ADVERTORIAL: Nike+ Sportwatch GPS powered by TomTom

Photobucket

Ik ren al meer dan een jaar met de Nike+ GPS Applicatie op mijn iPhone. Ik kan me geen beter systeem voorstellen. Het ding houdt echt ALLES bij. Hoe hard ik loop, waar ik loop, hoeveel calorieën ik verbrand. Sinds ik de applicatie heb, heb ik nooit meer zonder gelopen. Het maakt het lopen gewoon 20x leuker, je ziet wat je doet. Wat een stimulering! Aan het eind van je rondje synchroniseer je hem automatisch met je account en kun je alles met iedereen delen. Maar ook gewoon je eigen ontwikkelingen bijhouden. Mijn statistieken bekijken is één van mijn grootste hobby’s.

Enige nadeel vind ik wel dat ik met mijn iPhone in mijn hand moet lopen, dat loopt niet bepaald relaxt. Jullie begrijpen mijn enthousiasme toen ik in mijn mailbox DE oplossing voorbij zag komen. De Nike+ GPS applicatie in horlogevorm, in samenwerking met TomTom. Het horloge heeft precies dezelfde functies als de applicatie op mijn iPhone, maar houdt tegelijkertijd ook je hartslag in de gaten. Ik wil soms nog wel eens een klein beetje OVERboard gaan, als in zo hard lopen dat ik er misselijk van wordt. Met het horloge kun je zien wat je hartslag is en dus in de gaten houden dat je niet over je eigen kunnen heen gaat.

Ik weet wel wat er bovenaan mijn wensenlijstje staat voor de decembermaand. Helaas heb ik uit betrouwbare bron vernomen dat Sinterklaas al zijn cadeaus al heeft gekocht en dat de Kerstman dit jaar ons huisje overslaat. Jammerdebammer! Even sparen dus.

Meer weten over het horloge, of gelijk kopen? (Voor mij bijvoorbeeld.. hihihi), klik dan hier!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

 

Delen:

10 Reacties

 1. november 30, 2011 / 15:07

  WANTS.

 2. Linda
  november 30, 2011 / 15:29

  Ik heb uit betrouwbare bron dat ik hem voor m’n verjaardag krijg, over drie weken ;-) (ik heb hem stiekem zelf uitgezocht..)

  • Annemerel
   Auteur
   november 30, 2011 / 16:43

   Wauw!!! Lucky you!

 3. november 30, 2011 / 15:39

  I keep track of my running with another GPS, Garmin, but this is way more aesthetic!
  xxx

 4. Ankie
  november 30, 2011 / 16:53

  Lijkt me een heel gaaf dingetje maar je moet de hartslagmeter er wel los bij kopen. Bovendien moet je volgens mij ook een sensor in je schoen hebben (en dus eigelijk ook hardloopschoenen uit de nike+ collectie). Uiteindelijk kan ‘ie dus weinig extra’s ten opzichte van de app.
  Ik gebruik nu ook de Nike+ GPS App en hou het daar eerst bij. Je kunt trouwens volgens mij wel zo’n band voor om je arm kopen waar je je iphone in kunt doen tijdens het rennen.

 5. november 30, 2011 / 17:19

  Dit horloge was tijdens black friday op amazon.co.uk te koop voor ongeveer 127 pond. Toen ik echter de reviews zag, heb ik het maar niet gekocht. Er stonden op de website bij dit product 4 slechte reviews over. Toch maar even wachten tot er een goede update van de software komt, of wellicht een nieuw model komt zonder kuren.

 6. Eline
  november 30, 2011 / 17:23

  Superhandig!

 7. december 1, 2011 / 09:12

  ik ben net begonnen met hardlopen, en ik kan niets bijhouden. Omdat ik een BB heb ten eerste. En het ook niet prettig vind om iets in mijn hand te lopen. Ik tel in mezelf hoeveel minuten ik loop, en op mijn horloge zie ik dan hoelang ik heb gelopen. Maar calorieeen? Hoeveel km? Hoeveel ik heb verbrand. No idea! Dus misschien is dit wel een heel handig sinterklaaskadootje ja.

 8. december 1, 2011 / 13:27

  Wauw dit is gewoon echt iets voor jou!

 9. Wouter Glaser
  december 1, 2011 / 19:03

  @ankie
  Je hebt geen Nike schoenen nodig hoor :) Die POD is optioneel als je bijvoorbeeld op een loopband loopt. De GPS trackt immers al waar en hoe hard je loopt.
  @R.edacteur
  Goed nieuws! Er zijn inmiddels twee updates uitgekomen waarmee de GPS positie sterk is verbetert (loop er zelf ook mee) en dat je nu zelf de tijd/alarm kunt instellen. TomTom en Nike blijven updates uitbrengen om nog meer mogelijkheden toe te voegen in de toekomst. Dat is nou juist het voordeel van zo’n horloge wat je via USB kunt verbinden met je computer.
  @Des, Genesis: hopen op de goedheiligman ;)!

  Gr,
  Wouter Glaser
  TomTom Nederland