ADVERTORIAL: Fashionista!

Jaren geleden was ik lid van de Young & Famous, een soort van Glossy voor jonge meiden. Daarna hadden we de ELLEgirl en natuurlijk Cosmogirl. Toen ELLEgirl heel jammerlijk stopte was Cosmogirl volgens mij het enige mode-tijdschrift voor jonge meiden. Niet gek dus dat uitgeverij Sanoma deze week een nieuw maandelijks modetijdschrift, Fashionista, gericht op meiden tussen de 14 en 20 heeft gelanceerd!

En nu zeg ik doelgroep tussen de 14 en 20, maar ik vind het als 22-jarige ook nog steeds geen straf om het blaadje door te bladeren hoor! Met Blake Lively op de cover doe je het wat mij betreft al snel goed.

Andere celebs die veel te zien zijn in Fashionista zijn bijvoorbeeld Lauren Conrad (natuurlijk!), Lizzie Olsen en Olivia Palermo. Maar er wordt ook veel met bloggers gedaan! Zo heeft Sabrina van AfterDRK.com een complete stijlpagina en Nikkie van Nikkietutorials heeft zelfs een eigen maandelijkse rubriek waarin ze haar tutorials op papier uitwerkt.

Leuk ook; de mode is hartstikke betaalbaar. Okee, ik geef toe ik vind het heerlijk om naar Chanel en Stella McCartney te kijken, maar het is ook wel eens leuk om alles wat je in een tijdschrift ziet ook daadwerkelijk te kunnen kopen.

Fashionista is een fijn tijdschrift om lekker doorheen te bladeren en stiekem hoop ik dat mijn zusje een abonnement neemt zodat ik hem iedere maand van haar kan lezen (het aantal abonnementen dat ik zelf heb loopt een beetje de spuigaten uit, dus dit lijkt me de meest budgetverantwoorde optie).

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

 

Delen: