ADVERTORIAL: Ikea Outdoor

Met een klein balkonnetje op het oosten, is voor mij mijn ‘buiten’ het minst favoriete plekje van het huis. Gelukkig wonen mijn ouders op nog geen twintig minuten rijden en zodra de zon schijnt, verplaatst mijn kantoor dan ook van Den Haag naar de tuin van mijn ouders. Ik word er nu eenmaal zeer gelukkig van. Maar hoewel mijn balkon dus eigenlijk een klein ondergeschoven kindje is, staat er wel één meubel op en die is van… Ikea.

Dit seizoen komt Ikea met een groter buitenassortiment dan ooit. De nieuwe collectie is uitgebreid met nieuwe stijlen, materialen, verbeterde klassiekers en compleet nieuwe oplossingen om ook kleine ruimtes optimaal te benutten (hé, dus ook voor MIJN balkon!). Alle producten zijn duurzaam en geschikt voor zowel binnen als buiten. Ze doorstaan vrieskou, wind en regen.

Twee van de nieuwe lijnen zijn FALSTER en ENHOLMEN. De FALSTER serie is gemaakt van polystyreen, lichtgewicht kunsthout. Het heeft het zelfde uiterlijk als echt hout, maar vergt geen onderhoud en is bestand tegen regen, sneeuw, warmte en kou. De ENHOLMEN serie is gemaakt van duurzaam hand gevlochten kunststof rotan. De heeft dezelfde uitstraling als echt rotan (voor degene die niet weten wat rotan is, het ziet er een beetje uit als bamboe, maar is veel steviger, komt van de rotanpalm), maar waar echt rotan onderhoud nodig heeft, heeft het kunststof rotan geen enkel onderhoud nodig en is het eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek en wat zeep.

Hmm.. door alleen al door de plaatjes van de online folder te bladeren krijg ik zin in lente en zomer. Oh en natuurlijk staat alles op mijn wensenlijst, maar met de grote van mijn balkon zal het KIEZEN worden. Maar DIT zou misschien wel passen. Nu dat zonnetje er nog even bij en ik ben tevreden!

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

9 Reacties

 1. februari 29, 2012 / 09:35

  Ons balkon gaat hiermee ook zeker onder handen genomen worden deze zomer :D

 2. februari 29, 2012 / 09:39

  Ja ik krijg nu ook zo’n zin in de lente door deze foto’s! Waar is de zon??? ;)

 3. februari 29, 2012 / 09:54

  superleuke dingetjes zijn het allemaal zeg! vooral die grote banken lijken me super comfy!

 4. februari 29, 2012 / 09:59

  Suuupergaaf!

 5. Mleen
  februari 29, 2012 / 10:07

  Houd? ;-) (‘Het heeft het zelfde uiterlijk als echt houd,)’

  Relaxed!

 6. februari 29, 2012 / 10:41

  Leuk!

 7. februari 29, 2012 / 10:46

  Als je een klein balkonnetje hebt heb je er inderdaad niet heel veel aan,
  maar het zijn echt onwijs leuke spullen!

 8. februari 29, 2012 / 11:13

  Ben hier zo benieuwd naar! Het ziet er super leuk uit :-)

 9. februari 29, 2012 / 11:55

  Ja, leuke spulletjes zijn het inderdaad! En een foutje: het is de ‘grootte’ van je balkon, niet de ‘grote’. ;)