❤: 30/10

Weeronline geeft het weer vandaag het cijfer ‘1’, buiten regent het pijpenstelen, ik hoor de wind gieren en de auto’s in mijn straat door dikke plassen rijden. Ik hoef voorlopig gelukkig nog niet naar buiten, maar zal er vanavond tijdens de training toch echt aan moeten geloven. Een mooi moment om alle positieve dingen op een rijtje te zetten.

❤ Na een lange (20 minuten) koude fietstocht een heerlijke grote kop thee drinken ❤ Dat ik over twee dagen naar New York vlieg ❤ Dat ik over vijf dagen de New York City marathon loop als rustige duurloop in voorbereiding op Malaga ❤ Dat ik, als alles volgens plan verloopt, over zes weken mijn boek in handen heb ❤ Dat ik over vijf weken en vijf dagen, als alles volgens plan verloopt, de marathon in Malaga loop ❤ Dat mijn stressfractuur verleden tijd lijkt en ik weer normaal kan trainen ❤ Dat ik na een maand niet hardlopen nog steeds kan hardlopen zonder binnen vijf minuten buiten adem te raken ❤ Dat ik nog twee afleveringen Dynasty en een aflevering Riverdale te goed heb (ook al is Riverdale dit seizoen een beetje raar en is een van mijn favoriete Dynasty personages is er dit seizoen niet meer) ❤ Een blogpost schrijven en dan iedere dertig seconden van mijn thee nippen ❤ Pannenkoeken met Nutella ❤ 200’tjes op de baan ❤ Mijn nieuwe Nike Zoom Fly Flyknit die echt voor mij gemaakt lijken, ik heb er geen blaren van gekregen en ze zitten perfect Alle nieuwe nummers die Martin Garrix vorige week lanceerde en dan in het bijzonder Yottabyte ❤ Het nieuwe nummer van Kygo, Happy Now ❤ Mijn gezicht met mascara en wenkbrauwpoeder na een week lang geen make-up gedragen te hebben, oh ja zo kan ik er ook uit zien ❤ Mijn nieuwe ski-jas en de wintersportvakantie die we onlangs geboekt hebben ❤ Dat ik geen plannen hoef te bedenken voor Oud & Nieuw, omdat ik dan dus in de sneeuw zit ❤ Samen zijn, ik dacht echt dat ik nooit iemand zou vinden met wie ik het leuker heb dan alleen, maar het kan dus wel ❤ De bralettes van Love Stories, sowieso eigenlijk alles van Love Stories ❤ Mandarijntjes! ❤ De nieuwe geurkaars die ik in Bardolino kocht vorige week ❤ Dat mijn duurlopen van 21,1 en 25 kilometer eigenlijk best wel makkelijk gingen en dat ik er de dagen erna geen last van had ❤ Dat de serie ‘You’ vanaf 26 december op Netflix staat, het gelijknamige boek las ik een paar jaar terug en was ontzettend goed. Hoofdrollen zijn voor Penn Badgley en Shay Mitchell ❤ Dat ik over een paar dagen weer naar mijn favoriete beautywinkel kan, Glossier ❤ Vrijdag om 5.00u ’s ochtends naar Starbucks in Midtown voor een kop koffie en om wat te werken, zo fijn van de jetlag…  hoef ik me de rest van de dag niet meer druk te maken over alles dat ik nog moet doen ❤ Mijn nieuwe Veja sneakers waar ik deze winter hoogstwaarschijnlijk (hopelijk) heel veel plezier van ga hebben ❤  Dat ik dit hele lijstje af had, dat daarna mijn nieuwe MacBook compleet vast liep, dat er niets anders op zat dan resetten en dat toen bleek dat deze blog compleet verdwenen was. En dat ik toen dus niet gek werd en binnen een kwartier al deze vrolijke puntjes weer op kon noemen.

Wat maakt jou blij op deze regenachtige dinsdag in oktober?

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Mieke
  oktober 30, 2018 / 12:06

  Wakker worden en zien dat het gesneeuwd heeft. En dan je hardloopschoenen aan trekken en naar het werk rennen. #Oslove.

 2. oktober 30, 2018 / 14:10

  Leuk lijstje! En ja, vind Riverdale ook beetje raar dit seizoen… Hou niet van die fantasy dingen die nu ineens opduiken. Heel vaag.
  En wat fijn joh, NY, heel veel plezier alvast!
  Heb zelf gelukkig ook weer wat leuke dingen om naar uit te kijken want van het weer word je niet vrolijk nee.
  Ben gelukkig weer wat herstellende van mijn burnout, en paar uurtjes aan het werk. Dat is fijn.
  Heb een reischeque van Corendon gewonnen waardoor ik nu voor een prikkie eind januari naar een Ultra all inclusive resort in Turkije ga, lekker genieten van de luxe en de welness faciliteiten daar. En hopelijk een zonnetje erbij. En als ik terug kom is het nog ongeveer 100 dagen tot mijn Florida vakantie in mei. Ga nu 2 weken, lekker mijn 50e verjaardag daar vieren in Discovery Cove, samen met de dolfijnen, yay!

 3. oktober 30, 2018 / 15:56

  dat het in NY zondag prachtig weer is, geluksvogel :)

 4. oktober 30, 2018 / 17:31

  Wat mij blij maakt vandaag: dat ik jarig ben en mijzelf een paar nieuwe hardloopschoenencadeau heb gedaan en dat ik deze dag met vrienden en familie mag doorbrengen

 5. oktober 30, 2018 / 22:58

  Oeh benieuwd naar die serie (alleen al vanwege Penn, maar volgens mij heb ik je er ook al eerder over gehoord)!