Maar er zijn wel veel mensen die zich afvragen of ik ooit wel eens wat geks doe..

 4. Eline
  februari 13, 2010 / 19:06

  >Hoezo saai? Helemaal nik mis mee, toch! Wat hebben jullie trouwens een strak schema voor die bachelorscriptie, bij ons was het veel losser allemaal.

 5. Niekje
  februari 13, 2010 / 19:45

  >Waarom saai? Sommige dingen hebben nu eenmaal de prioriteit. Liever saai, dan straks de sjaak toch? Die lui heb je er ook tussen zitten omdat die wel door blijven feesten.
  Enne een boek/filmpje 's avonds is ook erg heerlijk. Moet zeggen dat mijn prioriteit daar momenteel ook naar uit gaat…

 6. Ashley Lynn
  februari 14, 2010 / 10:51

  >Haha, ik ben precies zo. Misschien inderdaad wel "saai" (hoor altijd de gekste verhalen van een vriendin die bij het corps zit in Groningen), maar ik zou niet willen ruilen hoor! Voor mij wegen de voordelen van zo'n lange ruige avond echt niet op tegen de nadelen. Ik ga liever gezellig uit eten met vrienden, of naar een cafétje, of naar de bios en dan vervolgens lekker om 1 uur of 2 uur in mijn bed liggen. Veel fijner! Als ik ga stappen dan voel ik het een week later nog…

  Succes met je scriptie! You can do it! :) Voor welke master ga je? Journalistiek?

 7. Fleur
  februari 14, 2010 / 11:04

  >Thumbs up!

  Even doorbikkelen en daarna kan je gewoon weer genieten van de leukste feestjes. Knap dit, ik vind dat je ook helemaal niet klaagt :). Komt helemaal goed!

 8. Myrthe
  februari 14, 2010 / 12:41

  >Haha ik ben ook niet zo'n party-all-night-long type. Leg mij in m'n bed met een goed boek en warme chocolademelk of een gezellig avondje met wat mensen en ik ben blij.

 9. Eva
  februari 14, 2010 / 21:13

  >Ah joh, je hebt gewoon even andere interesses en dingen aan je hoofd; niks saais aan! en als je klaar bent kun je weer fijn spannende avonturen beleven in het weekend ;-)

 10. Lisa
  februari 15, 2010 / 17:28

  >Haha soms voel ik me ook wel een beetje zo. Ik heb altijd van die periodes dat ik veel naar feestje ga en veel uitga om vervolgens weer 3 weekenden achter elkaar alleen maar naar de bioscoop te gaan of ergens wat drinken. Ik ga vaak ook even met vriendinnen koffie drinken of lunchen, kan net zo gezellig zijn!

  Jeetje wel raar dat er ineens zoveel haast achter je scriptie zit! Vooral omdat je eerst ook 6 weken vrij had.

 11. Fleur
  februari 17, 2010 / 11:58

  >Ach zolang je nog dingen doet waar je gelukkig van wordt tussen het scriptieschrijven door moet je je niets aantrekken van mensen die jouw lifestyle misschien saai vinden, het is jouw leven. Wel strakke deadlines met die scriptie maar is misschien ook wel weer fjin zo'n stok achter de deur, dan moet je wel. Succes :)