2012: Favourite Books

J.K. Rowling – A Casual Vacancy

De kritieken over het eerste niet Harry Potter boek van J.K. Rowling waren niet allemaal even positief, maar die van mij was dat zeker wel. Het boek zet me drie maanden later nog steeds aan het denken.

Grace Coddington – Memoir

Het leukste memoir dat ik ooit gelezen heb. Grace schrijft eerlijk en vol humor, daarnaast is het ook nog leerzaam en staat het boek prachtig in mijn beoeknkast.

Lauren Conrad – Beauty

Net als Lauren Conrad’s stijlboek heb ik het beautyboek van Lauren Conrad verslonden. Het boek staat vol mooie foto’s en leuke weetjes. Ook weet ik nu eindelijk hoe ik moet “shapen” of nou ja, ik weet waar de bronzer hoort, waar de blusher en waar ik highlighter moet aanbrengen. Ja, dat wist ik inderdaad niet en ik had nooit de moeite genomen om het op te zoeken.

E.L. James – Fifty Shades of Grey

Eigenlijk zijn deze boeken verschrikkelijk, maar terwijl ik het eerste boek las had ik het heel erg naar m’n zin. Toen moest ik deel twee en drie ook wel lezen, maar als ik er nu over terug denk denk ik “OMG!” De “seksscenes” sloeg ik vanaf boek twee al over, maar ja op de één of andere manier wil je toch weten hoe het afloopt. Hoe fout de boeken misschien ook zijn, ze horen wel in mijn Top 10 fan 2012 thuis, al is het alleen maar over de hoeveelheid stof die de boeken hebben losgemaakt.

Lauren Conrad – Fame Game + Starstruck

De chicklits van Lauren Conrad zijn heerlijk fout, maar wel heel erg fijn. Ik kijk stiekem nu al uit naar april, wanneer het laatste deel in de Fame Game serie waarschijnlijk in de winkel zal liggen.

Victoria Delano – Jet Set Summer

Jet Set Summer leest als een chicklit, maar heeft net iets meer inhoud. het enige boek dat ik dit jaar twee keer gelezen heb.

Audrey Niffenegger – Her Fearful Symmetry

Ik was al groot fan van Audrey’s “The Time Traveler’s Wife”, Her Fearful Symmetry haalt het niet bij dat boek, maar is toch ook goed op weg. Het is supernatural, maar wel geloofwaardig.

Kelly Cutrone – Normal Gets You Nowhere

I love Kelly Cutrone. Ik weet zeker dat ik binnen een week zal huilen op dat kantoor, maar dat maakt niet. Haar boeken staan vol met no-nonsense wijsheden.

Suzanne Collins – The Hunger Games

Ik begon 2012 met het lezen van The Hunger Games trilogie. Ik was in tijden niet zo gegrepen door een boekenserie. Na het lezen van de boeken kon ik niet wachten op de film, die 2,5 maand leken eeuwen te duren. Als je de boeken nog niet gelezen hebt, moet je dat ECHT snel doen!

Sophie Kinsella – I’ve Got Your Number

De meeste mensen zijn Sophie Kinsella nu wel een keer zat. Ik niet hoor. Ik heb ook van I’ve Got Your Number weer heerlijk genoten. Je moet tegen de stommiteiten van de hoofdpersoon kunnen, maar als dat je eenmaal lukt…

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

21 Reacties

 1. december 30, 2012 / 17:16

  Heel leuk!!! Ik heb het merendeel ook gelezen.

 2. december 30, 2012 / 17:29

  M’n zus zit ook de hele tijd de zeggen dat ik The Hunger Games moet lezen! Ik heb het eerste boek nu op m’n laptop staan (geen idee of dat wel lekker leest, misschien even op papa’s iPad zetten) dus daar ga ik aan beginnen :)

 3. december 30, 2012 / 17:43

  Oehh die boeken moet ik ook eens gaan lezen!

 4. december 30, 2012 / 17:48

  Jet Set Summer zou ik graag eens lezen

 5. december 30, 2012 / 17:48

  The Hunger Games heb ik zelf ook gelezen! Heel mooi boek! Er zitten goede boeken tussen, moet eerdaags weer is gaan lezen denk ik. Voornemen voor 2013

 6. december 30, 2012 / 17:48

  Heerlijke lijst ik moet Kelly Cutrone en Lauren conrad nog steeds bestellen

 7. december 30, 2012 / 17:51

  Helemaal eens met je top10! Ben nu bezig in Starstruck.. gaat eigenlijk ook helemaal nergens over, maar het leest zo lekker weg ;-)

 8. december 30, 2012 / 17:51

  Ik vond The Casual Vacancy en Normal Gets You Nowhere eigenlijk allebei niet zo, haha. Maar ben nu bezig met The Hunger Games (nu begin deel 3) en die vind ik wel super verslavend!

 9. december 30, 2012 / 19:01

  Ik heb het boek van j k Rowling cadeau gekregen,… Ben erg benieuwd!

 10. december 30, 2012 / 19:20

  Ik heb hier niet echt veel boeken van gelezen, maar The Hunger Games heb ik van m’n oom geleend dus die gaat gelezen worden! Sophie Kinsella is stiekem toch altijd fijn, daarvan staat ook nog een biebboek in de kast. The Fame Game heb ik afgelopen week ook verslonden hihi. Voor de rest lijken Jet Set Summer en Normal Gets You Everywhere me wel leuk!

 11. december 30, 2012 / 19:29

  Ik ben heel erg benieuwd naar The Casual Vacancy! En Fifty Shades vind ik verschrikkelijk, ben maar tot deel 1 gekomen :p

 12. december 30, 2012 / 19:49

  Ik lees echt heel erg graag maar heb er jammer genoeg helemaal geen tijd voor

 13. december 30, 2012 / 20:15

  Ik hoor echt veel over A Casual Vacancy, toch maar eens aanschaffen. Ook die Style en Beauty boeken van LC lijken me handig (ik weet al die dingen ook niet, hehe :-) ) Ik ben nu bezig in het laatste deel van 50 Shades, maar kom er echt niet doorheen! Deel 1 ging als een speer, deel 2 ook wel aardig, maar dit laatste deel is echt een draak! En de boeken van Kelly Cutrone zijn echt super. Lees If you have to cry en Normal gets you best vaak terug, sommige quotes en uitspraken zijn echt powerfull :-) Leuke lijst!

 14. december 30, 2012 / 22:18

  En ja echt, al deze boeken staan door JOU op mijn e-reader. Ge-wel-dig.

 15. Ilse
  december 30, 2012 / 22:48

  Wat lees jij veel boeken in het engels zeg, was al blij toen ik 1 boek helemaal uit had. Ik kan geen top 10 maken want ik heb echt te veel boeken gelezen. ^^

 16. Lola
  december 30, 2012 / 23:01

  Leuk, ik heb vijftig tinten grijs en vijftig tinten donkerder ook gelezen. Vijftig tinten grijs ben ik al vanaf augustus mee bezig, ben nu op pagina 250 ofzo. Is wel heel veel herhaling vind ik, maar ik had ze allemaal gekocht dus moet ik hem uitlezen ook van mezelf.
  Ben heel benieuwd naar een goede raad maar ben echt bang dat ik er niet doorheen kom vanwege al die negatieve reacties. Misschien dat ik het toch maar ga proberen als ik vijftig tinten eindelijk uit heb. Ik ben ook echt heeel benieuwd naar het nieuwe boek van Judith Visser en zwaar verguld van Chantal van Gastel. Komen allebei in 2013 uit.

  • Lola
   december 30, 2012 / 23:01

   Ik bedoelde dus vijftig tinten vrij ben ik vanaf augustus mee bezig

 17. december 31, 2012 / 09:24

  Jeetje, wat heb je veel gelezen zeg! Ik moet deel drie van 50 tinten grijs nog afmaken…

 18. december 31, 2012 / 11:06

  De Hongerspelen trilogie vond ik ook echt een topreeks.

 19. december 31, 2012 / 12:07

  Dat 1e boek wil ik zeker een keer lezen. :D

 20. januari 2, 2013 / 17:34

  Welke boeken ben je van plan dit jaar te lezen? (misschien waar je nog niet aan toe bent gekomen?)

  xx Stephanie (www.stephaniesstyleblog.blogspot.com)