ADVERTORIAL: LensOnline combineert het beste van beide werelden

 photo lensonline.jpg

Sponsored – Als mensen horen waar ik allemaal ‘last’ van heb, vragen ze meestal of er ook iets is waar ik geen problemen mee heb. Mijn antwoord? Mijn ogen, die doen het tot noch toe fantastisch. Ik doe graag wedstrijdjes ‘ver-kijken’ met mensen, want ik win meestal, behalve als ik tegen mijn broertje strijd, die is namelijk minstens zo goed bedeeld. Mijn ouders daarentegen, ken ik alleen maar met bril en lenzen. Ze zeggen dat min en min plus is, toch?! Ik kan me niet voorstellen dat ik níet scherp zou kunnen zien. Ik stel me zo voor dat mensen dat het voor mensen die niet zo goed kunnen zien, permanent mistig is. Afschuwelijk. Ik weet niet of het de juiste vergelijking is, maar zo stel ik me dat dus voor.

Hoewel een bril anno 2015 hartstikke OK is, is het dragen van lenzen voor veel mensen toch een stuk fijner. Ik bedoel, hardlopen met een zonnebril vind ik écht niet fijn, kan me zo voorstellen dat hardlopen met een normale bril vergelijkbaar is. Maar lenzen kosten wel net iets meer tijd dan een bril, die je gewoon opzet als je wakker wordt. Lenzen moet je niet alleen iedere dag in en uit doen, je moet ze ook kopen en het ligt er natuurlijk aan wat voor soort lenzen je hebt. Natuurlijk kun je lenzen ook gewoon van internet bestellen, maar hoe weet je dat je de goede te pakken hebt?

Bij LensOnline kun je niet alleen lenzen bestellen, maar je kunt ook bij een traditionele opticien je ogen laten meten en advies krijgen over de lens die jij nodig hebt. Opticiens door heel Nederland zijn aangesloten bij LensOnline, waarschijnlijk ook één bij jou in de buurt. Op deze manier combineert LensOnline het gemak van online bestellen met de expertise van een traditionele opticien.

Heb jij een bril of lenzen? Draag je liever een bril of lenzen? Kun je überhaupt hardlopen met een bril op je neus? 

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. april 17, 2015 / 09:18

  Ik heb geen bril of lenzen maar kan me inbeelden dat het minder fijn is om met bril te hardlopen. AL moet ik wel zeggen dat ik met mooi weer altijd met mijn zonnebril hardloop ;). En dat gaat altijd goed.

 2. april 17, 2015 / 09:47

  Ik draag al jaren lenzen, kan me niet meer voorstellen dat ik dagelijks een bril zou dragen…

 3. april 17, 2015 / 09:54

  Ik heb sinds een maand of twee een bril die ik voor tijdens het werken en tv kijken gebruik (als ik ga sporten doe ik het wel met iets minder scherp zicht ;)). Wellicht dat ik over een tijdje toch ook de overstap maak naar lenzen (of ze er voor erbij neem). Het irritante van een bril is dat je de randjes blijft zien…

 4. april 17, 2015 / 10:20

  Ik heb een bril die ik alleen draag met tv kijken, auto rijden en als ik ergens naartoe ga waar ik de weg niet weet haha! Achter de computer (waar ik 90 procent van mijn tijd besteed, haha) draag ik geen bril. Ik zie trouwens net dat je 7500 volgers op Bloglovin’ hebt. Congrats!

 5. Mariska
  april 17, 2015 / 10:49

  Ik draag sinds een aantal maanden mijn bril dagelijks omdat ik niet meer tegen lenzen kon. Kreeg snel rode droge ogen, wat echt niet fijn was! Hardlopen met bril is opzich wel te doen alleen met zomerse temperaturen ga je snel zweten rondom je neus..niet echt fijn dus! Ik ga mijn ogen binnenkort dan ook laten laseren. Nooit meer een bril of lenzen.. Lijkt me geweldig!

 6. mar
  april 17, 2015 / 12:08

  Ik heb een bril (-1,25), die ik op werkdagen altijd op mijn neus heb. Met hardlopen en andere sporten heb ik hem niet op en dat gaat prima. Alleen voor tennis had ik daglenzen omdat ik anders echt niet kan inschatten waar de bal is!

 7. Desiree
  april 17, 2015 / 12:28

  Ik heb mijn bril het grootse deel van de dag op, maar zie (iets minder scherp) ook zonder bril. Tijdens sporten doe ik t zonder, lijkt mij best vervelend met bril hardlopen.

 8. april 17, 2015 / 13:11

  Ik heb al jaren lenzen en een bril. De lenzen voor overdag en de bril voor ’s avonds. Ik zit dan ook al jaren bij dezelfde opticien.

 9. april 17, 2015 / 13:33

  Ik heb al jaren een bril (sinds mijn 8e, ik ben nu net 23) en het bevalt me nog steeds wel goed; ik heb er niet zo’n last van. Hoewel het soms wel vervelend is als de zon schijnt en je dan wel speciaal een zonnebril op sterkte nodig hebt (heb ik gelukkig sinds een aantal jaren) of als het regent en je niets meer kan zien, of als je vanuit de kou binnenkomt in een warme kamer en alles beslaat… Haha. Ik heb nooit nagedacht over lenzen eigenlijk, het indoen lijkt me helemaal niets :’) Dat durf ik niet denk ik haha. Ik hardloop niet trouwens, dus geen idee of dat werkt met een bril.

 10. Lana
  april 17, 2015 / 13:53

  Ik heb al jaren een bril, maar gelukkig zijn mijn ogen niet zo slecht dat ik hem op moet met sporten (behalve met tennis dan). Het gevoel van een bril op je neus is niet eens zo vervelend, maar doordat je gaat zweten zakt hij de hele tijd af,menndat is dan wel weer vervelend haha

 11. Madelief
  april 17, 2015 / 16:33

  Ik draag al bijna 9 jaar mijn lenzen, ik vind het alleen zo vervelend om uit bed te stappen en gewoon niks te zien (-5,50). Zonder lenzen kan ik niet, alhoewel een brildagje met mijn leuke Arma ni bril ook geen probleem is. Ik ga mijn ogen zeker over/binnen 10 jaar laten laseren, eerst maar zorgen dat de sterkte gelijk blijft!

 12. Ilse
  april 17, 2015 / 16:38

  Ik heb vroeger een bril gehad en was blij dat ik ervan af was. Hardlopen met zo’n ding op mijn neus lijkt me helemaal niet fijn.

 13. Pam Ackermans
  april 17, 2015 / 17:19

  Ik heb een bril een ik draag hem tijdens het hardlopen.. Ik heb er eigenlijk helemaal niet zoveel last van :)

 14. april 17, 2015 / 18:49

  Ik heb nu sinds een jaar een bril, en ik kan me mijn hoofd zonder bril eigenlijk niet eens meer voorstellen. Aan het begin liep ik altijd zonder bril hard, maar daar krijg ik dan weer hoofdpijn van. Als je altijd een bril draagt, is dat ook niet vervelend met hardlopen, gelukkig :D

 15. Daantje
  april 17, 2015 / 19:22

  Wat een onzin-artikel. Ik zou wel kritisch blijven over je sponsored-artikelen.

  En ja hoor. Hardlopen met bril ik prima te doen. Doe ik zo’n 3 x per week.

  • april 18, 2015 / 10:45

   Sorry to say, maar daar ben ik het wel een beetje mee eens. Als je zelf een bril/lenzen had gehad had ik dit artikel wel kunnen begrijpen. Vind het nu echter een beetje te obvious dat dit gewoon pure reclame is, er is weinig ‘Annemerel’ meer aan. Dat kan gebeuren natuurlijk, zal je blog er niet minder om lezen, maar ik zou inderdaad wel kritisch blijven ;)

   • Annemerel
    Auteur
    april 19, 2015 / 16:30

    Ik heb dit meteen bij mijn advertentiebureau aangegeven, dit is ook de reden dat ik dit artikel ingepland heb als extra artikel en niet als 12.00u of 17.00u artikel.

    • april 27, 2015 / 17:59

     Goed om te horen! Las het net in je FABQ artikel en wist eigenlijk meteen dat het om dit artikel ging. Kan gebeuren natuurlijk! ;)

 16. Kirsten
  april 20, 2015 / 06:36

  Ik draag beide al jaren. En heb ook wel verschillende lenzen gehad (dag/maand), maar altijd zachte lenzen.. Mijn bril zet ik op voornamelijk in de avond op, om mijn ogen rust te geven van mijn lenzen..