2012: Online Favourites

Photobucket

Garance Doré
De leukste modeblog is wat mij betreft de blog van Garance Doré. Anders dan de meeste modeblogs gaat het bij Garance niet om de foto’s die van haar gemaakt zijn, maar om haar teksten, foto’s (van anderen en soms van haar zelf) en tekeningen. Ik vind vooral de filmpjes die ze maakt heel erg leuk om te zien.

Girls Love 2 Run
Ik hou van hardlopen, maar soms heb ik wel een klein beetje inspiratie nodig om ook daadwerkelijk te gaan. Wat ik doe als ik moet hardlopen maar echt geen zin heb? Lezen over hardlopen. Bijvoorbeeld de blog van Fieke en Francien, Girls Love 2 Run!

Lauren Conrad
Mijn liefde voor Lauren Conrad heb ik nooit onder stoelen of banken geschoven. Lauren’s blog heeft lekker veel verschillende onderwerpen. DIY’s, dieettips, recepten, mode, boeken.. ALLES! Ik kijk dagelijks meerdere malen per dag op Laurenconrad.com

Goop
Iedere donderdag valt er weer een nieuwsbrief in mijn digitale mailbox. Gwyneth Paltrow is een vrouw naar mijn hart. Veel bewegen en daarom lekker kunnen eten. Ook al is mijn budget niet helemaal Goop-waardig, Gwyneth’s Website check ik minstens één keer per week.

The Self Help Hipster
Voor een beetje reflectie en inner-zenheid bezoek ik de blog van Lianne. Maar daarom niet alleen hoor, Lianne weet haar verhalen (met échte inhoud) altijd zo te schrijven, dat het fantastisch is om te lezen.

Ashley Lynn
Ashley gooide dit jaar het roer om op haar blog. Geen Nederlands meer, maar Engels. De stukjes die ze maakt zijn allemaal heel erg leuk om te lezen, ik zit vaak hardop te lachen. Het voelt als bladeren in een scrapbook! Enige nadeel; Ash post helaas niet heel erg regelmatig. (Dit is dus eigenlijk een boodschap aan Ashley: SCHRIJF EENS WAT!)

Dailylin
Lindsey schrijft over hardlopen, reizen en eten.. uhhh even wachten, zijn dat niet precies de drie dingen waar ik het meeste van hou? Precies.

Oh No They Didn’t
Al jaren is Ohnotheydidn’t mijn favoriete bron voor Celebrity Gossip! Ik kan uren rondsnuffelen op deze website. En als het heel erg met me gesteld is, ga ik ook gerust nog uren alle reacties op de artikelen lezen.

Into The Gloss
Eén van de leukste beautyblogs van dit moment, Into The Gloss door Emily Weiss. Emily ken je misschien nog wel als “Super Intern” uit The Hills, het meisje dat tijdens een aflevering (in seizoen 3?) naar LA kwam om Lauren en Whitney te assisteren bij een event van Teen Vogue. Emily heeft sinds een aantal jaar haar eigen beautyblog, maar dan gecombineerd met mode en lifestyle. Precies zoals ik beauty het liefste zie.

Culy
Mijn favoriete culinaire website is na-tuur-lijk Culy.nl (en niet alleen omdat er ook nog wel eens een receptje van mij op Culy staat). De website staat vol met leuke weetjes, recepten en nieuwtjes. Zo’n website waar je op een regenachtige zondag urenlang kan bladeren.

Wat zijn jouw favoriete websites/blogs van het afgelopen jaar?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

32 Reacties

 1. december 29, 2012 / 12:04

  Zelf volg ik Ashley, Culy en nátuurlijk Garance. Vind het heel fijn dat zij in het Frans schrijft!

 2. december 29, 2012 / 12:12

  Wat een fijne websites! Ik heb helaas niet zoveel tijd om echt dingen vaak te lezen naast mijn blogs die ik volg want zelfs die kan ik niet elke dag lezen.. Druk druk. Maar ik snuffel afentoe wel op Culy en ik vind lookbook heel erg fijn.

 3. december 29, 2012 / 12:12

  Wat een fijne websites! Ik heb helaas niet zoveel tijd om echt dingen vaak te lezen naast mijn blogs die ik volg want zelfs die kan ik niet elke dag lezen.. Druk druk. Maar ik snuffel afentoe wel op Culy en ik vind lookbook heel erg fijn.

 4. december 29, 2012 / 12:24

  Wat een fijne websites! Culy vind ik erg tof

 5. december 29, 2012 / 12:32

  Wat een leuk en handig artikel!

 6. december 29, 2012 / 12:51

  Handige websites (:!

 7. december 29, 2012 / 12:55

  Leuk!! Mijn favoriete blogs zijn onder andere yourlifestyleguide en chickslovefood.

 8. december 29, 2012 / 12:56

  Leuke websites zeg! Culy vind ik ook heel erg leuk!

 9. december 29, 2012 / 13:08

  Leuk, leuk, leuk! Nieuwe websites ontdekken. Culy vind ik tof, en Into The Gloss vind ik ook super! Nanda vertelde ook al over Lookbook, true, dat blijft leuk. En lekker rondsnuffelen op Tumblr en Youtube… daar ben ik uuuuuuuren mee zoet!

 10. december 29, 2012 / 13:20

  Leuke websites, al lees ik eigenlijk totaal andere. Culy is wel fijn voor inspiratie ja! Daar ben ik ook al wel eens een paar uur mee zoet geweest. Jouw blog vind ik echt één van de leukste van 2012!

 11. december 29, 2012 / 13:25

  Zeker leuke websites! Culy is inderdaad een erg fijne site voor inspiratie :) Ik wist niet dat er ook wel eens recepten van jou opstonden, leuk :D

 12. december 29, 2012 / 13:35

  Oeh, da’s leuk om te lezen! Bedankt voor het delen tips :D

  Heb zelf ook zo’n blogje klaar staan toevallig, maar daar staan weer hele andere blogs in :D

 13. december 29, 2012 / 13:57

  Into The Gloss vind ik echt super, die lees ik heel graag. Leuk om nog wat nieuwe blogs te ontdekken op deze manier.

 14. december 29, 2012 / 14:15

  The Self Help Hipster en Culy zijn ook favorieten van mij! :D Zal ook even een kijkje gaan nemen bij de rest van de links.

 15. december 29, 2012 / 14:31

  Leuke sites!! Kende ze niet allemaal, maar ga zeker even kijken.

 16. december 29, 2012 / 16:05

  Wat leuk om te zien! Mijn twee favoriete sites van dit jaar zijn Annemerel.com (oh hey, ben jij dat niet? :p) en Girlslove2run. Jullie zijn de twee sites die ik écht iedere dag bezoek. Bovenstaande kende ik nog niet allemaal, leuk!

 17. december 29, 2012 / 16:59

  Handige website’s!

 18. Sascha vanDuijn
  december 29, 2012 / 17:52

  Superleuk! (laatst had k een verzoekje of je dit wilde doen, onwijs leuk! Dankjewel!) Ik zoek zo af en toe naar nieuwe blogs en hier heb ik zeker wat aan!

  X SAs

  • Annemerel
   Auteur
   december 30, 2012 / 10:52

   Yes je hebt me geinspireerd! Ik kon je mailtje / berichtje / tweet alleen niet meer vinden om je te bedanken.. Haha!

 19. december 29, 2012 / 18:07

  Ik zou willen dat ik tijd had om regelmatig blogs te bezoeken.. Soms gaan er echt weken voorbij dat ik nergens op kijk maar dan ineens weer een tijdje heel veel. Maar ik zit eigenlijk meer op pinterest en Zara.com dan blogs ;-)

 20. december 29, 2012 / 20:24

  Girls Love 2 Run! Ik heb jouw blog door hen ontdekt :)

 21. december 29, 2012 / 22:05

  Zitten een hoop van mijn favorieten tussen! :)

 22. december 29, 2012 / 22:10

  Door jou en Darcy ben ik eigenlijk blogs gaan lezen, deze week ben ik zelf pas begonnen met bloggen.

 23. december 30, 2012 / 09:44

  Haha, volgens mij heb ik m’n voornemen voor het nieuwe jaar gevonden…. (thanks Ann, lief!)

 24. december 30, 2012 / 14:00

  Ik houd altijd van dit soort posts op blogs! Ik volg een hoop dezelfde, maar Goop kende ik nog niet ! (terwijl Gwyneth mijn man’s stiekeme liefde is ;)). Ik ga daar een hoop receptjes vandaan halen denk ik zo!

 25. december 30, 2012 / 18:38

  ik ga gelijk naar LaurenConrad.com !

 26. Ilse
  december 30, 2012 / 19:19

  Zitten leuke site’s tussen alleen daar geef ik mezelf niet te veel tijd voor!

 27. december 30, 2012 / 21:23

  Leuke tips! Er zijn zoveel leuke blogs, als ik de tijd voor had zou ik mijn bloglovin lijstje met gemak kunnen verdriedubbelen volgens mij

 28. januari 1, 2013 / 11:54

  Ow wat fijn, weer een paar leuke blogs die ik kan gaan volgen.

  Mijn favoriete blogs zijn o.a die van jou en Gwendolyn, the beauty departement, daily lin, en nina josephine.