2013: Favourite TV shows

 photo Desktop139.jpg

Wat is er beter dan een jaar samenvatten in lijstjes? Vandaag mijn top 10 van favoriete series van 2013.

10. Pretty Little Liars

Pretty Little Liars wordt met de aflevering ongeloofwaardiger, toch kan ik niet stoppen met kijken. Maar van mij mag er nu wel een eind aan gebreid worden, ik wil nu wel eens precies weten hoe alles nou zit.

9. The Carrie Diaries

The Carrie Diaries heeft hele leuke afleveringen (de afleveringen waarin het goed gaat tussen Carrie en Sebastian en afleveringen waarin Samantha een grote rol speelt), maar The Carrie Diaries kan ook erg saai zijn (als het veel over Mouse gaat, of over dat zusje Dorrit)

8. Hart of Dixie

Hart of Dixie blijft een gezellige serie, Rachel Bilson is fabulous, evenals Jaime King (als Lemon Breeland). Ohhh en Wade is een schatje. Maar het is geen serie die ik de avond nadat ‘ie is uitgezonden gelijk MOET zien.

7. White Collar

White Collar kijk ik op dit moment alleen nog voor Matt Bomer, helaas heb ik het gevoel dat de serie een klein beetje zichzelf aan het herhalen is. Maar Matt Bomer / Neal Caffrey is het kijken meer dan waard.

6. Glee

Glee zou veel hoger in dit lijstje gestaan hebben als het alleen over Rachel, Santana en Kurt in New York zou gaan, als dat zo zou zijn zou de nummer één van mijn lijstje een geduchte concurrent hebben. Helaas is dat niet het geval. Zonder Rachel, Santana en Kurt zou deze serie niet eens in dit lijstje staan, zonder het New York-team zou ik de serie niet meer kijken.

5. Nashville

Ik volg Nashville niet op de voet, maar ik kijk vaak een aantal afleveringen achter elkaar en wanneer ik door mijn verzameling nieuwe afleveringen heen ben, wil ik altijd meer. De muziek uit de serie is ook erg goed.

4. Suits

Ik had nooit verwacht dat ik deze serie leuk zou vinden, ik bedoel, een serie over advocaten in New York zou normaliter niet mijn aandacht hebben, maar bij deze serie is het anders. De cast is heel goed en hoewel het over serieuze zaken gaat, is er genoeg ruimte voor humor. Love it.

3. Modern Family

Ik ben deze serie pas dit jaar gaan kijken, maar inmiddels is het één van mijn favoriete series. Ik moet standaard minstens vijf minuten lachen tijdens deze 20 minuten durende show. Misschien wel de grappigste serie die ik ooit gezien heb, misschien nog wel grappiger dan Friends? (durf ik dat echt hardop te zeggen?)

2. The Originals

Mijn favoriete nieuwe serie van dit seizoen. Deze cast is fingerlicking good! The Original Family vond ik bij The Vampire Diaries (waar dit een spin-off van is) al heel fijn om naar te kijken, maar nu ze een eigen serie hebben komen ze nog beter tot hun recht. Ik heb een zwak voor Klaus, krijg vlinders in mijn buik bij Elijah en Hayley en Rebecca zijn Bad-Ass (zeker als ze samenwerken) ???

1. The Vampire Diaries

? Damon ? Katherine ? Bad-Ass Damon & Stefan Bromance ? ? ? de chemie tussen de hoofdrolspelers. Eigenlijk is het leven in Mystic Falls afschuwelijk, maar toch betrap ik mezelf erop dat ik soms denk dat ik er best wel zou willen wonen.

Wat zijn jouw favoriete series van het afgelopen jaar?

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. Charlotte
  december 25, 2013 / 12:02

  Leuk lijstje! Ik heb zelf New Girl in de afgelopen weken ontdekt, ook heerlijk. Verder Supernatural, The Good Wife, NCIS, Criminal Minds, White Collar, How I Met Your Mother en heb een tijdje suits gekeken maar toen eigenlijk vergeten. In het nieuwe jaar ga ik daar weer is naar kijken!

 2. december 25, 2013 / 12:53

  Ik kijk eigenlijk alleen glee van dit lijstje, maar zeker goede tips voor mij!

 3. december 25, 2013 / 13:08

  Mijn favo-serie is zeker 2 Broke Girls dit jaar :)

 4. december 25, 2013 / 13:10

  New Girl, Big Bang Theory, Orange is the New Black, maar vooral Revenge!

 5. Jess
  december 25, 2013 / 15:14

  En The Fosters dan?! :p jouw schuld dat ik alweer aan het aftellen ben tot de nieuwe afleveringen.

 6. december 25, 2013 / 15:44

  Ik vind Under The Dome echt steengoed, vampire diaries is niet meer mijn favoriet. Ik wil heel graag The Walking Dead gaan kijken :)

 7. december 25, 2013 / 16:08

  modern family vind ik zo onwijs leuk !

 8. december 25, 2013 / 20:32

  Het probleem met series is vaak inderdaad dat ze een beetje langdradig worden, zichzelf herhalen en het plot telkens alleen maar ingewikkelder maken. Maar toch blijven ze leuk :P

 9. december 25, 2013 / 21:07

  De leukste series die ik dit jaar ontdekte zijn ongetwijfeld New Girl en American Horror Story :) The Carry Diaries wil ik ook heel graag kijken :)

 10. ilse
  december 25, 2013 / 22:27

  Heerlijk zo’n lijstje met favoriete series, ik kijk bijna helemaal geen series maar ga morgen heerlijk tvd-marathon houden! :)

 11. december 26, 2013 / 21:59

  Ik ben helemaal dol op je lijstjes haha. Ik heb dit jaar genoten van The Bridge (zooooo goed!). Verder keek ik New Girl, PLL, Glee, The Carrie Diaries, en natuurlijk Dexter…

 12. december 28, 2013 / 17:37

  Mijn favorieten van 2013 zijn The Vampire Diaries, The Originals, PLL en Hart of Dixie. :)
  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.com)

 13. Lilian
  december 29, 2013 / 23:47

  Revenge staat bovenaan de lijst, echt een geweldige serie en Orange is the new black is ook zeer zeker een aanrader.

  Daarnaast kijk ik nog steeds Grey’s en ben ik sinds een aantal weken weer GG aan het kijken, waar ik nu elke dag zo’n 2-5 afleveringen van verslind.

  PLL kijk ik ook, maar ik vind de andere series op dit moment leuker, dus die staat op pauze.