❤: 30/9

De Marathon Berlijn in een – voor mijn doen – toptijd lopen, dat was het belangrijkste voor de maand september. Hoewel dat niet gelukt is (ik heb zelfs helemaal geen tijd), betekent niet dat er niet genoeg dingen waren die wel een ❤︎ verdien(d)en deze maand.

❤ Dat ik de ElliptiGO nog iets langer mag lenen en dat ik – ondanks dat ik niet kan hardlopen – ik toch lekker buiten kan trainen ❤︎ Martin Garrix – High On Life, al bijna twee maanden mijn favoriete powersong ❤︎ Het frisse herfstzonnetje ❤︎ Dat ik vorig weekend nog volle zomerzon en warmte gevoeld heb in Rome ❤︎ Een grote mok met warme thee ❤︎ Poké Bowls & Modern Family op zaterdagavond ❤︎ Samen naar de Kaleidoscope EP van Coldplay luisteren met mijn AirPods in het vliegtuig, dat is inmiddels traditie (vluchten naar en van Berlijn, Málaga en Rome) ❤︎ Mijn Louis Vuitton oorbellen, nog geen moment spijt van gehad ❤︎ Over anderhalve week weer Dynasty en Riverdale ❤︎ Pannenkoeken met banaan en Nutella ❤︎ Dat ik eindelijk weer een beetje ruimte heb om gewoon dagelijks blogs te plaatsen in plaats van dat ik altijd het gevoel had achter de feiten aan te hollen ❤︎ Al een half jaar regelmatige cyclus, voor het eerst in mijn leven. Yeahhh ❤︎ Eind volgende week als het goed is weer beginnen met hardlopen op de Alter-G (op slechts 20% van mijn lichaamsgewicht en hele korte stukjes, maar hé, het is iets) ❤︎ Koffie ❤︎ Vage wintersportplannen die steeds meer vorm beginnen te krijgen ❤︎ Dat ik nu met een gemak een lijstje zou kunnen maken met minstens 100 punten over waarom ik zo gelukkig ben in de liefde (maar dat doe ik lekker niet want dat is veel te cheesy en ook best wel privé) ❤︎ OK. Eentje dan; omdat we zo ontzettend veel dezelfde dingen leuk, lekker, mooi en fijn vinden en we dus nooit een compromis hoeven te sluiten als we iets willen doen, omdat onze ‘eerste keuzes’ altijd overeenkomen ❤︎ Over een kleine vijf weken naar New York. Of ik over vijf weken ook aan de start van de marathon sta? Ik durf er nog niet over na te denken. Maar zin in New York heb ik zeker ❤︎ Spanish Omelette ❤︎ Dat het over acht maanden en drie weken zomer is ❤︎ Dat ik weer pijnvrij krachttraining kan doen ❤︎ Dat ik mijn vlog camera weer gevonden heb (figuurlijk, ik wist natuurlijk wel waar hij was, maar ik gebruikte hem afgelopen maanden niet zoveel omdat ik het druk had met andere dingen…) ❤︎ De setlist van Martin Garrix van Tomorrowland 2018 ❤︎ Lunchen met mama in Den Haag ❤︎ De lipbalm van Glossier, Rosebalm Dotcom, echt mijn favoriete beautyproduct van deze zomer ❤︎ Dat mijn zusje zo goed – en redelijk blessurevrij – aan het lopen is. Dat ik zelf nu even niet kan lopen betekent niet dat ik niet blij kan zijn voor anderen die wel lekker bezig zijn, mijn tijd komt ook wel weer, als ik het nu de tijd geef ❤︎ Acht uur achter elkaar slapen ❤︎ Dat ik, nadat ik hoorde dat ik de Berlijn Marathon niet kon lopen, niet compleet ben ingestort, maar hier – al zeg ik het zelf – vrij goed mee om kan gaan. Zo zie je maar weer, de angst dat zoiets je overkomt is vaak groter dan het hele gebeuren zelf ❤︎ ❤︎ ❤︎ ❤︎ ❤︎ ❤︎ ❤︎ ❤︎ ❤︎ ❤︎

Wat maakte jou afgelopen maand gelukkig?

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. september 30, 2018 / 15:08

  Afgelopen maand maakte mij gelukkig dat ik een haalbaar schema vond dat me voorbereid op mn eerste marathon! Ik vond je blog recent, heb heel veel terug gelezen, en dat inspireerde me.
  Om het samen te vatten:
  – je blog vinden
  – inspiratie vinden
  – een trainingsschema vinden
  – en dat schema perfect kunnen volgen
  – na elke run een runners high hebben.

  Groetjes,
  M

 2. Vera
  september 30, 2018 / 15:44

  Heel mooi lijstje is het weer! Ik bewonder je positiviteit rondom deze blessure enorm, denk niet dat ik het zou kunnen.

  En “dat we zo ontzettend veel dezelfde dingen leuk, lekker, mooi en fijn vinden en we dus nooit een compromis hoeven te sluiten als we iets willen doen, omdat onze ‘eerste keuzes’ altijd overeenkomen” jaaaa dat is zo fijn, dat hebben mijn vriend en ik ook. We kunnen allebei best een sterke mening hebben, maar dit botst nooit omdat onze mening zo vaak overeen komt. Best thing ever!

 3. Karlijn
  oktober 1, 2018 / 11:42

  Heel fijn om te zien hoe positief jij met je enorme tegenslag omgaat, ik vind het echt mega inspirerend!
  Je straalt zo in je vlogs en zelfs bij je geschreven stukjes spat de energie van het scherm :)
  Je mentaal goed voelen helpt vast bij je lichamelijke herstel.
  Ennnnn heel blij met weer meer Annemerel.com blogs!

  Vraagje, gewoon nieuwsgierigheid, omdat ik benieuwd ben of dit een bewuste keuze is. Het viel me op dat je zowel in Spanje als Italie veel dingen in het engels uitspreekt. Spanish Omelete, Trevi Fountains.. Nogmaals, geen enkel oordeel aan verbonden, ik ben er gewoon benieuwd naar waarom je dan niet kiest voor spaans/italiaans of nederlands maar nog een 3e taal toevoegt aan de situatie! Terwijl je verder best wat woordjes italiaans spreekt volgens mij!

 4. Naomi
  oktober 1, 2018 / 12:13

  De zon maakt me altijd gelukkig, hopelijk gaat hij in oktober ook nog schijnen!

  Ik ben trouwens wel benieuwd wanneer de vonk precies over sloeg, wanneer jullie liefde begon. Al meteen aan het begin van je topatletentraining of is het gegroeid vanuit beide kanten tegelijkertijd? Ik ben nieuwsgierig ja :p

 5. Anne
  oktober 1, 2018 / 13:08

  Heerlijk om te lezen!! En jaaa Dynasty en Riverdale ;-)