ADVERTORIAL: Dr. Van der Hoog

Photobucket

Ik ben al jaren fan van de camouflagestift van Dr. van der Hoog. Hij ruikt fijn (een beetje kamille), hij dekt goed en terwijl hij mijn puistjes optisch laat verdwijnen als sneeuw voor de zon, doet ‘ie dat nog echt ook, omdat ‘ie dus uitdrogend en desinfecterend werkt. Toppertje dus.

Maar Dr. Van der Hoog is compleet vernieuwd. Er zijn zeven nieuwe lijnen, waarvan “Purity” er één is. En die “Purity” lijn, die lijkt dus op mijn huid geschreven te zijn. Hij werkt niet alleen tegen onzuiverheden (want die heb ik helaas nog steeds), hij gaat ook de eerste tekenen van huidveroudering tegen. En nu denken jullie waarschijnlijk, “lieve Annemerel je bent pas 22”, maar ik heb er één gespot. Geen probleem van wereldformaat natuurlijk, maar als ik een klein beetje geholpen kan worden, dan kan dat volgens mij geen kwaad, toch?

De lijn bestaat uit een oogreiningsmilk die super zacht is en het gebied rond mijn ogen niet droog maakt. Ook niet geheel onbelangrijk, met mijn waterproofmascara maakt hij ook korte metten. Dan de Face Wash met zuiverende plantenextracten, een witte gel met een heerlijk zacht geurtje, de scrub creme gebruik je twee keer per week op een gereinigd gezicht en de matterende hydraterende dagcreme gebruik je na het reinigen. Heel erg fijn dat de creme zowel hydraterend als matterend is. Ik heb namelijk nogal eens last van een glimmend voorhoofd, maar zodra ik er een creme op smeer die geschikt is voor acné staan de vellen op mijn voorhoofd.

Grootst fan ben ik van het drie minuten masker. Een masker dat er slechts drie minuten op hoeft te zitten, ik ‘vergeet’ vaak een masker omdat ik geen zin heb om vijftien minuten te wachten, drie minuten gaat nog net. Het masker zuivert, maar tegelijkertijd zit er ook calendula in en dat werkt zoals jullie misschien wel weten van de ‘calendulazalf’ herstellend.

Ik heb de producten pas sinds dit weekend in huis, dus echt een goed oordeel geven over de werking kan ik niet. Mijn eerste indruk is in ieder geval goed. Fijn is ook dat de producten geen vermogen kosten. De reinigingsproducten zijn allemaal onder de tien euro, de  dagcrème kost zestien euro. Ben jij benieuwd welke lijn voor jouw huid geschikt is? Neem dan een kijkje op de website van Dr. Van der Hoog.

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen: