?: 5/10

 photo IMG_3636.jpg
? Bakkerskruidnoten die ik – ondanks mijn verkoudheid en in tegenstelling tot heel veel andere dingen – nog steeds heel lekker vind

? RHODES album Wishes. Het perfecte herfstalbum ? Dat er de komende zes weken heel veel nieuwe albums uitkomen waar ik naar uit kijk… Ik noem een Selena Gomez, Demi Lovato, Ellie Goulding, Rudimental, Sia… ? Mijn Starbucks mok uit Berlijn, die momenteel gewoon veel lekkerder drinkt dan al mijn andere mokken ? Mooie herfstdagen die een beetje fris zijn maar wel heel veel zon hebben ? Neusspray ? Het boek ‘Why men love bitches’ serieus, ik denk dat ik het ga herschrijven (hoeft niet veel aan te gebeuren) ‘Why Annemerel loves assholes’, hahaha ? Uit mijn comfortzone en 47 kilometer ‘hard’lopen op de rand van het land en heel veel cola drinken ? Mijn nieuwe Tiffany’s armband die ik kocht na de Berlijn Marathon en waar ik nu 20.000 keer per dag naar staar ? Mijn bed ? Samenwerkingen met mooie bedrijven, het feit dat ze met mij samen willen werken vind ik op zichzelf al een hele eer ? De cover van mijn boek die ik vorige week voor het eerst een conceptversie van zag ? Vage gletsjer plannen met Marloes ? Niet één, maar twee onesies in één week ontvangen. Laat de kou maar komen, ik ben er klaar voor (nu zijn ze helaas nog te warm) ? Ik zeg dit in ieder hartjesblog, maar MIJN AUTO! Inmiddels heb ik 20.000 kilometer gereden, zoveel mocht ik in een jaar rijden, helaas heb ik hem nog geen negen maanden dus dat wordt bijbetalen, maar ik heb het er voor over. Mijn auto en ik zijn onafscheidelijk ? Starbucks op een kwartiertje wandelen van mijn huis, precies genoeg om mijn Grande Pumpkin Spice Latte leeg te drinken ? Scream Queens, de leukste (en eigenlijk ook de enige) nieuwe serie die ik ben gaan kijken ? Maar ook Nashville en Modern Family!!! Dat blijven mijn favoriete series ? Selena Gomez – Me & The Rhythm ? Vanaf volgende week mijn eerste column in een leuk meidenblad ? En dan ook de nieuwe Women’s Health waar ik in sta ? En natuurlijk nog steeds iedere week in Metro ? Miley Cyrus – Hands of Love ? Mijn stad waar ik nu bijna vijf jaar woon (en waar ik 21 jaar naast heb gewoond) steeds meer ontdekken, het liefst te voet ? Altijd voor het eten aan kunnen schuiven bij mijn ouders die op nog geen tien minuten rijden bij mij vandaan wonen ? Zacht gekookte eitjes ? 3.26.43 ?

HAPPY FALL ??????

Delen:

14 Reacties

 1. oktober 5, 2015 / 19:17

  jaaaa nieuwe albums! Daar kijk ik ook echt naar uit

 2. oktober 5, 2015 / 19:59

  Wat leuk dat we je op steeds meer offline plekken kunnen bewonderen! En kruidnoten van de bakker, goed idee! Die ga ik ook halen ;)!

 3. oktober 5, 2015 / 20:08

  Jaaaa Nashville! Ik ben zo blij dat ’t weer begonnen is! Ik dacht echt huh, 3.26.43, wat is dat? Maar duh, dat is natuurlijk je marathontijd haha. Fijn lijstje!

 4. oktober 5, 2015 / 21:19

  Liefde voor neusspray en inderdaad frisse herfstdagen met veel zon!

 5. oktober 5, 2015 / 21:22

  Heel veel liefde voor dit lijstje!

 6. Margot
  oktober 5, 2015 / 21:36

  ?:)

 7. Ilse
  oktober 5, 2015 / 22:02

  Wat een heerlijke dingen!

 8. Suuz
  oktober 6, 2015 / 00:04

  ??????

 9. oktober 6, 2015 / 08:50

  Kruidnootjessssssss!!!!

 10. oktober 6, 2015 / 09:10

  Super leuk al die nieuwe albums! Ik ben ook erg benieuwd naar het nieuwe album van Adele. Super leuk dat je nu ook een column hebt in een meiden tijdschrift. Spannend!

 11. oktober 6, 2015 / 09:22

  Wat een ontzettend leuk lijstje! heb weer helemaal zin in komend seizoen! x

 12. oktober 6, 2015 / 10:22

  Spannend, een nieuwe column! Veel succes alvast!

 13. oktober 6, 2015 / 10:48

  Oh jee.. Nu heb ik ook zin in bakkerskruidnoten..

 14. oktober 6, 2015 / 12:42

  Dit vind ik altijd superleuke artikelen! Ik ga Rhodes gelijk even opzoeken.