PLOG: 3/2

 photo Collages18.jpg
Mijn PLOG van gisteren, mijn persoonlijke Blue Monday. Maar dat wist ik aan het het begin van de dag nog niet…

 photo bijlagen-21.jpg

Wake up, wake up! Mijn wekker gaat om 7.00u, om 8.00u strompel ik eindelijk mijn bed uit en kruip ik achter mijn MacBook, laten we het maar houden op vakantie-heimwee. Ik open mijn MacBook en begin aan een nieuwe blog… Of nou ja, dat denk ik… Ik heb geen inspiratie.

Dan maar een glas bietensap.. bleh. Mijn nagels kleuren er wel mooi bij, vind je ook niet?

 photo bijlagen-21.jpg

En als we dan toch bezig zijn, dan ook maar ontbijt maken. Mijn standaard havermoutontbijtje. 250ml amandelmelk, 40 gram havermout, een appel, een handje gojibessen en drie theelepels kaneel.

Yum!

 photo bijlagen-21.jpg

Ik heb nog steeds geen bloginspiratie, dus besluit maar met mijn mail te beginnen. Maar hij geeft een vreemde melding.. Iets van data opnieuw opbouwen? Uhhh ok….

Nadat mijn data opnieuw is ‘opgebouwd’ is mijn hele mailbox leeg. DAT GING SNEL. Net had ik nog 2700 mails. Wow. Lekker bezig Annemerel op de vroege maandagochtend. NOT. Seriously, WAAR IS MIJN MAIL? Ik ben in staat om mijn MacBook uit het raam te gooien. Ik heb nu geen tijd voor dit soort grapjes. Mijn vriend biedt aan om er naar te kijken, ik besluit te gaan hardlopen, dat moet ik toch doen en ik moet nu echt even afkoelen.

 photo bijlagen-21.jpg

Ugh, dit is niet mijn dag… AU! En mijn lievelingslegging van Lululemon, die ik kocht in New York en waar ik de NY Marathon in liep.. KAPOT. Ik klap, de stress en die val = TRANEN overal.

Ik besluit toch door te rennen, ik heb pas drie kilometer gerend en er stonden een lange duurloop (tussen de 20 en 25 kilometer) op het programma. Er is al zoveel mislukt vandaag, die run gaat niet mislukken, die ga ik gewoon doen. Pijn in mijn been of niet. Word ik hard van.

 photo bijlagen-21.jpg

En zeg nou zelf, het weer was er ook perfect voor. Het was een BLUE (sky) MONDAY!

 photo bijlagen-21.jpg

Het is geen makkelijke run en ik moet een paar keer pauzeren om op adem te komen, maar het maakt niet uit, ik heb wel 22,5 kilometer gerend. In ieder geval is er één ding uiteindelijk toch geslaagd vandaag.

Na een lange warme douche kruip ik weer achter mijn MacBook, poging nummer 300 om een blog te schrijven. Ik zet het nieuwe nummer van U2 (Invisible) op om wat positieve energie te krijgen. Mijn mailbox is overigens gefixt. Of nou ja, voor de helft. Mijn Annemerel.com mail heb ik allemaal weer gevonden, mijn Girlscenemail daar moet morgen op kantoor maar even naar gekeken worden.

 photo bijlagen-21.jpg

Ik heb nog steeds geen bloginspiratie. Shit. Ik besluit mijn was maar op te gaan ruimen, moet immers ook gebeuren…

Om half drie (veel te laat) maak ik eindelijk lunch voor mezelf. Een salade met noten, sesamzaadjes, paddenstoelen en kip met ras el hanout, het recept komt deze maand voorbij in #detoxfebruary #cutthecrap.

 photo Desktop286.jpg

Ik laad de eerste foto’s van mijn PLOG in op mijn blog en maak een beginnetje aan mijn PLOG. Ondertussen snoep ik van moerbeien, gojibessen en incabessen. Je moet wat als je geen snoepjes en chocola meer mag… Stiekem best wel heel erg lekker!

 photo Desktop286.jpg

Ik smeer toch maar wat make-up mijn gezicht, ik wil namelijk foto’s maken van de Hunkemöller sportkleding die ik een paar weken geleden ontvangen heb voor een blogje (die vanmiddag online komt). Ik sleur mijn vriend mee naar buiten en druk mijn camera in zijn handen. Thanks love.

Foto’s bewerken (uitsnijden en het licht een beetje aanpassen) in Photoshop.

 photo Desktop286.jpg

Ik werk deze week drie dagen bij Girlscene en dat betekent dat ik moet zorgen dat ik genoeg tussendoortjes bij me heb, anders gaat het helemaal fout met die Detox February. Er is altijd wel iemand die trakteert en we zitten midden in de stad, dus verleiding (qua ‘slecht’ eten) is overal. Ik maak een bananenbrood zodat ik een gezond tussendoortje heb. Of ik het alle drie de dagen ermee red weet ik niet, dit ding is vaak veel te snel op.

Ik gebruik dit keer geen agavesiroop maar honing die mijn vriend van een boerderij uit Frankrijk heeft meegenomen. Lekker!

 photo Desktop286.jpg

Het bananenbrood gaat de oven in en ik ga ondertussen verder met een blogje over wenkbrauwen, ik zoek mijn beelden op Pinterest.

Tussendoor eet ik komkommer met sesamzaadjes en homemade baba ganoush. Lekker!

 photo Desktop289.jpg

Dinner is ready! Het ziet er niet zo lekker uit, maar het was heerlijk! Een salade met een stuk zalm, lijkt eigenlijk best wel op de salade die ik gisteren als recept had voor de Detox February, maar dit is toch echt het recept van mijn vriend en niet van mij.

Na het eten duik ik nog even op mijn matje, mijn benen voelen wat gespannen na het lopen en ik besef dat ik al ruim twee weken geen oefeningen meer gedaan heb. Oeps. Snel mijn oefeningen doen, voordat ik straks weer met een blessure zit.

 photo Desktop290.jpg

Mijn minst favoriete bezigheid, facturen maken, administratie doen, herinneringen van facturen sturen. Ughhh. Maar goed, ik heb mijn geld hard nodig dus geen facturen sturen is ook geen optie. Het aller ergst van facturen maken? Mijn OV-chipkaart statement downloaden. Ik ben namelijk altijd mijn wachtwoord vergeten/kwijt. Ook dit keer weer.

Gelukkig heb ik een vers stukje bananenbrood, een kop thee en kaarsjes die me gezelschap houden.

Zo, dit was alweer mijn vierde PLOG, nog steeds leuk om te zien? Of begint het al saai te worden. Ik vind het stiekem steeds leuker om te doen en heb mijn ‘draai’ inmiddels gevonden. 

Liefs,
Annemerel

Delen:

50 Reacties

  1. Lisette
    februari 4, 2014 / 12:17

    Ik hoorde van een vriendin dat Agavesiroop echt heel erg slecht voor je is, alles is nep wat erin zit en het is dus nog slechter dan suiker.. Ik ben het even gaan googlen en er zijn 100 artikelen die hetzelfde zeggen, ik zou als ik jou was volledig overstappen naar honing!

    http://www.veganista.eu/agavesiroop/

  2. Joëlle
    februari 4, 2014 / 12:26

    Vervelend, was inderdaad niet echt jouw dag… Wat voor beenoefeningen doe je om blessures bij het hardlopen te voorkomen? Ik heb er namelijk ook wel eens last van.

  3. februari 4, 2014 / 12:28

    Wat een leuke plog weer, ondanks de tegenslagen van die dag. Bij mij gaan je plogs in ieder geval nog niet vervelen.

  4. Sarina
    februari 4, 2014 / 12:33

    Salade met kip ziet er echt lekker uit, ben benieuwd naar t recept! Leuke plog, zeker mee doorgaan!! Jammer van je legging :(

  5. Tess
    februari 4, 2014 / 12:40

    Ik vind je Plogs nog steeds leuk om te lezen/zien! Leuk ook om te zien wat je allemaal eet (helpt mij goed om inspiratie op te doen :))

  6. Lotte
    februari 4, 2014 / 12:46

    Love your plogs!

  7. februari 4, 2014 / 12:52

    Ik vind je plogs nog steeds leuk, het is niet zo dat al je dagen hetzelfde zijn. Ook leuk dat je gewoon een plog maakt op een dag die misschien niet je meest favoriete dag was!

  8. februari 4, 2014 / 12:54

    Ik vind het heel leuk!!

  9. februari 4, 2014 / 12:57

    Zeker mee doorgaan! Hoewel ik er wel honger van krijg, haha (:

  10. Femke
    februari 4, 2014 / 12:58

    Ik hou van je PLOGS, zo leuk om te zien!

  11. februari 4, 2014 / 13:16

    ik wil ook erg graag bananenbrood maken, yummmm!

  12. februari 4, 2014 / 13:16

    Ooh die salade met kip! JAMMIE! Zonde van je legging zeg :(

  13. Marloes
    februari 4, 2014 / 13:20

    Ik vind het leuk om te lezen!! :)

  14. februari 4, 2014 / 13:21

    Love de Plogs en ondanks dat het voor jou als een bagger dag voelde heb je nog best wel veel gedaan! Vind ik knap! Ik lig op dit soort dagen op de bank met de kardashians op repeat :)

  15. februari 4, 2014 / 13:25

    Oh mennn, wat een bad day, dit was zeker weten jouw blue monday haha. Maar hey, dat bananenbrood maakt het volgens mij een stuk beter?!

  16. februari 4, 2014 / 13:30

    mh je dag begon idd niet optimaal maar uiteindelijk toch redelijk productief lijkt mij zo? :)

  17. Marleen
    februari 4, 2014 / 13:37

    Leuke plog! Echt balen van je mail & je legging!

  18. februari 4, 2014 / 13:44

    Doorgaan met ploggen! Jij maakt vaak leuke dingen mee en het is afwisselend.

    Zelf heb ik gisteren een heerlijke lange run gedaan van 24 km. Het weer was er echt perfect voor!

  19. februari 4, 2014 / 13:44

    Super leuk je plogs! Wel jammer van je ‘blue monday’!

  20. februari 4, 2014 / 13:59

    ik vind het nog steeds echt super leuk!

  21. februari 4, 2014 / 14:02

    Ah dat is geen fijn begin van de week inderdaad! Ben benieuwd naar het blogje over de Hunkemöller sportlijn, zag de legging met roze strepen al en vind die erg leuk!

  22. februari 4, 2014 / 14:07

    Jeetje wat een pech-dag! Toch is het nog een leuke plog geworden =)

  23. februari 4, 2014 / 14:12

    Het wordt nog lang niet saai hoor! :)

  24. februari 4, 2014 / 14:37

    Superleuk om te zien AnneMerel! :) Balen dat je dag rot begon met hardlopen, laptop, mails. Blerg. Je sport outfit is wel gaaf! En lekkere snacks tussendoor zeg, yum.

  25. februari 4, 2014 / 14:51

    Ik vind ze nog steeds leuk om te lezen, ook omdat je dag telkens heel anders is! Ik ben nu al benieuwd naar je blogje voor vanavond, de kleding ziet er goed uit!

  26. februari 4, 2014 / 14:56

    Oh jeetje! Ik zag het al voorbij komen op Instagram. Was echt niet jouw dag he? Maar je hebt je (voor zover wij kunnen zien haha) wel aan je regels van #cutthecrap gehouden! En hebt ondanks je gevallen bent, toch 22,5 km gerend!

  27. februari 4, 2014 / 15:09

    Bij mij op de Ipad was mijn mail zondag zomaar verdwenen.. Op internet gezocht en toen had ik hem ook weer zomaar. Vreemd.. Ik vind je plog mega leuk hoor! Natuurlijk ook belangrijk dat je het zelf leuk vindt ;)

  28. februari 4, 2014 / 15:18

    Pff dat was zeker niet jouw dag/ochtend! Ik blijf het wel ontzettend knap vinden dat je zo “even” 22,5 km hardloopt zeg, dat doe ik je de komende jaren niet na vrees ik… Ben benieuwd naar het artikel van vanmiddag over de Hunkemoller sportkleding!

  29. februari 4, 2014 / 15:39

    Leuke plog! Dat probleem met wachtwoorden heb ik ook altijd, en dan ook meestal met m’n OV-chipkaart wanneer ik m’n belastingaangifte moet doen. Probeer ze nu allemaal maar ergens te noteren.

  30. Lisa
    februari 4, 2014 / 15:41

    Leuk om te lezen! Wat zie je er goed uit op die foto’s!

  31. februari 4, 2014 / 15:45

    Ik blijf het ook nog steeds leuk vinden, zeker jij als freelancer doet toch elke dag weer wat anders! Wel echt balen van je legging, mail & inspiratie zeg.

  32. februari 4, 2014 / 15:59

    Leuke plog weer! Ik vind ze altijd heerlijk om te lezen/door te kijken. Wel balen van je Blue Monday gisteren :(

  33. Sanne
    februari 4, 2014 / 16:19

    Jaa, ploggen zijn zo leuk :) Altijd leuk om een kijkje in andermans leven te nemen hihi.

    Waar koop jij trouwens zo’n lekkere grote zak gojibessen? Ik heb altijd kleine bakjes die veel te snel op gaan.. Ik ben benieuwd!! :) X

  34. februari 4, 2014 / 16:24

    Ahh wat balen dat je zo gevallen bent! Jeetje… Ik zou ook echt keihard janken, zeker met die stress erbij. Veeeeel respect dat je het tot 22,5 km hebt gered.

  35. februari 4, 2014 / 16:44

    Ja nog steeds leuk om te zien! Je bent echt een doorzetter, ik was allang huilend in mijn bed gaan liggen na zo’n rotte ochtend.

  36. Ilse
    februari 4, 2014 / 17:04

    Iedereen heeft wel eens last van een vervelende dag (soms meerdere) en dat niks gaat zoals je wilt. (heel erg herkenbaar helaas) Ik blijf je plogs wel leuk vinden want dan heb ik naast de weekelijkse diary ook nog een beeld van wat je doet. ;) -nee ik ben geen stalker hoor, haha-

  37. februari 4, 2014 / 17:15

    Leuke plog!! balen zeg dat je zo gevallen bent!

  38. februari 4, 2014 / 17:16

    Ik blijf ook gewoon lekker je plogs lezen hoor! Hoe leuker jij het begint te vinden, hoe leuker ze worden denk ik! Gelukkig dat (een deel van) je mail weer boven water is gekomen. Lijkt me echt even stressen!

  39. februari 4, 2014 / 17:20

    Ik vind de plogs wel leuk haha! Gewoon omdat jouw plogs elke keer weer anders zijn haha :)

  40. februari 4, 2014 / 18:53

    Weer een hele leuke plog!! Omdat ze steeds anders zijn. Leuk om te zien wat jij allemaal op een dag doet.

  41. februari 4, 2014 / 19:18

    Oehhh, die salade met kip ziet er heerlijk uit. Fijn dat het recept nog online komt. Ik vind je plogs nog altijd leuk om te zien :)

  42. februari 4, 2014 / 20:02

    Ahh, wat een vervelend begin van de dag zeg! Hopelijk gaat het nu wat beter met je stress en alles! Leuke PLOG zeg en wat zien al die foto’s van eten er heerlijk uit!! X

    http://www.thatcitychic.blogspot.nl

  43. februari 4, 2014 / 20:46

    Heel erg leuk zo’n plog! Ookal is je maandag ‘mislukt’, nu heb je toch een plog met thema klaargekregen haha :) maar nee, ik ken echt zo’n dagen, verschrikkelijk!

  44. februari 5, 2014 / 07:36

    iedereen heeft wel eens zo’n dagje, maar blijft hoe dan ook rot! hoop dat ’t weer wat beter gaat :)
    xo, cheyenne

  45. februari 5, 2014 / 09:19

    Leuke plog!! Ik ga morgen weer!

  46. februari 5, 2014 / 09:55

    Echt leuk om te zien!

  47. februari 5, 2014 / 11:19

    Je hebt vast wel eens betere dagen gehad, maar slechte dagen zitten er soms bij. Je hebt je loop in ieder geval afgemaakt, respect!
    Moerbeien zijn erg lekker!

  48. februari 5, 2014 / 15:53

    Leuke PLOG. Ik herken het principe van een baaldag (Blue Monday). Ik probeer me altijd een beetje eruit te halen (idd door muziek ed), maar soms lukt dat gewoon niet. jammer dan! ;) Wilde nog even zeggen dat je huid er super uit ziet! Goede make-up of toch de chocola?

  49. Nadia
    februari 5, 2014 / 16:53

    Ik vind de plogs nog streeds erg leuk, lekker doorgaan dus! Jammer zeg, van je slechte dag… Gelukkig is je mail wel weer gefixt!

  50. februari 5, 2014 / 19:47

    Super leuk om te zien! Jammer van je slechte dag, maar gelukkig is je mail gefixt