❤: 4/1

Ik had op dit moment eigenlijk op wintersport moeten zijn, buiten stormt het en ik heb nog steeds restverschijnselen van te veel wijn (vijf glazen wit + 1 Aperol Spritz) van afgelopen vrijdag. Maar er zijn genoeg dingen om heel erg blij van te worden.

❤ Het jaar beginnen met een nieuwe twee-maandelijkse opdracht ❤ De rozenlimonade van Fentimans die je gewoon bij de Albert Heijn kunt kopen ❤ Weten dat – ook al heb je je een mega kater en voelt het mega klote op dat moment – je de hele dag in bed kan blijven liggen zonder dat er al te veel in de soep loopt. Thank the lord voor het (nog) niet hebben van kinderen. ❤ Ontzettend veel zin in de CPC in maart in Den Haag en vol goede moed aan mijn training beginnen ❤ Mijn nieuwe trui van Maison Kitsuné ❤ Mijn iMac die na jarenlang alleen als museumstuk op mijn tafel en bureau te hebben gestaan, weer een functie heeft ❤ Het mini kerstboompje van Coca Cola dat naast me op mijn bureau staat en dat ik eigenlijk deze week in zou moeten pakken maar waar ik nog niet aan toe ben ❤ Hardlopen samen met mijn vader ❤ Dat ik vanavond eindelijk een nieuwe salontafel krijg (of nou ja die heb ik gewoon gekocht hoor, maar vanavond wordt hij geleverd) ❤ Mijn administratie van zowel 2016 als 2017 afgerond voor het einde van 2017 en nu dus in het nieuwe jaar met een schone lei beginnen ❤ Al drie mooie opdrachten voor 2018 gescoord, waarvan ik er eentje op 1 januari al bekend mocht maken, de komende tien weken werk ik samen met Actiecode.nl en Nike Running ❤ Twee mooie reizen met TUI Sports mogen organiseren in 2018 ❤ Zondag is de New York Marathon nog maar over 43 weken ❤ Mijn 2017 video waar ik de hele maand december aan gewerkt heb en die vanmiddag online komt ❤ Koffie ❤ Het hebben van de beste familie die je je maar kunt wensen, serieus er is weinig belangrijker in het (mijn) leven ❤ Perennial Chic van Essie ❤ Het micelair water van Simple, mijn huid is de afgelopen maand rustiger dan het in tijden geweest is. Alleen de alcohol van afgelopen vrijdag was ‘ie het niet zo mee eens ❤ Friends op Netflix ❤ Het gevoel hebben dat alles nog open ligt voor 2018 ❤ Mijn Apple AirPods die ik de hele maand nog niet kwijt ben geraakt (afkloppen) ❤ Estée Lauder Double Wear Foundation, al een jaar lang mijn redder in nood ❤ Heel veel zin in 2018 hebben ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Waar word jij blij van?

Liefs,
Annemerel

Delen:

6 Reacties

 1. Ilse
  januari 4, 2018 / 13:27

  Fijn lijstje weer! En wat leuk dat je 2017 video vanmiddag online komt!

 2. Karin
  januari 4, 2018 / 14:42

  Heel erg benieuwd naar je reizen met TUI! Vooral die op de korte termijn. Weet je toevallig al wanneer je hier iets meer over mag zeggen?

 3. Cindy
  januari 4, 2018 / 16:13

  Wat een fijn lijstje. En super voor je, die mooie opdrachten al zo vroeg in het jaar.
  Waar ik vanmorgen blij van werd is dat ik tijdens mijn dagelijkse wandeling heel veel bolletjes op zag komen in de tuinen waar ik langs liep. Ook al sneeuwklokjes in bloei gezien.
  Eigenlijk niet goed dat de natuur zo voor loopt, maar zo leuk om te zien.
  En blij dat mijn schouder eindelijk een beetje de goede kant op gaat. 15-1 waarschijnlijk weer beginnen op werk, al mag ik maar met 1 uurtje beginnen… Wil structuur terug in mijn leven :-)

 4. Marijke
  januari 4, 2018 / 18:58

  Leuke lijst!
  Waar ik blij van word is een goede cappuccino in de ochtend om 10uur ❤️
  Hardlopen. Ik ben in december begonnen bij de atletiekvereniging voor de 10k CPC. Mijn eerste 10k wedstrijd ❤️ Mijn eerste CPC wedstrijd in mijn hometown ❤️ Sushi ❤️ Zon (waar is hij gebleven????)❤️ Reizen ❤️

 5. januari 4, 2018 / 22:35

  Happy new year!
  Super leuk lijstje. Vooral: Het gevoel hebben dat alles nog open ligt in 2018!
  Ik heb wel vaste werkdagen, maar ook een aantal dagen in de week waarop ik bepaal wat ik doe en wanneer (OK, mijn kinderen bepalen dat ook voor een deel, maar die zijn dan ook nog klein ;-))
  Ik heb vooral heeeeeel veel zin in maart. Dan ga ik samen met mijn moeder naar mijn zus die al 14 jaar in New York woont. Lang geleden dat ik samen met mijn moeder bij haar op bezoek ben geweest en we een moeder-dochters-weekend/week hadden.
  En verder doe ik ook mee aan de CPC, maar dan de 10 km loop. Ik ben nog steeds aan het opbouwen met het hardlopen sinds mijn laatste bevalling, dus een halve marathon is nu niet realistisch. Maar die 10 km moet geen probleem zijn. Ik denk als ik weer eens door weer en wind aan het rennen ben regelmatig aan jouw boek en uitspraak: ik ben niet van suiker. En zo is het ook echt. Het gevoel daarna is zo ontzettend fijn. Dank voor de inspiratie. En ik ga je dagelijkse vlogs wel missen.

 6. januari 5, 2018 / 10:44

  Leuke lijst en gefeliciteerd met je nieuwe opdracht! :)