2012: Favourite Moments

Hardlopen in Monaco
Photobucket
Sowieso was de persreis begin 2012 naar Monaco fantastisch. Ik had nog nooit eerder in zo’n luxe hotel geslapen (en daarna ook niet meer trouwens), ik was in goed gezelschap en de hele ervaring was gewoon heel erg leuk. Maar toen ik de avond na het feest om 6.30u in mijn hardloopoutfit door het hotel liep en vervolgens langs de boulevard een rondje liep, dat was toch wel het aller mooiste moment uit de hele reis.

Fashionweek Parijs
Photobucket
Ik ging dit jaar niet alleen voor het eerst in mijn eentje naar Parijs, ik ging ook voor het eerst naar een buitenlandse fashionweek. Niet dat ik ook maar voor één show was uitgenodigd, maar ik wilde de sfeer gewoon heel erg graag proeven. En proeven heb ik gedaan. Voor iedereen die erover twijfelt Paris Fashionweek eens te bezoeken, gewoon voor de sfeer, ik zeg: DOEN! Het was heel erg gaaf om mee te maken, in maart ga ik weer.

Het concert van Madonna in Nice
Photobucket
Toen bekend werd dat Madonna op tournee zou gaan en Amsterdam aan zou doen wilde ik gelijk kaartjes bestellen, maar de kans dat we die dag op vakantie zouden zijn was 99% en dus liet ik het concert aan me voorbij gaan. Toen ik half augustus met Laura in Nice was, was het eerste dat ik zag een aanplakbiljet van een concert van Madonna in Nice. Precies op het moment dat wij er ook waren. Dezelfde avond begonnen we een speurtocht naar kaartjes en de volgende dag waren de kaartjes een feit, we kochten ze zelfs voor 65% van de normale prijs. Wihoo! Het concert was van begin tot eind geweldig. Normaal geef ik mijn geld liever uit aan kleding dan aan een concertkaartje, maar dit concert had ik echt niet willen missen.

Hardlopen langs het Gardameer
Photobucket
Jup, alweer hardlopen, dit keer langs het Gardameer in mei. De eerste week van mei bracht ik met mijn ouders door aan het Gardameer. Het weer was niet geweldig, maar het was wel heel erg fijn om gezellig met mijn ouders en zusje een weekje weg te zijn. Het heeft even geduurd voordat ik mijn hardloopschoenen vond, maar toen ik dat aan het einde van de week eindelijk deed wilde ik ook gelijk iedere dag. Hardlopen in het buitenland is gewoon echt iets magisch. In juli liep ik weer langs het gardameer, dat was ook fijn, maar toen was het om 7.00u ‘s ochtends eigenlijk al te heet om te lopen.

Schaatsen met papa
Photobucket
Ik had zelf geen schaatsen, maar m’n moeder had nog wel een paar oude kunstschaatsen liggen, dus toen begin februari de sloten bevroren waren en de lucht strak blauw was, togen mijn vader en ik met onze schaatsen op onze rug richting Vlaardingen voor een paar uur schaatsen. Het was op sommige momenten vrezen voor mijn leven (het ijs had nogal wat gaten), maar het was ZO leuk dat ik er nu, elf maanden later, nog steeds vaak aan terug denk.

Het concert van Coldplay in Den Haag
Photobucket
Ik zei dat ik het vaak moeilijk vond om geld uit te geven aan concertkaartjes? Nou als het om kaartjes voor Coldplay gaat heb ik daar absoluut geen probleem mee. Dan koop ik er zelfs met liefde twee, zodat ik niet in mijn eentje hoef. In september stond Coldplay op het Malieveld in Den Haag en als inwoner van Den Haag (en fan van Coldplay) kun je dan gewoon niet NIET gaan. Toch? Ik nam mijn zusje mee, die in de negen maanden voor het concert (ik kocht de kaarten al in 2011) niets anders luisterde dan Coldplay, zodat ze tenminste ieder nummer kon meezingen. De dag begon al goed, toen ik rondjes langs het Malieveld hardliep en Coldplay net aan het soundchecken was, hardlopen op Live muziek van Coldplay, maar dan ook echt LIVE! Wat wil je nog meer? De avond was nog beter, dankzij mijn zusje stonden we vrij vooraan (hoe doet ze dat?) en nou ja, het was gewoon heel erg goed.

Prins William & Kate spotten in Londen
Photobucket
Ok, Ok, Londen was niet alleen leuk omdat we William en Kate spotten, maar als ik een moment aan moet wijzen in Londen dat het aller leukste was, dan was het wel dat moment. Gewoon omdat het zo hilarisch was. We liepen langs Buckingham Palace, zagen een hele hoop mensen staan en vroegen ons af wat er in godsnaam aan de hand is. Het volgende moment komt er een koets voorbij en wie hangt eruit? William. Vervolgens lopen we naar Hyde Park, maak ik foto’s van Roos die een beetje met blaadjes in de lucht aan het gooien is en wat komt daar langs? De koets en dit keer hebben we zicht op Kate. Verder was bijna ieder moment in Londen favoriet, op de twee uur dat ik bij Starbucks zat met enorme buikpijn na dan, maar ook DAT was snel weer vergeten toen het voorbij was.

Dubbeldaten in Antwerpen
Photobucket
Samen met Kim en haar vriend, togen we in oktober naar Antwerpen voor een heerlijke lunch bij onze favoriete lunchroom “Het Gebaar”. We hebben in totaal zo’n twee uur moeten wachten (en hadden ‘s ochtends vrijwel niets gegeten), maar toen we rond 14.00u eindelijk aan tafel mochten, zijn we ook tot 18.00u blijven zitten. Het eten was zo ontzettend lekker en het was zo gezellig met z’n vieren.

De marathon van Amsterdam
Photobucket
Het derde hardloopmoment in mijn lijst van favoriete momenten van 2012, maar hallo, dit mag natuurlijk ECHT niet ontbreken. Op 21 oktober liep ik de marathon van Amsterdam. Maanden had ik er naartoe geleefd, de weken ervoor had ik iedere dag buikpijn en op de dag zelf heb ik mezelf gedrogeerd met imodium om maar geen last te krijgen. De buikpijn bleef weg en ik liep een tijd waar ik eigenlijk niet van had durven dromen. Mijn eerste marathon liep ik onder de vier uur.

Laatste dag wintersport in maart
Photobucket
De wintersport is ieder jaar weer mijn favoriete vakantie. In 2012 had ik het geluk dat ik zelfs twee keer mocht. En hoewel het iedere dag fantastisch was, was de laatste dag van de wintersport in maart toch wel het aller leukste. Het was zaterdag, een dag dat de meeste mensen vertrekken of net aankomen, wij zouden ‘s middags pas weggaan en hadden dus nog een hele dag om te skien. De lucht was strakblauw, de temperatuur was precies goed en ik was helemaal zen door de dagen wintersport die ik er al op had zitten. Samen met mijn vader en Roos “beklom” ik een berg naar het hoogste punt van ons skigebied (met gevaar voor eigen leven). Rond een uurtje of vijf reden we naar het overnachtingshotel anderhalf uur verderop, daar aten we schnitzels, dronken we heerlijke wijn en ik kon alleen maar denken “I’M SO HAPPY!!!”

Wat was jouw favoriete moment van 2012?

Liefs,
Annemerel
Follow my blog on bloglovin

Delen:

28 Reacties

 1. december 31, 2012 / 17:09

  Wouw, da’s nog eens een mooi lijstje!
  Op naar nog een jaar met zo veel mooie momenten! :)

  Mijn favoriete moment? Ehhh ik heb ook een heel lijstje op mijn blog staan. Zou er niet eentje uit kunnen kiezen!

 2. december 31, 2012 / 17:11

  Klinkt als een fantastisch jaar! En die schaatsherinnering is echt lief!

 3. december 31, 2012 / 17:15

  Dat zijn zeker allemaal super mooie en bijzondere momenten zeg! Mijn favoriete moment… denk dat ik mijn canon650D in ontvangst mocht nemen en mijn blog begon te groeien en veel liefde heb gekregen.

 4. december 31, 2012 / 17:16

  Oehhh I’m getting happy <3

 5. december 31, 2012 / 17:17

  Wat een fijne lijst met mooie momenten zeg!
  Ik hoop dat 2013 minstens even fijne momenten komt brengen voor je!

  Fijne jaarwisseling

 6. december 31, 2012 / 17:24

  Mooie momenten!!

 7. december 31, 2012 / 17:52

  Hi Annemerel!

  Such a nice overview, its so good to look back at those moments you cherish:)

  My favorite moment was my holiday at Bali, hopefully there will be a marathon in there for me in 2013! Your year definitely looks like a great one and I can’t help but look forward to making a lot of trips next year.

  Bye!!

  LOVE
  MY11things
  http://my11things.blogspot.nl/

 8. december 31, 2012 / 17:56

  Wat een prachtige momenten heb jij beleefd en wat een mijlpalen! Ik hoop dat 2013 jou weer heel veel moois gaat brengen!

 9. Jacqueline bleijs
  december 31, 2012 / 18:01

  Hoi annemerel, over dar kaartje van de grote markt, kim al gevraagd, volgens mij ging dionne niet mee.die is ziek, groetjes jacq

  • december 31, 2012 / 18:03

   Yes! Dionne weet het nog niet, Kim houdt me op de hoogte! Thanks

 10. december 31, 2012 / 18:05

  Aah wat geweldig allemaal :) Ook leuk dat je echt overal foto’s van hebt!

 11. december 31, 2012 / 18:06

  Geweldig lijstje! Mijn favo moment pfoehhh heb vele geluksmomentjes gehad. Vooral de reisjes van het afgelopen jaar waren fantastisch

 12. december 31, 2012 / 18:25

  leuk artikel en een leuk lijstje!

 13. december 31, 2012 / 18:56

  Heel veel gave dingen heb je mogen doen zeg, wauw!

 14. december 31, 2012 / 19:14

  Erg mooie momenten!

 15. december 31, 2012 / 19:55

  Fantastich jaar voor jou! Ik was er ook bij op het malieveld! Het was echt magisch voor mij, en trouwens als je een speld in dat gaatje doet bij je Xyloband en dan een beetje beweegt gaan de lampjes even aan! :D zo mooi <3

 16. december 31, 2012 / 22:13

  Ik denk dat jij een jaar hebt waar je best trots op mag zijn. Wat een mooie momenten heb jij beleeft!

 17. januari 1, 2013 / 00:46

  Mooie momenten! (: Gelukkig nieuwjaar!

 18. Lisanne
  januari 1, 2013 / 11:55

  Wat een mooie momenten :) ik vind het altijd weer leuk om je artikelen te lezen, dus in 2013 ga zo door! Gelukkig nieuw jaar!

 19. januari 1, 2013 / 12:45

  Zo tof dat je alleen naar Parijs bent gegaan!! Wintersport was bij mij ook wel een van mijn favorieten momenten in 2012!

 20. januari 1, 2013 / 14:05

  Wat een geweldig jaar heb jij er op zitten zeg, heerlijk! Veel geluk, plezier en een fashionable 2013 toegewenst!
  2012 was níet zo mijn jaar helaas… aardig wat pech gehad. Maarrr, dan kan het alleen maar beter worden toch? Dus ik ga er ontzettend hard vanuit dat 2013 top wordt:-) En zoals nu 1 januari is begonnen (prima weer, niet brak, huisje netjes na het nieuwjaarsfeestje etc.) ziet het er echt prima uit:)

  xoxo
  Nadine

 21. januari 1, 2013 / 14:17

  Wat een top jaar! Ik had ook een heleboel momenten in 2012 waaronder de wintersport en als VIP mee mogen tijdens een etappe van de Tour de France!

 22. januari 1, 2013 / 15:40

  Wat een leuk jaar heb jij gehad met veel tripjes! Leuk!!

 23. januari 1, 2013 / 18:30

  Ik zou Het Gebaar nu toch niet zomaar een “lunchroom” noemen. ;-) Het is er inderdaad wel overheerlijk, ik ga wel vooral voor de desserts. Mmmm…

 24. januari 1, 2013 / 20:15

  Moooooie lijst! Heerlijke momenten idd. :) Respect voor je hardloopprestaties!

 25. januari 1, 2013 / 22:26

  Een prachtige lijst!!

 26. januari 5, 2013 / 15:56

  Prachtige momenten zeg!