>Amsterdam

>

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Gisteren was ik voor het eerst sinds drie maanden weer eens in mijn geliefde Amsterdam. Kwam ik er de afgelopen drie jaar minstens drie keer in de week voor colleges (&shopping, natuurlijk!)(Hoevaak kun je drie zeggen trouwens? Maar het is allemaal heus!), nu ik geen OV meer heb, vijf dagen in de week werk en geen colleges meer hoef te volgen, moet ik er eigenlijk een beetje moeite voor doen om naar Amsterdam te gaan.

Maar ik heb het echt gemist en ik zal Amsterdam ook nooit meer zo lang bezoekloos laten, want hoewel Den Haag best leuk is, die internationale allure mist het. En ook al was Parijs liefde op het eerste gezicht, in Amsterdam vind ik mijn weg. Dus, Amsterdam + Annemerel = Love :)

Was het gister natuurlijk ook wel een prachtige dag om door Amsterdam te slenteren! Het eerste wat ik deed toen ik de trein verliet? Naar Starbucks! Want ook daar was ik al drie maanden niet geweest. Met de warme Starbucksbeker en mijn iPhone (met keihard John Mayer) in mijn ene hand en mijn Nikon in de andere liep ik over het Damrak, door de veel te drukke Kalverstraat naar het Spui, waar Laura een paar seconde later ook arriveerde.

We namen de tram riching Oud-Zuid, stapten expres iets te vroeg uit, zodat we nog een stukje konden wandelen en liepen om half twee George W.P.A. binnen. Sinds m’n vriend me daar op mijn verjaardag mee naar toe nam om te lunchen is George m’n vriend, want George kan koken, althans, George’s koks kunnen koken. We bestelden Sauvignon Blanc en Steak Tartaar, kletsten aan een stuk door (want Laura ook al weer een maand niet gezien) en gingen na de Steak Tartaar gewoon lekker verder met de Desserts, Crème Brûlée en Cheesecake. Goddelijk natuurlijk.

Na de lunch namen we afscheid en bracht ik een bezoek aan Elise van I Love Fashion/Beauty News. Ze heeft het er al weken over dat ze me iets wilde geven en ik was natuurlijk wel nieuwsgierig! Ze had super lekkere crèmes van het merk Filorga, een Frans merk wat pas sinds deze maand in Nederland verkocht wordt bij Ici Paris. Het is super exclusief en in de Zuid-Europeselanden is het hét Beautymerk, ze verkopen zelfs botox bij de apotheek van Filorga! Ik ben dus zeer benieuwd en laat jullie snel weten of het echt zo geweldig is!

Maar ik kwam natuurlijk niet alleen maar omdat ze me wat wilde geven. We hebben ook weer even lekker bijgepraat over de site en alles eromheen, er gaan binnenkort weer spannende dingen gebeuren! En… Elise komt aanstaande maandag bij mij thuis m’n kledingkast opruimen (nog meer ja!) en dan ga ik ze online zetten in de VIPshop die ik zojuist heb aangemaakt op http://www.fashion-vintage.com/ be prepared, want ik denk er over om het dit keer écht rigoureus aan te pakken!

En toen was het alweer over vijven en moest ik in het donker op zoek naar het Centraal Station. Gelukkig snel gevonden, treintje had vertraging waardoor ik hem nog net haalde (mag ook wel een keer!) trammetje, busje, thuis! Moe, voldaan, Gossip Girl kijken, slapen!

Liefs,

Annemerel
Delen:

13 Reacties

 1. Eline
  november 17, 2010 / 19:30

  >Amsterdam = Love! En ik ben heel benieuwd naar je shop!

 2. Monique
  november 17, 2010 / 19:31

  >Amsterdam is geweldig, ben er afgelopen vrijdag geweest. Een stad om je nooit te vervelen :)

 3. Myrthe
  november 17, 2010 / 20:01

  >Haha ik word altijd zo blij van jouw blogjes waarin je je dagen beschrijft :)

 4. chezzelia
  november 17, 2010 / 20:13

  >Ook al woon in het zuiden. ik vind Amsterdam zeker iets hebben! Leuk geschreven!

 5. Vera
  november 17, 2010 / 20:25

  >Ik wil ook naar Amsterdam! Of Londen. Liever Londen denk ik. Hoewel, dat kan ik niet weten want ik weet niet hoe awesome Amsterdam is.
  Mooie foto's, trouwens ;3

 6. Anne
  november 17, 2010 / 20:42

  >oooo ik mis amsterdam. ik ben er geboren maar woon nu een tijdje in frankrijk. maar je foto's zijn zo fiiijjn!

 7. lisanneleeft
  november 17, 2010 / 21:04

  >Ik moet ook gauw weer eens naar Amsterdam :) De laatste 10 keer dat ik er was was dat voor het ziekenhuis!

 8. Joy
  november 17, 2010 / 21:05

  >Amsterdam is inderdaad een heerlijke stad :) ik woon er nu 2.5 jaar en elke keer als ik een paar daagjes bij mijn ouders ben ga ik het toch echt missen.

 9. Annouska
  november 17, 2010 / 22:00

  >Jij hebt weer een heerlijke dag in onze schitterende hoofdstad gehad. Heerlijk hoor..

  Ik ben benieuwd naar je later gevulde vip shop :D

 10. Carina
  november 17, 2010 / 22:51

  >Super stukje weer weer:)
  ik ben erg benieuwd naar je shop:)

 11. kimmie
  november 18, 2010 / 06:11

  >Ben benieuwd naar je shop.
  Erg leuke dag zo te horen!

 12. Elise - I Love Fashion Vitnage
  november 18, 2010 / 08:47

  >LEUK :-)

  X Elise

  PS C U Monday!

 13. The nice Anna Wintour
  november 18, 2010 / 09:55

  >Ik heb nog nooit steak tataar op, maar na jouw foto's uit Parijs en nu deze moet ik er toch maar eens aan geloven..